examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mirelle

Post by mirelle » 01 Apr 2009, 19:36

Pai nu scade nimanui. Doar ca cei care raspunsesera deja corect dupa primul lor barem, nu mai castiga nimic in plus. Ex: eu am facut de nota 8.20. La contestatii se admit 2, dar pe care eu le facusem corect. Se anuleaza pt toata lumea, adica si pt mine, care ma duc la 8.00 si se adauga la toata lumea. Deci mie imi da in urma anularii, exact ce mi-au luat tot prin anulare. Deci, eu nu castig nic din afacerea asta. Get it?

luc4s

Post by luc4s » 01 Apr 2009, 19:39

adina wrote:deci, aţi înţeles, nu?
verbul a putea induce ideea unei virtualităţi.....
eu credeam că modul condiţional optativ face asta...cine m-o pus sa fac liceul la filologie, ca uite cum greşesc la examenele de drept!
Si ma bazam pe intrebarea asta...

MedEx

Post by MedEx » 01 Apr 2009, 19:40

Logic e altfel! De exemplu se da 0,10 la toata lumea! Profita acest lucru doar celor care au raspuns gresit la intrebarea respectiva, astfel ca o persoana aflata pe locul 64 urca pe locul 63 daca se mai ia in consideratie si vechimea va urca pe locul 60 chiar . Daca nu se admitea contestatia ramanea pe locul 70 (de exemplu).

Ionescu este pe locul 70 dar beneficiaza de 0,10 si urca pe 64 deoarece are 8 ani vechime in magistratura si este cap de lista la cei cu nota 8,20. Avem astfel A pe locul 70 cu 8,20, B pe locul 69 cu 8,20........ F pe locul 65 si Ionescu pe 64! Va imaginati cum este sa fii pe locul 77 si sa urci frumos pe 68 fiindca ai beneficiat de 0,10?
Cam asta e soarta unora!

link

Post by link » 01 Apr 2009, 19:43

Indiferent daca profita sau nu cuiva, motivarea nu are sens, iar cei care au dat un raspuns gresit din cauza acelui verb, desi cunosteau variantele corecte, sunt nedreptatiti. Vei vedea mai tarziu, cand va fi in joc munca ta de n ani ca vei trage cu dintii de fiecare raspuns si iti vei scoate singura ochii pentru fiecare gresala.

link

Post by link » 01 Apr 2009, 19:45

Uita cum imi iese porumbelul: greseala!

mirelle

Post by mirelle » 01 Apr 2009, 19:47

MedEx wrote:Logic e altfel! De exemplu se da 0,10 la toata lumea! Profita acest lucru doar celor care au raspuns gresit la intrebarea respectiva, astfel ca o persoana aflata pe locul 64 urca pe locul 63 daca se mai ia in consideratie si vechimea va urca pe locul 60 chiar . Daca nu se admitea contestatia ramanea pe locul 70 (de exemplu).
Logic, asa o fi. Dar cum se calculeaza? Eu am spus ca asa se calculeaza din amintiri. Stiu ca a fost un scandal acum ceva ani pe tema asta si ca au fost dezavantajati multi cu modul de anulare a intrebarilor si recalcularea punctajului. Bine, pe mine nu ma intereseaza prea mult, ca n-am participat, dar ca principiu, as vrea sa stiu :|

MedEx

Post by MedEx » 01 Apr 2009, 19:53

Nu e din amintiri e pura realitate!

Daca s-ar face doua liste una inainte de contestatii si alta dupa contestatii ai vedea diferente foarte mari. Dar asta e regula examenului si toti ne supunem ei. In noiembrie mi-a profitat mie acum nu-mi profita etc. Cunos o persoana care a avut 6,85 si dupa anularea unor grile a ajuns la 7,10 acum este magistrat. Nu asta e problema reala ci faptul ca nu ai de unde sa stii daca ai fost sau nu deasupra liniei! :grin:

mirelle

Post by mirelle » 01 Apr 2009, 19:55

link wrote:Indiferent daca profita sau nu cuiva, motivarea nu are sens, iar cei care au dat un raspuns gresit din cauza acelui verb, desi cunosteau variantele corecte, sunt nedreptatiti. Vei vedea mai tarziu, cand va fi in joc munca ta de n ani ca vei trage cu dintii de fiecare raspuns si iti vei scoate singura ochii pentru fiecare gresala.
Stupid, foarte stupid au formulat.

Si eu m-am gandit ca nu poate fi A, nu pt ca nu stiam notiunile, ci pur si simplu ca beneficiul pe care "l-a putut realiza" nu e tot una cu cel pe care "l-ar fi putut realiza". Poate omul chiar a realizat un beneficiu, dar din alte surse. Si apoi, daca e lipsit de bun, cum se poate pune problema unui beneficiu pe care tocmai il realizeaza cu bunul respectiv, tocmai in lipsa obiectului? E ilogic. Nu mai stiu exact grila, spre sa nu spun vreo prostie. :razz: Cred ca aici au fcut bine cei care nu s-au pregatit temeinic si au pus din amintiri. Ceva de genul: parca imi aduc aminte ca era ceva si cu un beneficiu...hai sa il bifez si pe asta :-D

adina

Post by adina » 01 Apr 2009, 20:12

revin cu mirarea..
a putut egal nu a putut
afirmaţia e totuna cu negaţia.....e clar, trebuie să-mi revizuiesc atitudinea faţă de muncă şi viaţă...
lăsând gluma la o parte......în esenţa, problema generală e ca suntem la porţile orientului

elle_cv

Post by elle_cv » 01 Apr 2009, 20:19

Cleopatra wrote:Pe mine cele 2 grile m-ar fi dus la nota 8 si alta sansa. :-(
cleopatra, tu pt ce ai optat?
la mine in oras sunt doua persoane care au peste 8 ( care opteaza pt procuror) iar la judecatori in afara de mine mai e o persoana care are 7,95......dar orasul meu e mic

Cleopatra

Post by Cleopatra » 01 Apr 2009, 20:42

pt judecatori

elle_cv

Post by elle_cv » 01 Apr 2009, 20:45

in orasul tau sunt multi cu medie mare?

Cleopatra

Post by Cleopatra » 01 Apr 2009, 20:49

la procurori stiu o tipa care a scos 8 sau putin peste 8, mai am o colega judecatori care a scos 7:30, in rest nu stiu f sigur

luc4s

Post by luc4s » 01 Apr 2009, 20:58

Din ce spuneti voi oricum eram scos din carti.

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 01 Apr 2009, 21:12

cum explicati faptul ca au refuzat sa motiveze respingerea contestatiilor la procedura penala?

Post Reply