recursul

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
ioanandrei

recursul

Post by ioanandrei » 19 Mar 2010, 12:43

Ce pot sa fac daca , INSTANTA nu mi-a comunicat MOTIVAREA SENTINTEI pentru a putea promova RECURSUL ,in 15 zile de la comunicare .
Mentionez ca actiunea pe care am promovat-o impunea obligatoriu COMUNICAREA MOTIVARII SENTINTEI.
INTREBIND LA ARHIVA INSTANTEI AM CONSTATAT CA FIGUREZ CU MOTIVAREA COMUNICATA (cu toate ca eu nu am primit-o )iar SENTINTA a devenit definitiva si irevocabila datorita faptului ca nu a fost recurata .
Ce pot sa fac acum ?
Va multumesc mult!

vulpacris

Re: recursul

Post by vulpacris » 19 Mar 2010, 13:18

In primul rand faceti o cerere ca sa vi se dea o copie a sentintei redactate, cu data cand va este data de judecatorie.

In al doilea rand, formulati recursul si o cerere de repunere in termen pentru ca nu v-a fost comunicata sentinta, desi acest lucru apare in dosar.

In al treilea rand vedeti la ce adresa pretind ei ca v-a fost comunicata sentinta si mergeti la oficiul postal, de unde, poate obtineti o hartie prin care recunosc faptul ca sentinta s-a ratacit la ei si nu v-a fost comunicata deoarece nu ati fost gasit acasa, iar ulterior au uitat de ea, sau alte motive. :| :wink:

Incercati si asa, poate reusiti.

:cafea:

Post Reply