Analiza evolutie admitere INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
agenda

Post by agenda » 14 Sep 2009, 18:24

DanyT wrote:
agenda wrote:bine ca sti tu urecheatule!
tara de kko? dar de ce se intreaba cineva? genul "danyT" ar fi unul din indicii...
Agenda, tu nici nu existi! Esti umbra lui kinga..si ecoul ei! Cum "zace" unul ceva despre ea, cum sari la gat! Bravo agenda, fata buna,..bravo!!!!
Acum sezi!

Asa este, tara e de kko din cauza lui danyT! Cate dreptate ai! Bine ca te-ai prins! Greu...dar te-ai prins! :-D

Veronico, vorbeste elevat draga, nu de alta dar kinga se simte datoare sa-ti imprumute din vocabular si..cum "zaceam"..habar nu are sensul acelui cuvant!

Acum...saaaariiiiti!!!!
hai ca am nimerit din prima.......esti si incapatanat sa postezi bazaconii in continuare.....
la faza cu sezi...stai linistit ...nu sunt genul

ori din cate poti sau trebuie sa observi kinga nu e genul care sa aprecieze pupincurismul...

iar la restul....asta ai priceput tu? ca tu personal esti vinovat ca tara este de kko? (care si asta apropo nu e adevarat...e plina tara asta de valori...numai ca de prea mult timp tac si raman pasivi...ma intreb cat o dura pasivitatea asta...)

atat de duce....? evident da! recunosc ca nu sunt surprinsa...(desi (optimista cum sunt) mi-as fi dorit sa primesc un raspuns inteligent)...

as mai scrie dar avand in vedere ce ai scris tu I rest my FUCKING case
:-D :-D :-D :-D :-D

ariam

Post by ariam » 14 Sep 2009, 18:44

vulpacris wrote: P.S. DanyT, puiule, se vede de la o posta ca ai trecut singurul test in baza caruia se intra la INM, ca ala cu grile este de florile marului, ca sa nu se prinda "pulimea" care este adevaratul test dupa care se vor forma judecatorii viitori, care vor juca asa cum li se va canta.
Eu asa cred si sper, ca in protestul asta al magistratilor nu este vorba despre salarii ci de refuzul lor de a mai juca asa cum li se canta, asta dupa ce si-au dat seama (in sfarsit, si sper ca nu prea tarziu) ca li se canta foarte prost si in contradictie cu ce zice Constitutia si CEDO si ca au un rol extrem de important pe care trebuie sa si-l ia in serios.

Dar poate ca ar fi trebuit sa scriu ca asa sper si cred, pentru ca, din pacate, mai mult sper decat cred...

Veronica

Post by Veronica » 14 Sep 2009, 19:36

pt vulpacris:
Colega, ma confunzi cu cineva de-o seama cu venerabila-ti varsta. Oricum numai cineva trecut de 50 de ani putea sa scrie chestia aia, ca n-o pot numi altfel, ori cineva crescut in preajma cuiva ale carui dominante ale personalitatii sunt victimizarea si conspirationismul. Sezi nene doua zile prin retezat, trage aer proaspat in piept si hai sa mai vorbim. Prea multe realitati predeterminate iti fura mintea. Stau si ma intreb daca realmente oameni ca tine mai si judeca cu capul ori si-au delegat facultatile mintale spre bila. Aberezi la greu! Da, stii cum? De mi-e sila sa citesc bazaconiile conspirationiste pe care le emiti. Nu cunosti oamenii din sistemul de azi. Esti ancorat in realitatile vetuste ale justitiei de dinainte de 2004, asa cum le-ai putut percepe ca un auxiliar frustrat al justitiei, pe buna-dreptate poate ca frustrat p-atuncia. Vino taica la INM sau la ex cu 5 ani si hai sa faci si sa dregi. Ca la vorba pe forum vad ca esti tare-n plisc.

agenda

Post by agenda » 14 Sep 2009, 19:53

trebuie sa ii dau dreptate lui veronica acum.
vulpacris e tare-n plisc pe forum. adevarat.
ajuta oameni pe care nu ii cunoaste...fara remuneratie...alocand din putinul timp liber pt a ajuta pe altii in necaz...

abia astept sa o vad si pe veronica in actiune...(asta daca nu cumva a ajuns sa fie atat de scarbita/secata incat efectiv sa nu mai reuseasca sa dea nimic bun din ea... anyways...ar fi pacat sa fie asa)

DanyT

Post by DanyT » 14 Sep 2009, 20:48

agenda wrote: hai ca am nimerit din prima.......esti si incapatanat sa postezi bazaconii in continuare.....
Nu serios, ar trebui sa-ti cer voie despre ce anume sa postez?
Fato: קח הפסקה

Si zau, vulpita crissss...ti-am facut ceva??? Te-am ofensat cu ceva? Ai ceva cu je ? Lasa-ma bre sa traiesc..ce ai cu mine? Asta-i grija ta..care cum intra la inm..sau oriunde?
Emite linistit ce judecati vrei...dar lasa-ma pe mine..ca nu ai spor!

