Examen la INM in oct-noe?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
kiki2009

Post by kiki2009 » 15 Sep 2009, 19:45

[quote="kinga"]debutanti... :lol: :lol:

diletantilor boris si sibila!ce vreti voi?sa intelegeti asa,din prima,vorbele mestesugite ale celor buni si batrini?sa cresteti si voi un pic,iar apoi va veti juca si voi cu jucariile lor :-? :-D

kinga

Post by kinga » 15 Sep 2009, 20:44

te simti bine????

kiki2009

Post by kiki2009 » 15 Sep 2009, 21:18

fara suparare,kinga.de la foarte bine in sus,si chiar mai bine,daca imi poarta cineva grija.sa-mi fie cu iertare :floare: :cafea: :oops:

sibila

Post by sibila » 16 Sep 2009, 14:43

Ei fetelor, nu va atacati si nu ne atacati si pe noi...
ca loc pe server este pentru mesajele fiecaruia :)

Kateri

Post by Kateri » 16 Sep 2009, 15:02

[quote="Giovanni"]da, asa-i. pe 15 noiembrie va fi examen. s-a stabilit azi.[/quote]

Unde s-a stabilit? E vorba de comisia de resurse umane de care vorbea si veronica?

giovanni

Post by giovanni » 16 Sep 2009, 21:14

A fost ieri nu stiu ce sedinta la CSM si s-a stabilit data examenului in Consiliul Stiintific. Mi-a parvenit un mail in acest sens in legatura cu deciziile care s-au luat. Restul nu au nici o legatura cu examenul din 15 nov. Asa ca... burta pe carte!

gavril

Post by gavril » 17 Sep 2009, 08:39

confirm. in INM se aude de luna noiembrie pt. examen pe post.

triton

Post by triton » 19 Sep 2009, 18:37

Spuneţi-mi şi mie..."incompetenţa" nu mai înseamnă ce ştiam eu că înseamnă? Când a invocat odată în instanţă un judecător excepţia incompetenţei materiale a jud. mi s-a părut că a făcut o greşeală destul de jenantă; să-ţi invoci propria incompetenţă...
Apoi m-am gândit că Neagu a făcut o greşeală de aceeaşi factură în tratatul lui. Dar acum găsesc spre surprinderea mea că şi art. 474 din Codul de procedură penală vorbeşte despre instanţa care se desesizează pentru incompetenţă. Înseamnă că eu greşesc?... :roll:

carmemel

Post by carmemel » 19 Sep 2009, 19:49

:-D :-D :-D chestia cu "să-ţi invoci propria incompetenţă... " a fost super
da gresesti putin

seiza

Post by seiza » 19 Sep 2009, 20:12

:-D Pana acum n-am bagat de seama. Din puterea obisnuintei, imi imaginam ca scrie "necompetenta". Chiar vroiam sa spun ca cineva ti-a facut o gluma proasta tritoane. Dar m-am convins ca nu-i asa: " Art. 474. - Cand instanta se desesizeaza pentru incompetenta sau retine cauza pentru a fi judecata potrivit procedurii obisnuite, ori amana judecarea cauzei potrivit art. 473 alin. ultim, trebuie sa dispuna asupra starii de libertate a inculpatului. "

Parca vad un corector cu creionul in gura, dand din cap cu repros, gandindu-se cat de "incompetenti" sunt redactorii lor :lol: Probabil le-a taiat si din leafa pe motiv ca nu stiu sa scrie corect :grin:
Sau poate redactorii sunt necompetenti :-P Eh, ce mai conteaza daca e cu in- sau cu ne-

ursu

Post by ursu » 19 Sep 2009, 21:08

Hmm..crezi ca doar redactorii au gresit?
Abia acum am observat si eu!

triton

Post by triton » 19 Sep 2009, 21:31

Se apropie examenul şi eu tot nu am nicio carte de speţe pe penal special şi procedură penală. Aţi găsit ceva de dată mai recentă? Grile nu mă interesează, numai speţe.

ariam

Post by ariam » 19 Sep 2009, 21:36

Spete "de scoala", vreo 500, cu raspunsuri.
Radu Chirita - Drept penal. Caiet de seminar, CH Beck, 2006

triton

Post by triton » 19 Sep 2009, 21:41

Mulţumesc!
Să înţeleg că sunt speţe pe penal general şi special, nu?
Pe procedura penală ştiţi vreuna?

Kateri

Post by Kateri » 20 Sep 2009, 11:01

PENTRU PENAL PARTE GENERALA - eu mi-am luat anul trecut bulai, mitrache - o culegere de probleme de practica pentru uzul studentilor (Universul Juridic)

PARTE SPECIALA - caiet de seminar - sergiu bogdan si florin tohatan de la ch beck - da ....nu stiu ce sa-ti zic pentru ca nu m-am uitat peste ea

a mai aparut codul de procedura penala adnotat cu legislatie si jurisprudenta la universul juridic - 2009 (neagu si damaschin).

spor!

Post Reply