INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
kinga
clauza patologica... adicatelea..validitatea clauzei este discutabila..
cred ca Scar din intamplare a zas clauza patologica in contractu X.. ca doar clauze patologice.. sau deficitare putem gasii in orice contract

daca ne straduim..
PS
da-mi in cap Scar.. dar e tare ciudat... expresia clauza patologica... se foloseste foarte rarrrrrrrrrr
pe avocatura.com am citit de 2 ori... odata scris de Ignite.. odata de tine..

sstiu.. e pura coincidenta...

-
mirelle
In urma unei cautari pe google, pe langa mentiunile facute de Scar si Ignite, am mai gasit undeva mentionata clauza patologica:
Pana apare Scar sa ne lamureasca, pentru mine e suficient forum pentru asta seara. Prea e frumos afara ca sa petrec seara in fata calculatorului, asa ca va urez o seara frumoasa!
-
eterna
O seara minunata va doresc si eu
Ne mai auzim din cand in cand

-
scar
Veronico te iau ca atare: proasta. Baba. Urata. Ia spune ca nu e asa.
Kinga nu reiau ce ai scris, insa chiar nu te inteleg.
Nu-l inteleg nici pe KKK care este ca un taune. Te bazaie pana te ia gaia.
KKK tu esti boem rau. Tu ai doar cateva carti de drept si mobila. Tu esti destept mai baiatule. Esti pasionat. Si infinit de frustrat.
Ce ar fi sa fim noi prieteni? Atat cat se poate. Scrie si tu ca omu. Dincolo l-ai prins pe ala si l-ai jignit cum ai putut tu mai bine. Stii tu la ce ma refer. Te-ai luat acum de mine. Pentru ce?
Marius: eu nu stiu cine este eterna, insa fata a aratat de unde a luat niste notiuni. Si e adevarat. Sursele mele, adica manualele sunt altele, insa ce spune e cat se poate de ok. Si nici nu e ceva exotic faptul ca fata stie.
Si cu Mitrache: lasa-l naibii pe Mitrache. Mai sunt si altii. Uite la eterna. Gradele alea ajuta la o mai buna individualizare judiciara a pedepsei.
Clauza patologica: Kinga a zis bine. O poti avea oriunde. Uneori e valabila, alteori nu. Oricum, ajuta la evidentierea anumitor lucruri. Eu am citit prima data despre in materia arbitrajului comercial.
Ce am scris eu acolo, acele notiuni la care am facut referire, unele sunt balarii, altele nu toata lumea le stie, nu pentru ca e lumea proasta, ci pur si simplu daca nu cauti, nu italnesti. Unii stiu ceva, altii altceva. O putem tine cu exemple din astea pana poimaine. Eu m-am luat de elitismul aleia. O stupida de elita.
Veronica in mod sigur nu stie nimic, decat sa se dea buna. Ea proiecteaza. Intelegi?
Cate kile ai tanti? Multe nu?
-
scar
Da kingo. E pu a coincidenta. Ce ma poti enerva!

-
agenda
scar wrote:Da kingo. E pu a coincidenta. Ce ma poti enerva!

si cum faci cand te enervezi?

-
serafim

kilele sunt un impediment pe for ????
-
scar
Pentru anumite persoane sunt. Eu nu ma refeream la femeile de bun simt.
de fapt, cred ca e lesne de inteles ce-am spus.
Serafim imi complici viata. Rau.
agendo de ce te intereseaza?
Sau vrei sa imi arati ca stii sa pui intrebari tip tic nervos?
Sa nu mai spun ca nu era vorba de a ma enerva la modul propriu. Dar si asta se intelege.
Voi nu aveti somn? Sunteti cucuvele? Eu sunt strigoi.

-
agenda
scar wrote:Eu sunt strigoi.

in cazul asta piei scarule!
sau pune ceva muzica

-
serafim
-
scar
Vezi ca iar ma intelegi gresit. Stii tu faza cu baba de la executari penale.
Si da poza mea reprezinta o striga.
Daca spuneam pasari de noapte, iar o se intelegea ca naiba.
Asa ca...cucuvele.Cacofonie.

-
serafim
Fratilor mai mergeti la somn
Agenduto nu te mai lega de viata omului nu-i Ignite ?! e Ignitre ?! crde-l pe cuvant daca nu , da-i intalnire si pe....controlate....
mie de multe ori mi se pare scar prea OFICIAL !!!

-
kinga
scar wrote:Rahat! Ca sa vina kinga si sa spuna ca eu sunt ignite. Nu e adevarat domnule! nue! nue nuenue!
O sa ii fac eu o vizita la Targu Mures. Sa-i acord autonomia de a respira din cand in cand. In timp ce o sufoc.
.
deci... am inteles domle... daca patesc ceva in urmatoarea perioada stiu cine este in spatele "accidentului"...
si daca te linisteste zau ca nu esti primu pe care-l enervez...
imi aduc aminte ce a scris odata Arian.."felul Kingai de a fi a mai suscitat controverse pe forum .."
PS
la penal... asta cu grade e iar foaret rar folosit..
am citit Matei Basarab, Suianu, Bulai... dar nu au pomenit de grade si gradatii
zaceau ei de intentia directa normala, simpla , de intentia directa cu premeditare si intentia spontana repentina..
PS2
hai noa.. chiar nu esti Ignite???

-
mariusms
scar wrote:
Marius: eu nu stiu cine este eterna, insa fata a aratat de unde a luat niste notiuni. Si e adevarat. Sursele mele, adica manualele sunt altele, insa ce spune e cat se poate de ok. Si nici nu e ceva exotic faptul ca fata stie.
Si cu Mitrache: lasa-l naibii pe Mitrache. Mai sunt si altii. Uite la eterna. Gradele alea ajuta la o mai buna individualizare judiciara a pedepsei.
Gradele acelea nu se regasesc cumva intre modalitatile prezentate de clasici?
-
scar
Nu am citit din clasici, ca sa zic asa.
Ci o carte de penal recenta.
Kinga eu stiu ca altii nu folosesc distinctia asta, insa mie mi se pare bine pus punctul pe i in problema asta si indiferent cum i-am spune, ideea e ca ar trebui ca in cauzele penale sa se faca o mai buna individualizare judiciara a pedepsei.
Una e cand unul cu bani face fapte penale. Unul cu studii si posibilitati si alta e cand unul fura o gaina doua pentru a manca. Sau cand e un analfabet. In practica, nu se face diferentierea asta cum trebuie. Iar eu sustin distinctia asta, pentru ca e mai "oficiala". Nu ai sa vezi intr-o hotarare data intr-o cauza unde sunt trimisi in judecata mai multi insi, distinctie intre felul intentiilor, pentru o mai buna individualizare.
Ceea ce nu este foarte corect.
Si sincer Kinga nu ma intereseaza daca se foloseste sau nu. Multe nu se respecta.