Examen la INM in oct-noe?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
zbor

Post by zbor » 22 Nov 2009, 19:36

king_julian wrote:
triton wrote:Eu mă gândesc dacă nu cumva pur şi simplu in weekend nu se munceşte...
Poate numai week-end-ul asta pentru ca sesiunea trecuta s-au publicat rezultatele vineri la ora 24.00. Ar fi avut posibilitatea si acum, dar poate ca nu si interesul. Pentru mine tot suspecti raman !
si eu cred ca tu esti suspect...tare!!! uite asa!!! :mrgreen: :mrgreen:

king_julian

Post by king_julian » 22 Nov 2009, 19:47

Cyclop wrote:
Vă înţeleg nerăbdarea, da mergeţi prea departe. Mult prea departe. Până una alta, calendarul e respectat.
Sunt de acord, dar tot consider ca nu e normal ca rezultatele unor grile corectate pe calculator sa fie afisate dupa 8 zile.
Oricum, daca prin mesajul meu anterior am jignit pe cineva (indirect si neintentionat) imi cer scuze !
Bafta celor implicati si am sa incerc sa am rabdare pana maine !

triton

Post by triton » 22 Nov 2009, 20:36

sunt şi alegeri...

Cleopatra

Post by Cleopatra » 22 Nov 2009, 20:44

Hehe, crezi ca rezultatele de examen depind de cat de bine am ales la vot? :roll:

Kateri

Post by Kateri » 22 Nov 2009, 21:04

E foarte posibil sa fie legat de alegeri, in sensul ca oamenii fac parte din comisiile de la sectiile de votare..da, e posibil. Oricum, mi se pare ca dureaza prea mult...chiar daca asta e programul oficial...

sibila

Re: avem examen in oct-noe?????

Post by sibila » 23 Nov 2009, 10:06

Nu mai am rabdare sa se afiseze aceste rezultate...
Ma gandeam ca ati scris ca dureaza atata ca s-ar putea sa se faca acum aranjamente, dar totusi acum 2-3 ani cand intrau 1-2 persoane de ce nu se faceau aranjamente? Sa fim noi chiar asa de ghinionisti si sa se inceapa abia acum?
Sau are legatura cu alegerile, ca s-au ocupat de acel aspect si nu de listele noastre?
Pe mine ma omoara asteptarea asta.

nicu2

Post by nicu2 » 23 Nov 2009, 13:39

sibila wrote:Nu mai am rabdare sa se afiseze aceste rezultate...
Ma gandeam ca ati scris ca dureaza atata ca s-ar putea sa se faca acum aranjamente, dar totusi acum 2-3 ani cand intrau 1-2 persoane de ce nu se faceau aranjamente? Sa fim noi chiar asa de ghinionisti si sa se inceapa abia acum?
Sau are legatura cu alegerile, ca s-au ocupat de acel aspect si nu de listele noastre?
Pe mine ma omoara asteptarea asta.
Am sunat la CSM si mi-au spus ca vor incerca ca, pana la ora 16, sa afiseze rezultatele.

sibila

Post by sibila » 23 Nov 2009, 16:13

iti multumim de informatie, nicu.
dar nu au zis azi pana la 16, maine pana la 16 sau sapt viitoare la 16 :roll:

king_julian

Post by king_julian » 23 Nov 2009, 16:30

sibila wrote:iti multumim de informatie, nicu.
Good point ! Ai 10 puncte de la mine ! :aplauze:

nicu2

Post by nicu2 » 23 Nov 2009, 16:53

king_julian wrote:
sibila wrote:iti multumim de informatie, nicu.
Good point ! Ai 10 puncte de la mine ! :aplauze:
Au spus ca azi pana la ora 16 dar...

king_julian

Post by king_julian » 23 Nov 2009, 17:31

Nu are rost sa ne mai batem capul, cea mai buna solutie ramane o incercare de a schimba modalitatea de raspuns in sensul unei mai mari transparente (ca la rezidentiat), dar ma indoiesc ca vom avea sanse ! Nu stiu cum se face ca toate institutiile sunt transparente cand vine vorba de concursuri, numai aceasta care este foarte importanta nu !
Eventual am mai putea propune afisarea grilelor completate de fiecare candidat in parte (daca tot sunt scanate, pot fi foarte usor inglobate intr-un document). Macar atat putem vedea si noi ca sa ne facem o idee (intrucat fiecare discuta cu participantii din zona de domiciliu si cunoaste la sfarsitul examenului cam ce grile a gresit fiecare).
Astept si alte sugestii !

sibila

Post by sibila » 23 Nov 2009, 17:56

s-au afisat pe csm
toti peste 7 au intrat:)
nu s-au ocupat locurile
sunt asa de fericita:D

king_julian

Post by king_julian » 23 Nov 2009, 17:58

AM REUSIT !!! Felicitari si celorlalti care au intrat !

P.S. Imi cer scuze pentru tot ce am spus rau de CSM. Chiar au fost corecti !!!

cyclop

Post by cyclop » 23 Nov 2009, 18:38

king_julian wrote:AM REUSIT !!! Felicitari si celorlalti care au intrat !

P.S. Imi cer scuze pentru tot ce am spus rau de CSM. Chiar au fost corecti !!!

Aoleo Iulian, adicătelea, până să fi ştiut că iei examenul, CESEMEU' era răul suprem, iar după ce-ai văzut că ai luat, gata, au fost corecţi?
Pe principii asemănătoare o să şi judeci?

king_julian

Post by king_julian » 23 Nov 2009, 21:12

cyclop wrote:Aoleo Iulian, adicătelea, până să fi ştiut că iei examenul, CESEMEU' era răul suprem, iar după ce-ai văzut că ai luat, gata, au fost corecţi?
Pe principii asemănătoare o să şi judeci?
CLAR ! :-D :-D

Dupa cum am spus si in alte parti era foarte suspect daca erau multi peste 8 si se ocupau toate locurile. Asa, practic s-a adeverit ceea ce am aflat prin sursele mele (alti candidati din diverse zone). Oricum nu retractez afirmatiile ce vizau diferenta extraordinar de mare intre momentul sustinerii examenului si afisarea rezultatelor !

P.S. Si nici sugestiile pentru transparenta (chiar daca am intrat) si am sa incerc sa trag niste semnale.

Post Reply