Scuzati-mi interventia, dar nici atitudinea dvs nu este una laudabila. Daca faceti astfel de afirmatii, inseamna ca ati suferit ceva traume si un control psihic ar fi necesar mai des in justitie. Indiferent cat de pregatiti au fost colegii sau nu, participarea la acest examen este libera pt toti cei ce indeplinesc conditiile cerute de lege.Veronica wrote:Sunteti niste ratati mei, mai ales pisicutza aia stupida si elle cum draq o mai chemand-o si pe asta! Vai de fundul vostru de tocilari. Daca nici de testul asta de rahat nu ati trecut atunci va puteti pregati temeinic pentru croitorie.Mai grav este ca si astia care au intrat sunt varza!!! SI mai grav e ca si auditorii de justitie sunt niste tocilari frustrati. Insa macar astia se mai sinucid din pricina stresului, pe cand la voi puicutelelor cu 5 ani de stat de-a-n tulea nu am auzit sa va fi facut vreunul harakiri.
examen de admitere in magistratura 29 martie
VERONICO esti dementa!
Ai grija!
Ce se cauta aia se gaseste. Asta este oferta ca sa spun asa, desi oferta e din partea angajatorului pe piata muncii, iar nu cum m-am exprimat eu ad-hoc. Nu te iei de cine trebuie. Asta e un fel de exceptie pe care ti-o ridic. Dupa ce o solutionezi, atunci treci pe fond. Dar nu te antepronunta.
De corry nu stiu ce sa zic. Si nici de pisicuta ei, care poate e un pic batrana si bolnava. De fapt stiu, dar nu spun. Ca deranjez roiul.
De elle nu te lua!
Gresesti.
Macar nitel, dar tot gresesti. Ceva ciufuleala o merita ea, insa nu in halul asta.
Ia vorbeste tu cu mine pe mp! Te rog frumos, iar nu pe degeaba. Cine esti si ce doresti? ce ai in "dibla"? Vorbim, poate ne gasim.

Ai grija!
Ce se cauta aia se gaseste. Asta este oferta ca sa spun asa, desi oferta e din partea angajatorului pe piata muncii, iar nu cum m-am exprimat eu ad-hoc. Nu te iei de cine trebuie. Asta e un fel de exceptie pe care ti-o ridic. Dupa ce o solutionezi, atunci treci pe fond. Dar nu te antepronunta.
De corry nu stiu ce sa zic. Si nici de pisicuta ei, care poate e un pic batrana si bolnava. De fapt stiu, dar nu spun. Ca deranjez roiul.
De elle nu te lua!
Gresesti.
Macar nitel, dar tot gresesti. Ceva ciufuleala o merita ea, insa nu in halul asta.
Ia vorbeste tu cu mine pe mp! Te rog frumos, iar nu pe degeaba. Cine esti si ce doresti? ce ai in "dibla"? Vorbim, poate ne gasim.

Nu doresc sa tin partea nimanui, dar ceea ce afirma "Veronica" este adevarat.
Eu nu am vechimea necesara, inca, sa sustin un astfel de examen, insa, in urma citirii subiectelor am ramas surprinsa cat de usor s-a dat, mai ales ca mai toti sustineau ca, vaaai doamne, ce greu e sa-l promovezi.
Autorii subiectelor n-au facut altceva decat sa verifice daca viitorii aspiranti la profesia de magistrat au macar bunul simt sa-si insuseaca un limbajul juridic adecvat, mai apoi sa verifice daca aspirantii astia stiu sa faca diferenta dintre institutiile juridice si, mai apoi , au indraznit sa formuleze si unele intrebari de verificare a unor rationamente logice, pentru abordarea carora un minim de efort era suficient pentru a le rezolva corect.
Ca intrebarea x a fost ......, ca intrebarea y este.....,ca acela care a formulat subiectele este sau nu tampit......sunt lucruri pe care numai un prost inspirat poate sa le afirme.
Numai cei care n-au avut bunul simt sa citeaca, deci, nu sa invete, folosesc astfel de scuze drept SCUTUL PROSTIEI LOR.
Habar n-au pe ce lume sunt, dar au insa pretentii. Sunt oameni care, din pricina mandriei, nu-si vad pozitia si nivelul pregatirii.
Mie mi-ar fi rusine sa mai comentez in fata unor astfel de subiecte.
