examen inm 2010

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
dongoroz_25

Re: examen inm 2010

Post by dongoroz_25 » 03 Sep 2010, 15:07

apoi daca incepem cu jignirile ar trebui sa iti adresez si io una....nu...
nu ai pic de bun simti...in baza carui rationament ilogic ai tras tu o asemenea concluzie...scursura

ma refeream la titulescu cu titlu de exceptie 1-2, in sensul ca acolo..pe langa nulitati mai predau si oameni cunoscuti..un boroi, un neagu, un carpenaru

oricum multumita lu al de sus nu am terminat acolo

dar decat sa vb cu scursuri care au terminat un maiorescu....cantemir....bioterra, ecologica, spiru....prefer sa vb cu persoane care cunosc freptul

dar...bine ca probabil ca scursuri juridice..ca majoritatea de aici...nu inteleg unele lucruri

mai degraba as fi picat de n ori examenul la inm....decat sa merga sa fac pregatire...cu diversi....sau sa vb cu nu stiu cine sa aflu si eu 80% din subiecte

daca e sa te uiti scursura...ai sa vezi ca majoritatea care au picat sunt oameni...care au dat si in alti ani...si care au fost la limita...aia sunt oameni care stiu dreptul

ca sa ajungi sa iei...80 de puncte....inseamna sa cunosti 80 % din tot ceea ce s-a scrisi in civil si penal..pana acum

nu doar cate un autor.....doi

asa ca...mai gandeste..sau cel putin mai vb si tu cu oameni care au tangenta cu juridicul...magistrati sau avocati....sau oameni care au terminat la stat

nu va dati cu parerea in necunostinta de cauza

spionul

Post by spionul » 03 Sep 2010, 15:44

spionul wrote:Serios? Dongoroz, ai terminat cumva facultatea la Titulescu si ai picat examenul inm? Esti cam suparat. Las' ca ai sanse sa intrii la anu'... :cafea:
Unde vezi tu jignire?

dongoroz_25 wrote:dar decat sa vb cu scursuri care au terminat un maiorescu....cantemir....bioterra, ecologica, spiru....prefer sa vb cu persoane care cunosc freptul
Nu am terminat facultatea in Romania. :grin:
ce-i ala frept? :mrgreen:

spionul

Post by spionul » 03 Sep 2010, 15:45

Felicitari celor care au reusit sa treaca de prima proba. Succes in continuare !

dongoroz_25

Post by dongoroz_25 » 03 Sep 2010, 16:14

sa ma scuze excelenta sa daca atunci cand tastezi....nu nimeri "d" ci nimeri " f" si nu iti dai seama.

iar deocamdata scursura...nu esti in ipostaza de a pedepsi pe cineva...sau probabil ca il lumea ta paranoica te si vezi vre-un legiuitor....un fel de superhero

oricum dupa poza postata...normal nu esti...dar na...oamenii fugiti de la spitalul 9 ....nu mai sunt saracii oameni

dongoroz_25

Post by dongoroz_25 » 03 Sep 2010, 16:20

vezi tu scursura..insasi faptul ca nu ai terminat dreptul in tara..nu te face in masura sa iti dai cu parerea pe acest site...

e suficient ca nu ai voie sa te inscrii tu insuti la inm.....dar minte sa mai vi sa explici unu..altuia cum e cu dreptul

pacat de cuvintele mari pe care ti le atribui " Eu pedepsesc". pana acum nu ai dat nici o davada ca ai sti ceva drept...o da stai...asa e...TU NICI NU AI FACUT DREPTUL IN TARA, deci intre tine si unu de la gradinita nu e diferenta..

macar pune mana si fa dreptul in tara( daca nu cumva e o jignire la adresa ta) daca vrei sa iti dai cu parerea

oricum fericitari celor 5-10 persoane...care saracii au mai dat si anu trecut

restu...numai Dumnezeu stie cum ati intrat

kiki2009

Post by kiki2009 » 03 Sep 2010, 17:29

prietene

tu nu esti sanatos la cap

lasa dracu examenu asta

nu se poate... nu se poate

ce dracu fixatia asta

sunt si alte profesii frumoase in domeniul asta

vezi si tu care e treaba

hello?

dongoroz_25

Post by dongoroz_25 » 03 Sep 2010, 22:21

e ca o haita de lupi pe forumul asta

omori unul...si mai apar doi

u ce ar trebui sa fi? tip? tipa? sau travestit...ca dupa ce nick ai...suna a fostul art.200 CP

oricum...majoritatea sunteti niste persoane paralele cu dreptul

am observat de mult asta

dar na...trebuie si voi sa va dati drumul pe canal :crizaderas:

si cu privire la profesii...domnule/doamna kiki :crizaderas:

magistratura e perla de pe coroana justitiei...asa cum si india era perla de pe coroana imperiului britanic

ma revolta faptul ca majoritatea celor care ati terminat la o univ particulara..aveti pretentii de inm

sunt putine exceptii de la voi care merita sa intre...iar acele exceptii spre bucuria mea...nu intra pe gaura asta de canal

spionul

Post by spionul » 03 Sep 2010, 22:58

dongoroz_25 wrote:e ca o haita de lupi pe forumul asta

omori unul...si mai apar doi
M-ai omorat? Cand? :grin:

kiki2009

Post by kiki2009 » 04 Sep 2010, 01:00

[quote="dongoroz_25"]
si cu privire la profesii...domnule/doamna kiki :crizaderas:

magistratura e perla de pe coroana justitiei...asa cum si india era perla de pe coroana imperiului britanic

inteleg preabine ce vrei sa spui, mai bine decit iti inchipui :|

dar tu, prietene, ai o problema

mare, de altfel

si nu prea o poti rezolva singur

intelegi ce vreau sa spui, baietas?

