acte necesare pt verificarea conditiei de buna reputatie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
anutza

acte necesare pt verificarea conditiei de buna reputatie

Post by anutza » 26 Sep 2009, 13:45

Pentru cei admisi la INM adresez aceasta intrebare si anume, ce intelegeti prin "date rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare"?
Ar putea fi vorba de cazier judiciar?
Merci frumos.

ignite

Post by ignite » 26 Sep 2009, 17:03

exact

observer

Post by observer » 26 Sep 2009, 20:02

In evidenta operativa apar si alte date care nu se regasesc in cazierul judiciar... :lol:

Ca altfel cereau simplu. Cazier judiciar. :D

zbor

Post by zbor » 26 Sep 2009, 21:21

asa e..se refera la alte date...din cate am inteles, vor sa afle daca a fost cazul vreodata sa fie ascultate anumite convorbiri sau daca exista o evidenta a anumitor suspiciuni de fapte...nu pot explica mai bine pt ca si eu am obtinut niste explicatii vagi la acel moment...si m-am mirat...
daca vei primi o "hartie" goala, nici macar nu vei putea sa iti dai seama ce sau cat ar fi putut sa contina....ce tampenie!
sper ca nu au si o evidenta a modurilor in care ne-am facut de cap, de-a lungul timpului...hahahaha...eu ar trebui eventual sa le cer caietul!!!! :mrgreen:

kiki2009

Post by kiki2009 » 01 Oct 2009, 13:18

mergi la politie,faci o cerere pentru comunicarea respectivelor date,iar refuzul de rigoare il anexezi dosarului.persoanele fizice,titularii cererii,nu au calitatea de a cere ei insisi asemenea date

luxor23

Post by luxor23 » 02 Oct 2009, 17:13

eu am pus la dosar doar numarul de inregistrare pe care mi l-a dat IPJ dolj pentru ca nu au vrut nici macar sa ne mai dea cererile dupa inregistrare sa facem o copie. nu cred ca trebuie sa steptam refuzul lor de a elibera actele pt ca mi se pare ca ei vor raspunde in 30 de zile la cererile noastre, iar noi nu avem atata timp pt a face dosarul pt buna-reputatie.

despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?

anutza

Post by anutza » 02 Oct 2009, 17:29

luxor23 wrote:eu am pus la dosar doar numarul de inregistrare pe care mi l-a dat IPJ dolj pentru ca nu au vrut nici macar sa ne mai dea cererile dupa inregistrare sa facem o copie. nu cred ca trebuie sa steptam refuzul lor de a elibera actele pt ca mi se pare ca ei vor raspunde in 30 de zile la cererile noastre, iar noi nu avem atata timp pt a face dosarul pt buna-reputatie.

despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?
Eu mi-am scos inca o data cererea la imprimanta si i-am atasat numarul de inregistrare dat de IPJ.

kiki2009

Post by kiki2009 » 05 Oct 2009, 18:10

luxor23 wrote: despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?
nu am aflat nici eu raspunsul la intrebarea asta.

stie cineva exact?

formularul l-am descarcat si eu de pe opsnaj dar nu stiu ce sa fac cu el

ignite

Post by ignite » 05 Oct 2009, 18:31

eu nu am facut chestia asta pentru ca vreau sa am medicul de familie pe care il am de nu stiu cand si care imi stie toate problemele. in plus, stai la coada pentru o trimitere.

pe de alta parte, la casa asta de asigurarir...medicamentatia este gratuita.

kiki2009

Post by kiki2009 » 05 Oct 2009, 18:57

aha.ar fi bune si rele

carmemel

Post by carmemel » 05 Oct 2009, 20:30

eu am inteles ca se da de la inm un formular in 4 exemplare il ducem la medicul de fam, il completeaza, apoi ii ramane lui un exemplar unul noua, altul la casa asta de asigurari si unul la inm
si important e ca nu suntem tinuti de un anumit termen(totul e sa nu avem nevoie)

Post Reply