As pune, dracun mana sa invat sau m-as reorienta spre o alta.....indeletnicire.
CE DRACUn SA MAI SPUNA OAMENII CARE AU STAT SI-AU INVATAT TEMEINIC ? STITI, VOI ASTIA......CARE .....TOT SUSTINETI CONCURSURI ASA....,LA GHICI.....,CE SEMNIFICATIE ARE MACAR CUVANTUL?
I-A LUAT DRACUn , UNII AU ALBIT IN CAP, SI-AU SACRIFICAT TINERETEA PENTRU EXAMENUL LA INM.
SAU, CUM CREDETI CA REACTIONEAZA CEI CARE AU LUAT LA INM (
[/b]PE BUNE, ADICA, NU PE PILE) SI CARE N-AU VECHIME SA SUSTINA UN ASTFEL DE "EXAMEN" ?
SUNT OARE RASPLATITE IN VREUN FEL NOPTILE DEDICATE NUMAI INVATATULUI ORI TIMPUL PE CARE NU L-AU PETRECUT CU FAMILIA DIN PRICINA ASTA ?
V-ATI INTREBAT VREODATA CA POATE MULTI DINTRE EI NU STIU INCA SA SCRIE ROMANESTE CORECT?
CA CE DRACUn.... E GRILA......
HAI, PAPA SI .....VEDETI-VA LUNGUn NASULUI C-O SA VA INTRE...... STITI VOI UNDE.....![/b]
Eu nu am vechimea necesara, inca, sa sustin un astfel de examen, insa, in urma citirii subiectelor am ramas surprinsa cat de usor s-a dat, mai ales ca mai toti sustineau ca, vaaai doamne, ce greu e sa-l promovezi.
Autorii subiectelor n-au facut altceva decat sa verifice daca viitorii aspiranti la profesia de magistrat au macar bunul simt sa-si insuseaca un limbajul juridic adecvat, mai apoi sa verifice daca aspirantii astia stiu sa faca diferenta dintre institutiile juridice si, mai apoi , au indraznit sa formuleze si unele intrebari de verificare a unor rationamente logice, pentru abordarea carora un minim de efort era suficient pentru a le rezolva corect.
Ca intrebarea x a fost ......, ca intrebarea y este.....,ca acela care a formulat subiectele este sau nu tampit......sunt lucruri pe care numai un prost inspirat poate sa le afirme.
Numai cei care n-au avut bunul simt sa citeaca, deci, nu sa invete, folosesc astfel de scuze drept SCUTUL PROSTIEI LOR.
Habar n-au pe ce lume sunt, dar au insa pretentii. Sunt oameni care, din pricina mandriei, nu-si vad pozitia si nivelul pregatirii.
Mie mi-ar fi rusine sa mai comentez in fata unor astfel de subiecte.
As pune, dracun mana sa invat sau m-as reorienta spre o alta.....indeletnicire.
CE DRACUn SA MAI SPUNA OAMENII CARE AU STAT SI-AU INVATAT TEMEINIC ? STITI, VOI ASTIA......CARE .....TOT SUSTINETI CONCURSURI ASA....,LA GHICI.....,CE SEMNIFICATIE ARE MACAR CUVANTUL?
I-A LUAT DRACUn , UNII AU ALBIT IN CAP, SI-AU SACRIFICAT TINERETEA PENTRU EXAMENUL LA INM.
SAU, CUM CREDETI CA REACTIONEAZA CEI CARE AU LUAT LA INM (
[/b]PE BUNE, ADICA, NU PE PILE) SI CARE N-AU VECHIME SA SUSTINA UN ASTFEL DE "EXAMEN" ?
SUNT OARE RASPLATITE IN VREUN FEL NOPTILE DEDICATE NUMAI INVATATULUI ORI TIMPUL PE CARE NU L-AU PETRECUT CU FAMILIA DIN PRICINA ASTA ?
V-ATI INTREBAT VREODATA CA POATE MULTI DINTRE EI NU STIU INCA SA SCRIE ROMANESTE CORECT?
CA CE DRACUn.... E GRILA......
HAI, PAPA SI .....VEDETI-VA LUNGUn NASULUI C-O SA VA INTRE...... STITI VOI UNDE.....![/b]
Indiferent de motivul pentru care cei ce au participat la concurs nu au obtinut rezultate satisfacatoare, nu indreptateste pe nimeni sa ii jigneasca asa cum a facut-o Veronica.
