Va rog sa ma indrume cineva: am formulat o cerere la CEDO cu mai multi ani in urma. Acum am primit de la Grefierul de sectie o scrisoare, in care mi se spune ca, cererea mea a fost comunicata guvernului roman. Cu aceata ocazie, mi s-a trimis o Declaratie pentru rezolvarea amiabila a cauzei. Eu nu pot sa semnez aceasta declaratie, deoarece nu sunt de acord cu suma infima propusa.
Cum trebuie sa procedez in continuare ? Informez Grefierul de sectie ? Ma va contacta cineva pentru negocieri ?
Multumesc.
Rezolvare amiabila CEDO
Re: Rezolvare amiabila CEDO
Trimiteti in termen de 30 de zile, inapoi la CEDO acea declaratie nesemnata, si alaturati o foaie pe care scrieti ca refuzati propunerea avand in vedere urmatoarele motive: suma propusa este mult prea mica si nu reprezinta valoarea reala a ...(terenului, imobilului, etc.), ... etc.
Dar, cel mai bine este sa consultati si avocatul pe care il aveti.

Re: Rezolvare amiabila CEDO
vulpacris wrote:Trimiteti in termen de 30 de zile, inapoi la CEDO acea declaratie nesemnata, si alaturati o foaie pe care scrieti ca refuzati propunerea avand in vedere urmatoarele motive: suma propusa este mult prea mica si nu reprezinta valoarea reala a ...(terenului, imobilului, etc.), ... etc.
Multumesc mult !
In refuzul meu n-ar trebui sa mentionez o noua propunere de despagubire ?