dongoroz_25

Post by dongoroz_25 » 04 Sep 2010, 18:18

poate ca ar trebui sa imi faci si mie o programare la acel psihiatru care incearca sa te convinga pe tine ca nu esti o femeie blocata in corpul unui barbat....
:crizaderas:

in concluzie...ca sa pun capat acestei discutii

e pacat ca pana si in inm ca sa intrii trebuie sa ai pile...sau sa faci pregatire

sau...si mai si.." sa iei creioanele altora in gura" cum mai fac unele " domnisoare" :crizaderas:

in secundo...io zic ca in dreptul romanesc...sa isi dea cu parerea persoane care au facut dreptul romanesc...nu diversi cocalari...sau mai stiu eu ce baietasi de dorobanti...care au frecventat scoli straine

in terto....cand e sa vb pb de drept cu un dragqueen (a.k.a..travestiti) gen "kiki"...e clar ca unu nu e sanatos la cap...iar ala nu e kiki

asadar rationamentul este ca acest site...e strict pentru cocalari, travestiti...si altii asemenea lor. daca era sa stiu de la bun inceput..chiar nu intram pe acest forum ( ajuta daca puneau si ei un patratel rosu la intrare :crizaderas: )

spionul

Post by spionul » 04 Sep 2010, 22:31

Cei care intr-adevar stiu carte, cu greu au reusit sa treaca cu putin peste 70 de grile. Ceilalti din capul listei sunt odrasle/neamuri de bogatasi. Uitati-va la primul candidat de pe lista apoi dati click pe link - http://www.rasunetul.ro/emil-iugan-ocup ... miliardariUn alt exemplu, candidata de pe locul 4 http://www.5carti.ro/autor/carla-alexan ... scu--i2617Lista poate continua...

Felicitari celor care au invatat si au luat examenul pe corect !

dongoroz_25

Post by dongoroz_25 » 04 Sep 2010, 23:42

ma bucur ca ai reusit sa gasesti dovezi...la ceea ce incerc sa va zic

deci..pana la urma..nu am batut toba degeaba

normal..ca majoritatea care au invatat carte...au intre 60 si 70

tulceaonline

Post by tulceaonline » 10 Sep 2010, 17:05

Ce-mi place cand unii scriu "desi" cu doi de i, "intri" cu doi de i, pretinzand magistratura.Poate au vrut sa puna un accent pe respectiva silaba, inca nu-mi dau seama. Niste francofoni!

lexiulia

Post by lexiulia » 10 Sep 2010, 19:42

a aparut azi pe site :

32. 23600/1154/2010
• Hotarare nr. 740 Nota Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios nr.23528/1154/2010 privind interpretarea şi aplicarea unor dispoziţii legale privind admiterea la Institutul Naţional al Magistraturii.
Solutie

I. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea unui nou concurs la Institutul Naţional al Magistraturii, în luna ianuarie 2011.

II. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, apreciind că se impune reglementarea posibilităţii organizării a mai multor concursuri de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii în cursul unui an, a hotărât sesizarea ministrului justiţiei cu propunerea de modificare a dispoziţiilor art. 15 alin.(1) Teza a II-a din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:

„ (1) Concursul de admitere se organizează anual sau ori de câte ori este necesar la data şi locul stabilite de Institutul Naţional al Magistraturii, cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii”.

ana_myry

Post by ana_myry » 12 Sep 2010, 19:57

:-? va urez mult succes in pregatirea examenului de la inm sau barou sau unde vreti voi sa mergeti. mi se par cam dure comentariile la adresa anumitor absolventi de drept si consider ca este mult mai important ca atunci cand termini o facultate, nu conteaza unde, sa ai un bagaj de cunostiinte in domeniul juridic care sa-ti permita sa reusesti la orice examen. nu conteaza ca ai terminat in buc sau provincie CONTEAZA CA ATUNCI CAND MERGI LA UN EXAMEN SA FI CEL MAI BUN. Uitati-va pe liste si veti observa mai bine ca nu este nicio diferenta intre Titulescu, Maiorescu, Cantemir, Brancusi, Babes sau alte facultati care dau canddati la inm an de an. :shock: ci totul este este in atitudinea candidatilor pt k daca noi terminam in bucuresti la o facultate prestigioasa si tot nu am reusit sa ne punem in valoare degeaba. :wall: ce parere aveti de sefii de promotie de la stat care nu au reusit nici macar sa ia o nota multumitoare pt efortul depus pt a invata 4 ani de zile si cei care au stat prin cluburi au la fel ca ei :scuze: :wall: rezultatul este ca nu contgeaza cat d ebine pregatiti sunteti ci cat de bine va concentrati in momentul examenului :lol: pana cand vom citi printre cei admisi numele celor care intradevar merita sa intre acolo nu imi ramane decat sa va urez sa aveti multa rabdare in tot ceea ce faceti :lol: :ziar: :regulament:

Post Reply