agenda

Post by agenda » 14 Sep 2009, 21:20

DanyT wrote:
agenda wrote: hai ca am nimerit din prima.......esti si incapatanat sa postezi bazaconii in continuare.....
Nu serios, ar trebui sa-ti cer voie despre ce anume sa postez?
Fato: קח הפסקה

Si zau, vulpita crissss...ti-am facut ceva??? Te-am ofensat cu ceva? Ai ceva cu je ? Lasa-ma bre sa traiesc..ce ai cu mine? Asta-i grija ta..care cum intra la inm..sau oriunde?
Emite linistit ce judecati vrei...dar lasa-ma pe mine..ca nu ai spor!
ma urecheatule incapatanat ce esti (ca parca ar fi de alt fel) ...chiar nu trebuie sa imi ceri mie voie unde si ce sa postezi...este dreptul tau sa postezi ce vrei si unde vrei ....dar daca tot critici pe alti atunci primeste si tu ceva critica...si mai bine ia tu o pauza! :lol:

pacat ca nu ma poti surprinde si in bine...mai ales cu gramatica...avand in vedere ca sunt fato :razz:

DanyT

Post by DanyT » 14 Sep 2009, 21:24

Vaaai, oare o sa mai pot trai din cauza greselii gramaticale???? :-D
Ia mai scapa-ma cu kkturile astea..si tu..si restul!

agenda

Post by agenda » 14 Sep 2009, 21:30

DanyT wrote:Vaaai, oare o sa mai pot trai din cauza greselii gramaticale???? :-D
Ia mai scapa-ma cu kkturile astea..si tu..si restul!
stai linistit einstei..se pare ca te scapi pe tine si singur al naibi de bine......:-D :-D :-D :-D :-D

bobocel

Re: Analiza evolutie admitere INM

Post by bobocel » 15 Sep 2009, 11:35

mariusms wrote:Si inca o data, Udrea e chiar naspeta.
atat de naspeta e? dar de ce ? are coji pe fata ? :grin:
observ ca de ceva timp te iei de Udrea :mrgreen:

vulpacris

Post by vulpacris » 15 Sep 2009, 13:06

8O Te-ai coborat totusi la nivelul meu !?!

Si te-am rugat sa nu faci asa ceva, trebuia doar sa taci dar, cum nu esti inteleapta, si te mai si consideri pe aceeasi treapta, de egalitate, nici mai mult, nici mai putin, decat cu Cicero ... :(
veronica wrote:Vino taica la INM sau la ex cu 5 ani si hai sa faci si sa dregi. Ca la vorba pe forum vad ca esti tare-n plisc.
:oops: NU POT :oops:

Au mai incercat odata, cu japca, cu testul principal si eliminatoriu de admitere, care se aplica ( nu se da) acum la INM, numai ca atunci era eliminatoriu la USLA, si au renuntat, ca nu ma incadrez in profilul psihologic necesar pentru spalaturi de creier si, sunt rezistent la orice incercare de implementare a unei linii de logica stupida, care nu are nimic de-a face nici macar cu bunul simt nativ, al unui cioban analfabet din varful muntelui. :grin:

Cu facultatile tale mentale superioare, despre care sustii, implicit, ca si-ar avea sediul in creierul tau, poti sa dai o explicatie logica, dar din aceea de bun simt nativ, cum este posibil ca la examenul de la INM sa fie scoase spetele, despre care toti care au postat au parerea ca sunt importante, mai importante si decat grilele, dar, in schimb, sa fie mentinut testul psihologic, care astfel se dovedeste considerat a fi de o importanta mai mare decat spetele !?

Ti-ai pus macar o secunda intrebarea ce vor sa constate prin acest test, de ce este considerat atat de important, sau nu, tu deja stii raspunsul, ca doar faci parte din comisie, sau ma insel si de data aceasta ?

Si sa nu vii cu texte de genul, ca se verifica rezistenta la stres, sau altele de genul asta, ca judecatorii si procurorii, nici nu sunt soferi profesionisti, nici nu conduc utilaje grele, si nici nu umbla cu armament, deci nu prezinta un potential pericol public, ca exista si cai de atac si, a dat Dumnezeu si CEDO, ca sa repare un rau facut de o hotarare data de unul mai "sarit", si nici macar medicii, dupa Ciomu, nu sunt obligati sa dea un test psihologic, desi s-a dovedit ca pot fi o adevarata amenintare.

Iar, in privinta stresului, mai stresati sunt cei care muncesc in sistemul privat, ca acolo mai putin cu protestele, si mai mult cu munca, ca daca nu termina lucrarea la timp, zboara, nu ca in cazul hotararilor redactate dupa 6, 9 sau 12 luni de la pronuntare, si sute de dosare care isi asteapta randul prin fisetele procurorilor timp de luni sau ani, ca sunt inamovibili, si nu conteaza cand termina ce au de facut, desi termenele, in cazul lor, sunt stabilite prin lege, si nu de un sef mai paranoic.

