EXAMEN DE ADMITERE IN MAGISTRATURA

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
precious

EXAMEN DE ADMITERE IN MAGISTRATURA

Post by precious » 31 Jul 2009, 13:25

Salutare, va rog daca poate sa imi spuna cineva de cate ori pe an au loc examenele de admitere in magistratura si daca un student licentiat in drept, fara cei cinci ani de experienta in domeniul juridic, are posibilitatea sa se insrie???

cyclop

Post by cyclop » 31 Jul 2009, 17:23

Fără vechime, singura şansă e INM.

precious

Post by precious » 02 Aug 2009, 12:01

Ok, multumesc...si cand anume au loc aceste examene pentru INM?

cyclop

Post by cyclop » 02 Aug 2009, 14:12

Intră şi tu pe saitun lor. Sau pur şi simplu caută pe google "admitere INM 2009"...E simplu, crede-mă pe cuvânt.

ignite

Post by ignite » 02 Aug 2009, 20:48

adica vrei sa spui GOAGAL. ia sa te corectezi tu frumos ciclopule!

cyclop

Post by cyclop » 03 Aug 2009, 10:45

Absolut, ăsta e trendun, goagăl. Ar mai fi gugle, găugăl, etc... :)

triton

Post by triton » 04 Aug 2009, 07:54

Salut!
Încă nu a apărut niciun anunţ cu privire la un posibil examen de admitere în magistratură în toamna aceasta. Ştie cineva ceva măcar neoficial dacă se ţine sau nu?
Vă mulţumesc!

triton

Post by triton » 06 Aug 2009, 07:23

Toată lumea e plecată în vacanţă? Nu ştie nimeni de examenul din toamnă de admitere în magistratură?

cyclop

Post by cyclop » 06 Aug 2009, 08:45

Păi dacă n-a răspuns nimeni, înseamnă că nu se ştie nimic. Ai răbdare, dacă va fi examen vei afla în timp util. Pe căi oficiale. :cafea:

sibila

Post by sibila » 06 Aug 2009, 17:01

si totusi se tine in toamna?: P

lasa caile oficiale ca de acolo putem afla si noi.
Ceea ce ne intereseaza sunt zvonurile:)

triton

Post by triton » 06 Aug 2009, 19:04

Mă gândeam eu că mai sunt şi alte persoane interesate de subiect.

cyclop

Post by cyclop » 06 Aug 2009, 20:28

Categoric sunt şi alte persoane interesate de subiect, şi e normal să fie aşa. Tocmai d-asta vă asigur de faptul că imediat ce se află de organizarea examenului, se găseşte cine să anunţe. Momentan, nu se ştie nimic. Deci, savuraţi-vă liniştiţi concediul. :cafea:

triton

Post by triton » 07 Aug 2009, 08:41

Pentru fericiţii admişi la concursurile anterioare:
Cum faceţi faţă la volumul de activitate şi la complexitatea dosarelor? Aţi fost ajutaţi să vă acomodaţi la noul loc de muncă sau s-a considerat că ştiţi de aveţi de făcut şi a trebuit să vă descurcaţi singuri? Este suficient programul de 8 ore/zi şi 5 zile /săptămână sau vă sacrificaţi din timpul liber? Face cineva naveta în alte localităţi apropiate de casă?
Mă interesează în mod deosebit cei care sunt judecători.
Vă mulţumesc!

soimul

Post by soimul » 07 Aug 2009, 12:18

eu am fost la examentul din noiembrie 2008 si sunt judecator. ce pot sa iti spun?
nu exista program de 8 ore, nici 5 zile pe saptamana.... de pinde si de incarcatura instantei...dar este mult de lucru si, de obicei nu te incadrezi in program...
colegii mei sunt de treaba si m-au ajutat, cat au putut sa ma ajute...ca sedintele si dosarele nu ti le face altcineva...dar e important sa poti discuta cu cineva....
fac si naveta, la 35 de km de casa, benzina se deconteaza cand sunt bani, dar se deconteaza....
daca te mai pot ajuta cu ceva....spune-mi

triton

Post by triton » 07 Aug 2009, 18:57

Mulţumesc mult pentru răspuns!
Felicitări, examenul din noiembrie 2008 a fost mai dificil decât cel din martie 2009. Ştiu că se fac nişte cursuri obligatorii. Ai fost la astfel de cursuri? ce durată au?Unde s-au ţinut?
Aş mai întreba şi cât timp te-ai pregătit pentru examen, dacă ai stat acasă să înveţi sau şi lucrai, cum a fost examenul psihologic (mă îngrijorează faptul că unii pică acest examen, oare de ce?), dacă ai mai încercat şi altădată sau ai luat "din prima" şi aş mai întreba eu multe dar nu vreau să abuzez...

Post Reply