Subiectele au fost intradevar accesibile, insa asta nu e o scuza pentru a intra pe un forum si a-i face ratati pe cei care trec oricum prin clipe grele ca urmare a nereusitei. Revin asupra afirmatiei ca acest examen este pentru toti cei care indeplinsec conditiile si nu e treaba nimanui de cate ori il sustin si de ce au picat ei.
Ma raliez insa opiniei conform careia examenul de magistratura AR TREBUI sa fie mult mai dificil ca cel de la INM, mai ales ca acestia sunt pusi direct pe posturi si pronunta hotarari. Nu e chiar placut, ca justitiabil, sa pierzi timp si bani pentru ca magistratul nu a fost suficient de pregatit si a pronuntat o hotarare nelegala. Dar totusi, consider ca ar trebui sa nu va grabiti cu afirmatii obraznice la adresa colegilor forumisti.
Subiectele au fost intradevar accesibile, insa asta nu e o scuza pentru a intra pe un forum si a-i face ratati pe cei care trec oricum prin clipe grele ca urmare a nereusitei. Revin asupra afirmatiei ca acest examen este pentru toti cei care indeplinsec conditiile si nu e treaba nimanui de cate ori il sustin si de ce au picat ei.
Ma raliez insa opiniei conform careia examenul de magistratura AR TREBUI sa fie mult mai dificil ca cel de la INM, mai ales ca acestia sunt pusi direct pe posturi si pronunta hotarari. Nu e chiar placut, ca justitiabil, sa pierzi timp si bani pentru ca magistratul nu a fost suficient de pregatit si a pronuntat o hotarare nelegala. Dar totusi, consider ca ar trebui sa nu va grabiti cu afirmatii obraznice la adresa colegilor forumisti.
Fac parte dintre cei admisi.
Pareri impartite, pro si contra, vor exista intotdeauna. Fiecare are dreptul la opinia sa, insa pentru a-ti argumenta sustinerile nu e necesar sa ii calci pe ceilalti in picioare.
Celor care n-au fost inca admisi le spun ca perseverenta uneori da roade, daca e dublata de munca multa si nu in ultimul rand dorinta de a urma aceasta cariera.
Multumesc ca v-am gasit si ne-am sustinut moral.
Felicitari celor admisi, fiti mandri de instantele unde veti fi repartizati, oriunde vor fi ele.
Noroc in viitor si putere de munca celor respinsi. Oricum pana la afisarea rezultatelor finale lucrurile se pot schimba.
Pareri impartite, pro si contra, vor exista intotdeauna. Fiecare are dreptul la opinia sa, insa pentru a-ti argumenta sustinerile nu e necesar sa ii calci pe ceilalti in picioare.
Celor care n-au fost inca admisi le spun ca perseverenta uneori da roade, daca e dublata de munca multa si nu in ultimul rand dorinta de a urma aceasta cariera.
Multumesc ca v-am gasit si ne-am sustinut moral.
Felicitari celor admisi, fiti mandri de instantele unde veti fi repartizati, oriunde vor fi ele.
Noroc in viitor si putere de munca celor respinsi. Oricum pana la afisarea rezultatelor finale lucrurile se pot schimba.
Am vazut ca sunt si punctaje foarte mari.
Cinste celor care le-au obtinut!
Felicitari tuturor celor cu note mari, chiar daca nu au fost admisi din cauza faptului ca au optat pentru "judecatori".
Nu inteleg de ce se merge pe sistemul asta. Credeam ca interesul general este sa fie admisi cei mai buni...
Cinste celor care le-au obtinut!
Felicitari tuturor celor cu note mari, chiar daca nu au fost admisi din cauza faptului ca au optat pentru "judecatori".
Nu inteleg de ce se merge pe sistemul asta. Credeam ca interesul general este sa fie admisi cei mai buni...
mai, Veronico, stupida, care esti tu....Veronica wrote:Sunteti niste ratati mei, mai ales pisicutza aia stupida si elle cum draq o mai chemand-o si pe asta! Vai de fundul vostru de tocilari. Daca nici de testul asta de rahat nu ati trecut atunci va puteti pregati temeinic pentru croitorie. :-D Mai grav este ca si astia care au intrat sunt varza!!! SI mai grav e ca si auditorii de justitie sunt niste tocilari frustrati. Insa macar astia se mai sinucid din pricina stresului, pe cand la voi puicutelelor cu 5 ani de stat de-a-n tulea nu am auzit sa va fi facut vreunul harakiri. :skul:
Ce cauti pe site-ul asta daca toti suntem prosti???
misca-ti intelectul pe site-uri cu oameni destepti si lasa-ne....pe noi in pace.
