acte necesare pt verificarea conditiei de buna reputatie
acte necesare pt verificarea conditiei de buna reputatie
Pentru cei admisi la INM adresez aceasta intrebare si anume, ce intelegeti prin "date rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare"?
Ar putea fi vorba de cazier judiciar?
Merci frumos.
Ar putea fi vorba de cazier judiciar?
Merci frumos.
asa e..se refera la alte date...din cate am inteles, vor sa afle daca a fost cazul vreodata sa fie ascultate anumite convorbiri sau daca exista o evidenta a anumitor suspiciuni de fapte...nu pot explica mai bine pt ca si eu am obtinut niste explicatii vagi la acel moment...si m-am mirat...
daca vei primi o "hartie" goala, nici macar nu vei putea sa iti dai seama ce sau cat ar fi putut sa contina....ce tampenie!
sper ca nu au si o evidenta a modurilor in care ne-am facut de cap, de-a lungul timpului...hahahaha...eu ar trebui eventual sa le cer caietul!!!!
daca vei primi o "hartie" goala, nici macar nu vei putea sa iti dai seama ce sau cat ar fi putut sa contina....ce tampenie!
sper ca nu au si o evidenta a modurilor in care ne-am facut de cap, de-a lungul timpului...hahahaha...eu ar trebui eventual sa le cer caietul!!!!

eu am pus la dosar doar numarul de inregistrare pe care mi l-a dat IPJ dolj pentru ca nu au vrut nici macar sa ne mai dea cererile dupa inregistrare sa facem o copie. nu cred ca trebuie sa steptam refuzul lor de a elibera actele pt ca mi se pare ca ei vor raspunde in 30 de zile la cererile noastre, iar noi nu avem atata timp pt a face dosarul pt buna-reputatie.
despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?
despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?
Eu mi-am scos inca o data cererea la imprimanta si i-am atasat numarul de inregistrare dat de IPJ.luxor23 wrote:eu am pus la dosar doar numarul de inregistrare pe care mi l-a dat IPJ dolj pentru ca nu au vrut nici macar sa ne mai dea cererile dupa inregistrare sa facem o copie. nu cred ca trebuie sa steptam refuzul lor de a elibera actele pt ca mi se pare ca ei vor raspunde in 30 de zile la cererile noastre, iar noi nu avem atata timp pt a face dosarul pt buna-reputatie.