In camera de consiliu s-a dispus de sindic refacerea rap de evaluare ca sa se depuna pana la teremnul din sept la dosar aceasta lucrare.
Acum ma consfrunt cu urmatoarea situatie:
- domiciliul meu e la mama acasa
- la dosar toate cererile pe care le-am facut am notat ca am o adresa de corespondenta pentru toate actele procedurale
- am primit in 17.07 de la mama un plic pe care l-a confirmat ea de primire prin care eram convocata sa particip la evaluarea imobilului in 20.07 ora 12
- am trimis raspuns ca nu sunt in localitate si sa stabileasca o alta data, am vorbit si la telefon cu evaluatorul care mi-a confirmat ca daca eu (adm special) nu sunt nu se face evaluarea in lipsa mea
- in 20.07 s-a facut evaluarea iar problema e ca in imobilul proprietaea firmei locuieste un angajat conf unui contr de comodat iar astia au considerat ca toate bunurile din casa sunt ale societatii si le-au notat in pv (exclusiv jucarii)
Am niscaiva intrebari:
1. art 208 c.pr civ nu prevede nici un termen de convocare care e termenul legal de convocare stie careva?
2. e valabila convocarea facuta la o alta adresa decat cea pe care am anuntat-o in toate actele pe care le-am facut in dos de faliment, chiar daca acea adresa reprez domiciliul meu civil (in fapt nu locuiesc acolo)?
3. lichidatorul m-a sunat si mi-a zis ca vinde bunurile din casa la licitatie ca le evaluaeaza si pe alea ca asa a insistat unul din creditori prezenti la evaluare. E posibil? E legal?
4. poate sa fie scos din casa angajatul care locuieste acolo cu cei trei copii de lichidator? cum?
5. e corect ca nu s-a consemnat in pv verbal ca acolo se locuieste ( adica sunt vase murdare in chiuveta, gunoi in cosul de gunoi, mancare in frigider)?
6. Poate lichidatorul sa sigileze casa daca insista creditorul ipotecar si in ce temei? Ca la telefon i-a fost comunicat verbal ca se va proceda la sigilare si ca cine locuieste acolo sa plece ce daca ar5e contract firma e in lichidare si pace, insista avocatul ipotecarului el treb sa faca. Dar nu exista nici o sentinta in acest sens.
7. poate angajatul sa schimbe iala de la usa? si apoi sa de-a societatea in judecata ca sa-i lase folosinta si posesia conf contractului?
mentionez ca persoana respectiva si-a indeplint toate obligatiile din contract ( locuinta de serviciu este) si ca mai e valabil contractul inca 4 ani, iar lichidatorul nu a facut vorbire despre acest contract in nici un raport si nici nu l=a predat la evaluator. Ce poate face angajatul care locuieste acolo sa nu mai fie tulburat in folosinta si posesie?
