examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
kinga

Post by kinga » 07 Apr 2009, 09:58

ce carte???

SAM24

Post by SAM24 » 07 Apr 2009, 11:35

MedEx wrote:Dragi colegi, forumul asta e citit si de cei care fac subiectele (cel putin asa cred)! Mai dati-le voi idei si o sa vedeti la urmatorul examen cateva grile de ....nu mai ia nimeni !
In bibliografie nu se recomanda si ce carti sa invatam asa ca, sa nu va mire daca grilele incep sa nu mai aiba nimic din practica de drept ci doar din teoria dreptului de care cel mai des nu ne folosim!
Dati idei cans stralucite bag seama!
Teoria..chibritului............ ca sa nu dau si eu idei!
Colegul care a dat astfel e idei este nnsuspectatnn de mine ca fiind...... cu studii la Institutul Franco-Roman de Drept organizat de Universitatea din Paris Sorbonne asta... asa pe langa facultatea de Drept din Bucuresti... iar acolo se invata multe si frumoase...
Noi trebuie sa stim cartile noastre clasice si asta doar pana ce intra codurile noi in vigoare cand...... SURPRIZA .....nu mai avem nici un tratat de invatat ci doar 4 coduri si atat! Sa vedeti atunci contestatii la grile!
Nu tu tratate ale unor oameni celebri, nimic,...... fara calsificari fara nimic Deci bucurati-va viitorul ne apartine :-D :-D :-D
Crezi ca va fi mai bine daca intra in vigoare noile coduri? Eu ma cam indoiesc. Dimpotriva, cred ca va fi mai rau. Si oricum, astia nu accepta contestatii

ariam

Post by ariam » 07 Apr 2009, 21:24

kinga wrote:ce carte???
Streteanu, pag. 437

kinga

Post by kinga » 07 Apr 2009, 21:27

ariam wrote:
kinga wrote:ce carte???
Streteanu, pag. 437
multumesc frumos :cafea:

mirelle

Post by mirelle » 09 Apr 2009, 15:59

Pe siteul CSM s-au afisat rezultatele contestatiilor la punctaj. Nu s-a schimbat nimic. Rezultatele sunt cele stiute deja.

MedEx

Post by MedEx » 09 Apr 2009, 16:09

Asa ai vazut tu? Ma mir ca eu......... am vazut altceva.......!

mirelle

Post by mirelle » 09 Apr 2009, 16:17

MedEx wrote:Asa ai vazut tu? Ma mir ca eu......... am vazut altceva.......!

:-D Scuze MedEx, nu am vazut ca in urma unei contestatii s-a schimbat chiar bine un rezultat. Modific ce am afirmat anterior: daca nu va cheama "Stan Elena", pentru voi nu s-a schimbat nimic.
Sper ca nu mi-a mai scapat vreouna. Oricum 2,5 pct inseamna mult. :x

magister

Post by magister » 12 Apr 2009, 17:36

oare se suspenda concursul de admitere?
http://www.mediafax.ro/social/ministeru ... 88;4205599
deja la politie s-a suspendat concursul de incadrare

scar

Post by scar » 13 Apr 2009, 11:36

sos sos sos sos sos (fara chiftele).

ce faci daca nu ti dau recomandare de la vechiul loc de munca? (trebuie pentru verificarea bunei reputatii :evil: :skul: :evil: )
In afara de a i injura de mama, bineinteles?

Pe bune: ce faci?

Multumesc frumos celui care imi raspunde frumos. :cafea:

pepita

Post by pepita » 13 Apr 2009, 13:02

Poti sa prezinti o caracterizare din alta parte decat actualul loc de munca: de la o institutie cu care ai lucrat des, de la o alta pers. care prezinta credibilitate ( primarul orasului :-D ), de la ultima unitate de invatamant. Ar trebui sa inteleaga cei de la CSM ca exista si posibilitatea ca actualul sef sa nu vada cu ochi buni plecarea ta...

scar

Post by scar » 13 Apr 2009, 13:38

Da...de la primarul pe care l-am injurat pe toate forumurile posibile si imposibile, inclusiv intr o emisiune Tv. Minunata idee...
ori de cate ori ma urc intr un taxi din orasul de bastina, fac cum facea Cato: Cartagina trebuie distrusa. Adica Primarul este un hot in costum si trebuie sa cada. O sa repet pana ma ia gaia, ca sa conving lumea sa nu l mai voteze. Ne a facut malluri in centrul orasului de s au aglomerat toate strazile de masini care merg la supermarketuri si au falimentat toti comerciantii mici care diversificau oferta in zona. A pus semafoare de an pixu...fara cap. tote stradutele sunt blocate, tot orasul e varza. Ca e un prost primar. A mai construit un ditamai blocul din sticla langa muzeul de istorie. Acu vrea sa faca un parc pe un deal. Ca sa o plimb eu pe bunica pana ii ies ochii pe deal. Prcul din centru l a ras ca sa faca mall.

Nu cred ca exista om care sa l injure pe asta mai mult. Si in piata si oriunde merg aduc vorba si l fac cu ou si otet, conving oamenii ca e un derbedeu.

Ar fi misto daca m as duce sa i cer o recomandare. Ca nici nu ma cunoaste la moaca. Decat putin. Imi raspunde si pe mail. Cica vad viata in negru. Sa sp. domn primar cu doua dosare la DNA realesul ... partilor dorsale. Sunt 3 primari: Falca din Arad, Mazare din Constanta si Gutau din Rm. Valcea. Astia ne sunt prostii...
sp sp inca o data sp. ma refer la dansul.

Alte idei...aveti?

magister

Post by magister » 13 Apr 2009, 13:53

de ce dureaza oare asa mult pana afiseaza astia planificarea testarii psihologice?
oare vor sa suspende concursul?

elle_cv

Post by elle_cv » 13 Apr 2009, 14:06

magister wrote:de ce dureaza oare asa mult pana afiseaza astia planificarea testarii psihologice?
oare vor sa suspende concursul?
de unde ti-a venit ideea asta cu suspendarea???

magister

Post by magister » 13 Apr 2009, 14:15

conform ordonantei lui boc de vineri s-au facut rectificari la toate bugetele, inclusiv la justitie.
datorita acestui fapt,la politie deja s-a suspendat concursul de incadrare directa

elle_cv

Post by elle_cv » 13 Apr 2009, 14:23

magister wrote:conform ordonantei lui boc de vineri s-au facut rectificari la toate bugetele, inclusiv la justitie
datorita acestui fapt,la politie deja s-a suspendat concursul de incadrare directa
....asa s-a zis si in iarna ca nu vor mai fi examene...si tot s-a organizat
Si din cate am citit din acea ordonanta, se admit exceptii in limita a 15%.. asa ca donnt worry

Post Reply