Buna,
OK, m-ai prins cu declaratia 200, am auzit vag de ea
Dar am si eu ceva pentru tine

...sau nu (nu am precizat ca acest contract de mandat era incheiat de mine in calitate de director general deoarece din 2006 mi-am dat demisia din CA dupa aparitia legii 441/2006" datorita Art. 1371(3) Pe durata indeplinirii mandatului, administratorii nu pot incheia cu societatea un contract de munca. In cazul in care administratorii au fost desemnati dintre salariatii societatii, contractul individual de munca este suspendat pe perioada mandatului. )
Conform OG 82/2007
"Art. 152.
(2) Remuneratia directorilor, obtinuta in temeiul contractului de mandat, este asimilata din punct de vedere fiscal veniturilor din salarii si se impoziteaza potrivit legislatiei in materie.
(3) Prin derogare de la art. 5 din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare, remuneratia directorilor obtinuta in temeiul contractului de mandat este asimilata salariului, din punctul de vedere al obligatiilor decurgand pentru director si societatea comerciala din legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, inclusiv dreptul de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, legislatia privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, precum si din legislatia privind asigurarile de sanatate."
Asa ca....este sau nu este litigiu de munca?!
Dar oricum acum conteaza ce hotaraste judecatoarea ...
In fine...ce fac in continuare ... depun cererea sau este obligat lichidatorul sa ma treaca in tabel tinand cont de faptul ca el a luat la cunostinta de existenta acestui litigiu prin intrmediul citatiilor sau ar trebui sa-i trimit si o notificare

?!
Si tot in acest sens ...compensatiile care sunt stipulate in contractul colectiv de munca sunt trecute automat de lichidator in lista de creante sau trebuie facuta cerere de inscriere in tabel ?
Multumesc !!!!!