Si pun pariu ca raspunsul tau nu va fi in nici un caz, "ca sa verificam daca putem sa le bagam in capete sa trateze justitiabilii "conationali de-ai nostri, semintari, frizerite gurese si vatmani nespalati" care provoaca "valuri de prostie, de ignoranta si egoism", asa cum merita, ca ce stiu ei, ca daca nu le vorbesti "populist, pe intelesul pulimii, ca altfel nu ai cum sa te intelegi cu astia", poti da orice hotarare, asa cum vrei tu si nu trebuie neaparat sa respecti ceea ce li s-a spus populist si ce scrie in lege, exemplu, ca li se dau inapoi proprietatile, ca poti respecta dorinta unui primar sau prefect sau ministru care este egal cu tine, si sa-i dai acestuia ce vrea prostul de justitiabil nespalat din randul "pulimii", "ca dincolo de justitie nu mai este nimic" (ca sa o citez tot pe cea care se coboara si se complace sa vorbesca pe intelesul nostru), si care a spus pe intelesul nostru ca in Romania "justitia NU se infaptuieste in numele legii" si ca "judecatorii sunt atat de independenti incat NU se supun legii" ".

Oricum acest test nu este menit sa constate vreo dereglare psihica, asa cum singura faci dovada, ca nu te-au depistat, desi prezinti toate simptomele de schizofrenie si paranoia, ca la carte, numai ca, asa cum acestea descrise, din pacate, nu ai cum sa si realizezi ca suferi de ele, cum nu si-au dat seama nici Hitler, Stalin si Ceausescu, la fel ca multi altii care s-au crezut mai presus de "p.....", niste adevarati zei, detinatori ai dreptatii unice si ai adevarului absolut.

Iar in privinta la ceea ce ai spus "Esti ancorat in realitatile vetuste ale justitiei de dinainte de 2004" poate ne blagoslovesti si pe noi cu un strop din ratiunea ta superioara, si vorbesti mai populist, ca sa te intelegem si noi, "astia" "p......." care suntem atat de prosti ca nici nu stii cum ne mai tine pamantul si nu ne inghite sa scapi de noi, cu ce s-au schimbat "realitatile vetuste ale justitiei de dinainte de 2004", ca pana la urma, pe fond, in subconstient, scapat partial de spalaturi, inteleg ca imi dai dreptate, ca paragraful citat din Dilema te-a ofuscat atat de tare, ca spune adevarul despre "realitatile vetuste ale justitiei" dar, de dupa 2004, cand autorul a spus "am înlocuit dinozaurul Stănoiu cu mulţi dinozauri mici din sistem".

Cred ca de aceea tu esti unde esti si eu unde sunt, ca mi se pare de mai mult bun simt sa stau acasa si sa nu fiu obligat sa mai muncesc, ergo, nici sa merg la INM sau in alta parte, decat unde vreau eu sa ma plimb, si am facut deja dovada ca "am facut si am dres" foarte bine, ca m-a ajutat bila unde mi-am delegat facultatile mentale dinspre creier, dar macar al meu nu a fost spalat, il prefer asa murdar cum este.

Cu aceeasi foarte mare lipsa de stima,

:cafea:

cyclop

Post by cyclop » 15 Sep 2009, 17:01

observer wrote:Vezi Cyclop ce sa intampla cand arunci cu piatra...
Eşti convins că se aplică proverbul cu piatra aruncată în fântână?

ignite

Post by ignite » 15 Sep 2009, 17:09

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 8O 8O 8O 8O 8O 8O

observer

Post by observer » 15 Sep 2009, 22:05

Eşti convins că se aplică proverbul cu piatra aruncată în fântână?
Ma refeream la cercurile concentrice nu la proverbul cu piatra.

kiki2009

Post by kiki2009 » 16 Sep 2009, 09:24

misa wrote:Citind printre randuri...sa inteleg ca, cine doreste sa intre la mult ravnitul inemeu..trebuie sa-i citeasca si pe cei pomeniti de voi mai sus?

Nu ma refer la cei deja stiuti...ci la cei pe care ii amintea Ignite si ceilalti..Streteanu...etc...

a aparut,mai demultisor(nu stiam de ea :oops: ) cartea prof. si formatorului inm florin streteanu:

http://www.beck.ro/tratat_de_drept_pena ... p1273.html

daca as fi stiut de ea,as fi luat-o.cred ca e utila celor care dau la inm si magistratura.si ce daca ar fi inspirata dupa m.basarab?i-a fost probabil profesor.si oricum,m.basarab ramine unul din cei mai reputati prof. de penal general.daca ati citit chiar cartile mai vechi ale acestuia,ati fost surprinsi.in bine.

misa

Post by misa » 16 Sep 2009, 11:51

Iti multumesc pentru informatie. Cate puncte ai facut la testul grila?

Post Reply