Un examen a trecut, pe cand urmatorul?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
danielled

Un examen a trecut, pe cand urmatorul?

Post by danielled » 20 Nov 2009, 12:32

Eu trebuie sa recunosc ca desi m-am inscris n-am participat la examenul din noiembrie- si bine am facut ca dupa ce am facut grila stiu ca nu aveam nota de trecere( asta stiam si inainte de aceea am considerat ca mai trebuie sa aprofundez inainte de a participa). Asa ca dilema mea e doar : pe cand urmatorul examen? Aveti vreo idee?

triton

Post by triton » 20 Nov 2009, 15:31

Stai că noi mai avem treabă, mai trebuie să ne plângem un pic de milă...

zbor

Post by zbor » 22 Nov 2009, 06:25

danielled: hm, poate era mai bine daca te duceai oricum...era un antrenament util si ai fi vazut si alte lucruri, nu numai ce punctaj obtii...
urmatorul...se poate doar banui ca va fi in martie-aprilie 2010, poate vor mai fi discutii in plen pe tema asta...cam devreme sa ai un raspuns sigur acum....
triton wrote:Stai că noi mai avem treabă, mai trebuie să ne plângem un pic de milă...
:-D :-D :-D ai fost simpatica la faza asta...sper ca nu vorbesti serios, nu trebuie sa ne plangeam de mila..chiar deloc!!! :(%):

king_julian

Post by king_julian » 22 Nov 2009, 13:49

E prematur sa vorbim de un nou examen (desi in proportie destul de mare se va organiza iar in primavara). Oricum au realizat totusi cei de la CSM un pas in directia ocuparii locurilor scoase la concurs - au eliminat participarea magistratilor activi la concurs. Go, go CSM ! :aplauze:

ignite

Re:

Post by ignite » 25 Nov 2009, 11:16

king_julian wrote:E prematur sa vorbim de un nou examen (desi in proportie destul de mare se va organiza iar in primavara). Oricum au realizat totusi cei de la CSM un pas in directia ocuparii locurilor scoase la concurs - au eliminat participarea magistratilor activi la concurs. Go, go CSM ! :aplauze:

daaa...au realizat...un pas...un progres...go, go idiot, go! parerea mea. :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

noi trebuie...progrese...chestii...treburi...smecherii...da...progres. sigur. ce imi place mie cum suna...

se cheama...daca e sa vorbim serios...normalitate?

king_julian

Re: Un examen a trecut, pe cand urmatorul?

Post by king_julian » 25 Nov 2009, 23:08

Pentru noi este normalitate, pentru ei multa vreme nu a fost !

lollita

Post by lollita » 03 Dec 2009, 09:29

In sedinta CSM de astazi, 3 decembrie se va discuta calendarul estimativ al concursurilor pentru anul 2010. Subiectul este la pozitia 7 de pe ordinea de zi. http://www.csm-just.ro/csm/linkuri/30_1 ... 636_ro.htm :cafea:
Last edited by lollita on 03 Dec 2009, 12:39, edited 1 time in total.

lollita

Post by lollita » 03 Dec 2009, 12:38

Ieri s-a publicat si lista posturilor vacante la judecatorii - aprox 147 posturi in total: http://www.csm-just.ro/csm/linkuri/02_1 ... 684_ro.PDF :floare:

zbor

Post by zbor » 03 Dec 2009, 17:50

am o nelamurire...
executorii judecatoresti pot participa la examenul de admitere in magistratura, avand vechimea necesara???
printre categoriile enumerate de lege, ei nu apar (desi apar toti nebunii enumerati acolo :mrgreen: ), dar parca stiam ca au contestat acest lucru si au castigat, dar uite ca acum nu gasesc nimic pe tema asta... :cry:

apoi, vechimea e de 5 ani, dar trebuie sa fie actuala?? nu mi-am pus problema pana acum ca nu a fost nevoie...dar daca am 5 ani si ceva de vechime in avocatura, continua, si vreau sa imi bag picioarele si sa ma apuc de cautat trufe prin padure, atunci ma mai primesc astia la examene???? :mrgreen: :mrgreen: :D :D lol

Karmina

Post by Karmina » 03 Dec 2009, 18:52

Poti participa cu 5 ani vechime in avocatura; nu trebuie sa profesezi si in prezent!
Spor la.....trufe!
:carte:

triton

Post by triton » 03 Dec 2009, 19:53

Cum era de aşteptat, examenul următor va fi in martie 2010. Aşa că spor la învăţat!

zbor

Post by zbor » 03 Dec 2009, 20:35

Karmina wrote:Poti participa cu 5 ani vechime in avocatura; nu trebuie sa profesezi si in prezent!
Spor la.....trufe!
:carte:
vai karmina, multumesc frumos, esti o papusa care a ales exact ce trebuia din mesajul meu... :mrgreen:
foarte cunoscut acest obicei pentru un anumit gen de oameni..... :-D :-D

Karmina

Post by Karmina » 03 Dec 2009, 21:47

nu meriti sa-ti raspund....dar pacat de unii ca tine care ne fac de rușine ....
nu aveam pretentia sa te deranjezi sa-mi multumesti....dar sa faci astfel de afirmatii, cand nici macar nu ma cunosti... :-?
RUȘINE!

PS: era o glumă faza cu trufele...dar ”un anumit gen de oameni”... :wall:

zbor

Post by zbor » 03 Dec 2009, 22:00

Karmina wrote:nu meriti sa-ti raspund....dar pacat de unii ca tine care ne fac de rușine ....
nu aveam pretentia sa te deranjezi sa-mi multumesti....dar sa faci astfel de afirmatii, cand nici macar nu ma cunosti... :-?
RUȘINE!

PS: era o glumă faza cu trufele...dar ”un anumit gen de oameni”... :wall:
VA fac rusine??!! esti o reprezentanta de seama, probabil, a unei caste sau grupari onorabile...pfffui, stai calma, ca nu fac parte sigur din ea....asa suflete sensibile, mai rar....

PS: sunt niste nuante...cum am scris eu chestia cu trufele in mesajul meu si cum ai trantit tu "spor la...trufe!"....

cea mai tare e aia cu "nu meriti sa iti raspund" si apoi continui cu cateva randuri.... :-D

esti o simpatica oricum!!! "RUSINE" auzi la ea!! :-D :-D

Post Reply