Alocatia de stat pentru copii
Alocatia de stat pentru copii
Pe data de 01.10.2009 am adus pe lume un baietel. In luna decembrie mi-a intrat in cont alocatia de stat ,de 200 ron,pe o luna. Nu trebuia sa intre si pe octombrie si pe noiembrie?Multumesc!
Re: Alocatia de stat pentru copii
In aceasta situatie,veti primi indemnizatia inclusiv in luna noiembrie 2011, dupa ce va implini cel mic 2 ani de zile. Cu siguranta, banii nu sunt pierduti, au cei de la asistenta sociala sau ce serviciu se ocupa de alocatii si altele asemenea un mod ciudat de calcul, dar corect.
Fetita mea a implinit 2 ani pe 21 septembrie anul acesta si a primit alocatia de stat inclusiv in luna noiembrie.
Sa va traiasca piticutul si sa creasca mare si voinic.
Fetita mea a implinit 2 ani pe 21 septembrie anul acesta si a primit alocatia de stat inclusiv in luna noiembrie.
Sa va traiasca piticutul si sa creasca mare si voinic.
Re: Alocatia de stat pentru copii
alocatiile se dau prin casa de pensii si astia de zapaciti ce sint fac platilepe doua luni in urma asta inseamna ca daca ai primit banii in de cembrie acestia sint pentrunlunile din urma
poti sa-i intrebi aferent carei luni au fost platiti banii pentru ca si aici este o problema in sensul ca depinde data de nastere inainte de 20 sau 25 pentru ca ei sa faca hirtiiile sa ceara banii de la buget
sa fie sanatos baietelul si mama lui
poti sa-i intrebi aferent carei luni au fost platiti banii pentru ca si aici este o problema in sensul ca depinde data de nastere inainte de 20 sau 25 pentru ca ei sa faca hirtiiile sa ceara banii de la buget
sa fie sanatos baietelul si mama lui