Cine te crezi tu sa iti dai cu parerea despre mine sau despre altul??
Ce stii tu despre mine? ce stii despre examenul asta? esti tu mare judecator sau procuror si ce te-ai gandit, hai sa mai vad cum astia, avocatii sau consilierii se chinuie ei sa ajunga la statutul tau...ca sunt mici si prosti si nu stiu multe....du-te si iti trateaza frustrarile, draga
Iar celor care nu au fost la examen le zic sa mearga, chiar si numai pentru a-si testa cunostintele pt ca de pe tusa se vede altfel
Si eu am gresit stupid la unele intrebari si nu pt ca nu as fi stiut ci pt ca acolo in conditii de stres, oboseala, emotii totul ti se pare ca suna altfel...si cea mai simpla grila ti se pare ca ascunde ceva....
Puteam sa am 8,50 dar am gresit stupid, din neatentie. Dar aceste lucruri nu mai conteaza acum, pt ca se vede numai nota finala....
Fraiera care a trantit primul post este un om din sistem, fost sau actual auditor! N-o cunosc si nici nu ma intereseaza s-o stiu. Din ce scrie imi dau seama ca traieste aceleasi frustrari pe care le traiesc "palmasii sistemului", auditorii! Este frustrant sa vad cata masa de ratati intra in sistem. Sa nu credeti ca cei care ati intrat acum aveti vreun merit. Sunteti cel putin la fel de retarzi precum elle si matza aia penibila.
Iar, elle, te asigur, aduc osanale cerului ca nu ai intrat! La fel si pentru matza. Ar fi jale. N-am nicio satisfactie sa aflu ca acest cancan imi va fi coleg, insa daca ar fi sa aleg intre cancan si matzele astea de pe forum, l-as alege cu bratele deschise si daca voi v-ati mai naste de 5 ori.
Eu sunt elita sistemului si cel mai acerb critic al sistemului. Faptul ca eu sunt in sistem este o dovada ca voi nu aveti ce cauta acolo.
Pe de alta parte, sunt oameni in sistem carora elle si matza le-ar da fum.
Asta nu e in schimb o justificare ca voi sa intrati! Suferinta ratarii voastre nu-mi trezeste nici placere, nici disconfort. Simplul fapt ca prezenta voastra nu polueaza sistemul e suficient de reconfortant pentru mine si o gura virtuala de aer proaspat pentru sistem. 
Iar, elle, te asigur, aduc osanale cerului ca nu ai intrat! La fel si pentru matza. Ar fi jale. N-am nicio satisfactie sa aflu ca acest cancan imi va fi coleg, insa daca ar fi sa aleg intre cancan si matzele astea de pe forum, l-as alege cu bratele deschise si daca voi v-ati mai naste de 5 ori.
Eu sunt elita sistemului si cel mai acerb critic al sistemului. Faptul ca eu sunt in sistem este o dovada ca voi nu aveti ce cauta acolo.
Pe de alta parte, sunt oameni in sistem carora elle si matza le-ar da fum.

vai de capul tau!Veronica wrote:Fraiera care a trantit primul post este un om din sistem, fost sau actual auditor! N-o cunosc si nici nu ma intereseaza s-o stiu. Din ce scrie imi dau seama ca traieste aceleasi frustrari pe care le traiesc "palmasii sistemului", auditorii! Este frustrant sa vad cata masa de ratati intra in sistem. Sa nu credeti ca cei care ati intrat acum aveti vreun merit. Sunteti cel putin la fel de retarzi precum elle si matza aia penibila.
Pe de alta parte, sunt oameni in sistem carora elle si matza le-ar da fum.Asta nu e in schimb o justificare ca voi sa intrati! Suferinta ratarii voastre nu-mi trezeste nici placere, nici disconfort. Simplul fapt ca prezenta voastra nu polueaza sistemul e suficient de reconfortant pentru mine si o gura virtuala de aer proaspat pentru sistem.
asa gunoaie asa sistem!