magistratura 2010
Re: magistratura 2010
daca pe forum exista cineva care are media 7.00 la procurori la examenul din 21 martie, va rog m.p. multumesc
Salutare!
va rog spuneti-mi cum va pregatiti voi pentru organizare judiciara si jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului?
Este de ajuns sa citesc legislatia, respectiv deciziile sau cititi si de pe vreun tratat?
Ma pregatesc pt examenul pe post de la anul pentru prima oara
si m-ar ajuta orice informatie.
Multumesc anticipat!
va rog spuneti-mi cum va pregatiti voi pentru organizare judiciara si jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului?
Este de ajuns sa citesc legislatia, respectiv deciziile sau cititi si de pe vreun tratat?
Ma pregatesc pt examenul pe post de la anul pentru prima oara

Multumesc anticipat!

La organizare judiciară citeşte legile din tematică. La CEDO citeşte hotărârile din tematică. Io zic că e suficient. Tre să mai ai în vedere şi faptul că organizarea + CEDO valorează un punct (parcă) din totalul de 10.
hm,ai dreptate, 1 punct valoreaza cele 2 materii; la calculul asta nu ma gandisem, ramasesem cu calculul grilelor la INM.
Este foarte stufoasa jurisprudenta CEDO, nu cred ca am timp sa o parcurg de prea multe ori.Mai bine ma concentrez pe ..celelalte 9 pcte
.
Multumesc
Este foarte stufoasa jurisprudenta CEDO, nu cred ca am timp sa o parcurg de prea multe ori.Mai bine ma concentrez pe ..celelalte 9 pcte

Multumesc

Buna ziua. Anul acesta se mai da examenul? Stie careva cand se da? Auzisem ca in Noiembrie dar nu stiu cand.
Multumesc.
Multumesc.
moncu wrote:Buna ziua. Anul acesta se mai da examenul? Stie careva cand se da? Auzisem ca in Noiembrie dar nu stiu cand.
Multumesc.
Pe calendarul estimativ publicat pe site-ul CSM la inceputul anului scria ca e posibil sa se organizeze in octombrie-noiembrie. Nu stiu in contextul actual...