lista boli inm ?!
lista boli inm ?!
buna,stie cineva mai multe despre lista de boli incompatibile cu profesia de magistrat ? va multumesc mult,o zi buna !
eu nu cred ca exista o astfel de lista.
a mai fost un scandal prin 2006 in care a fost respins un user de pe acest forum intrucat avusese (dar vindecat) o boala de pe o lista dar stiu ca s-a revenit asupra deciziei.
nu cred ca mai existe asa ceva in prezent. sincer, ar fi discriminatoriu. acum te declara sau nu apt, pe baza analizelor medicale.
a mai fost un scandal prin 2006 in care a fost respins un user de pe acest forum intrucat avusese (dar vindecat) o boala de pe o lista dar stiu ca s-a revenit asupra deciziei.
nu cred ca mai existe asa ceva in prezent. sincer, ar fi discriminatoriu. acum te declara sau nu apt, pe baza analizelor medicale.
pe formularul de analize care ti se fac la clinica lor trebuie sa declari daca ai vreo boala cronica. Acolo trebuie declarat inclusiv daca ai reumatism. sunt o serie de boli pe care nu le retin, insa daca imi dai diagnosticul pe mp. as putea sa imi amintesc sau nu ce am vazut scris acolo. Eu m am uitat la treaba asta...pt. ca m-a interesat si pe mine.
de la medicul de familie iti trebuie o adeverinta care sa ateste faptul daca esti sau nu luat in evidenta cu o boala cronica si care ar fi aia.
trebuie sa papati cioco dupa recoltarea sangelui. ca sa stati bine cu tensiunea. sau nu. cafele...
tipa de la cardio a facut ceva probleme la cate unul...mai bleg.
de la medicul de familie iti trebuie o adeverinta care sa ateste faptul daca esti sau nu luat in evidenta cu o boala cronica si care ar fi aia.
trebuie sa papati cioco dupa recoltarea sangelui. ca sa stati bine cu tensiunea. sau nu. cafele...
tipa de la cardio a facut ceva probleme la cate unul...mai bleg.