examen de admitere in magistratura 29 martie
revin si sustin cu toata convingerea ca EXAMENUL ASTA E EXAMEN DE TRANSFER PENTRU MAGISTRATI SI NU EXAMEN DE ADMITERE.
Ne prostesc in fata si fara pic de rusine cu grila referitoare la acoperirea prejudiciului, invoca textul legal si apoi ne invata pe noi limba romana, sustin cu seninatate ca varianta lor e corecta! Pai ce facem aici? Deductii logice si interpretari ale textului de lege dupa cum ii convine onoratei Comisii? Sunt curioasa cati din cei admisi sunt magistrati....Sunt scarbita si oripilata de modul cum intelege CSM-ul sa organizeze un examen. Pana acum veneau cu subiecte controversate sau din afara tematicii. Acum au progresat, vin cu greseli de tehnoredactare pe care, in loc sa aiba bunul simt sa si le asume si sa procedeze in consecinta, ne prostesc pe noi! E special facuta! Daca admit contestatia si dau punctaj la toata lumea, exista riscul sa fie prejudiciati cei care TREBUIE SA INTRE! Daca pana acum tot mai speram in corectitudine, acum m-am convins!
Ne prostesc in fata si fara pic de rusine cu grila referitoare la acoperirea prejudiciului, invoca textul legal si apoi ne invata pe noi limba romana, sustin cu seninatate ca varianta lor e corecta! Pai ce facem aici? Deductii logice si interpretari ale textului de lege dupa cum ii convine onoratei Comisii? Sunt curioasa cati din cei admisi sunt magistrati....Sunt scarbita si oripilata de modul cum intelege CSM-ul sa organizeze un examen. Pana acum veneau cu subiecte controversate sau din afara tematicii. Acum au progresat, vin cu greseli de tehnoredactare pe care, in loc sa aiba bunul simt sa si le asume si sa procedeze in consecinta, ne prostesc pe noi! E special facuta! Daca admit contestatia si dau punctaj la toata lumea, exista riscul sa fie prejudiciati cei care TREBUIE SA INTRE! Daca pana acum tot mai speram in corectitudine, acum m-am convins!
Corry, mi se pare ca exagerezi putin. Poate din cauza ca esti suparata cu examenul. Intradevar, cele 2 ar fi trebuit anulate. Sunt de acord. Dar acum, sincer, doar alea 2 va distanteaza de reusita?
Ganditi-va ca daca le anulau, o faceau pt toata lumea. Doar cei care au raspuns corect in varianta aceasta ar fi fost prejudiciati. Insa, nu cred ca este suficient totusi pt a-i acuza de discriminare. Puneti-va artificial 2 puncte in plus si dupa ce se vor afisa, urmariti sa vedeti daca ati fi intrat. Nu cred ca sunt chiar atat de multi in situatia asta.
Ganditi-va ca daca le anulau, o faceau pt toata lumea. Doar cei care au raspuns corect in varianta aceasta ar fi fost prejudiciati. Insa, nu cred ca este suficient totusi pt a-i acuza de discriminare. Puneti-va artificial 2 puncte in plus si dupa ce se vor afisa, urmariti sa vedeti daca ati fi intrat. Nu cred ca sunt chiar atat de multi in situatia asta.
Pe tine te-ar fi dus la nota 8 ...dar pe cati altii i-ar mai fi dus la nota asta si cati care au acum intre nota ta si nota 8 si ar fi primit cele 2 pcte ar fi fost inaintea ta? Ganditi-va ca daca va puneti voua 2 pcte nu inseamna ca cei care sunt deasupra voastra raman acolo. Mai mult, nu zice nimeni ca celor care sunt deja desupra voastra si li s-ar scadea, sunt departajati neaparat doar de astea 2 pcte? Se poate sa i se scada doua puncte unuia care are deja 8, si ala coboara la 7, 80, deci sub tine, dar se poate sa i se scada unuia care are 9.20, si pe ala il doare la basca de 20 pcte sau de cresterea notei tale. Si daca i se scad unuia care are nota foarte mare si nu il afecteaza si in schimb, se adaunga unuia care oricum era inaintea ta, tot nu te ajuta cu nimic.
Asa ca...stergeti-va lacrimile si luati-o de la capat.

daca da 2 puncte , da la toeta lumea,nu exista sa scada la cineva!mirelle wrote:Pe tine te-ar fi dus la nota 8 ...dar pe cati altii i-ar mai fi dus la nota asta si cati care au acum intre nota ta si nota 8 si ar fi primit cele 2 pcte ar fi fost inaintea ta? Ganditi-va ca daca va puneti voua 2 pcte nu inseamna ca cei care sunt deasupra voastra raman acolo. Mai mult, nu zice nimeni ca celor care sunt deja desupra voastra si li s-ar scadea, sunt departajati neaparat doar de astea 2 pcte? Se poate sa i se scada doua puncte unuia care are deja 8, si ala coboara la 7, 80, deci sub tine, dar se poate sa i se scada unuia care are 9.20, si pe ala il doare la basca de 20 pcte sau de cresterea notei tale. Si daca i se scad unuia care are nota foarte mare si nu il afecteaza si in schimb, se adaunga unuia care oricum era inaintea ta, tot nu te ajuta cu nimic.