DEFINITIVAT 2009
examen definitivat 2009
Ma intrebam daca poate cineva sa ma ajute in legatura cu o nelamurire pe care o am.
Nelamurirea mea vizeaza examenul de definitivat din acest an.
Am inteles de la un prieten avocat stagiar ca examenu de definitivat ar avea doua sesiuni anu asta.Una "normala" si una,mai devreme,pt cei care au urmat cursurile unui colegiu sau institut (poate e vorba de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor).
Pe site-ul UNBR se da o data de 22 aprilie 2009.Dar eu intelesesem ca e vorba de examenul pt cei care au facut acel institut.
Ma rog....ideea e: credeti ca puteti sa ma ajutati in problema asta? Practic eu vreau sa aflu daca intr-adevar vor exista 2 sesiuni separate de examen.Nu ma intereseaza data,ci doar daca vor fi doua examene de definitivat sau nu.
Multumesc anticipat.
Am inteles de la un prieten avocat stagiar ca examenu de definitivat ar avea doua sesiuni anu asta.Una "normala" si una,mai devreme,pt cei care au urmat cursurile unui colegiu sau institut (poate e vorba de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor).
Pe site-ul UNBR se da o data de 22 aprilie 2009.Dar eu intelesesem ca e vorba de examenul pt cei care au facut acel institut.
Ma rog....ideea e: credeti ca puteti sa ma ajutati in problema asta? Practic eu vreau sa aflu daca intr-adevar vor exista 2 sesiuni separate de examen.Nu ma intereseaza data,ci doar daca vor fi doua examene de definitivat sau nu.
Multumesc anticipat.
Re: examen definitivat 2009
mini_me wrote:Ma intrebam daca poate cineva sa ma ajute in legatura cu o nelamurire pe care o am.
Multumesc anticipat.
da, sunt doua sesiuni (inainte erau patru)
Gaby01 Trimis: 18 Martie 2009, 15:20 Titlul subiectului: Re: examen definitivat 2009
--------------------------------------------------------------------------------
mini_me a scris:
Ma intrebam daca poate cineva sa ma ajute in legatura cu o nelamurire pe care o am.
Multumesc anticipat.
da, sunt doua sesiuni (inainte erau patru)
Mersi Gaby01.Intre timp am aflat ca examenu la care ma refeream e chiar ala de pe 22 aprilie n09
subiecte definitivat
Daca stie cineva precis la definitivat se vor da doar spete sau combinat? Eu asa inteleg din fraza asta desi lucrurile sunt cam neclare: "NOTĂ: Programa examenului de dobândire a titlului profesional de avocat definitiv - sesiunea aprilie 2009 este constituită din aplicaţii practice din materia prevăzută în Anexa nr. 1 la Hotărârea nr. 295/15 decembrie 2007 a Consiliului U.N.B.R., care poate fi consultată şi la rubrica nExamen de definitivaren. Toate probele de examen se vor susţine în scris, conform Hotărârii nr. 452 din 21 februarie 2009 a Consiliului U.N.B.R., privind organizarea examenului de obţinere a titlului profesional de avocat definitiv în luna aprilie 2009, rectificată prin Decizia rectificativă nr. 23/25 februarie 2009 pentru îndreptarea erorii materiale strecurată în cuprinsul art. 4 alin. (1)"
Plus ca am vazut ca la INPPA se merge pe astfel de spete ce sunt chiar afisate pe site ca si subiecte de examen.
Plus ca am vazut ca la INPPA se merge pe astfel de spete ce sunt chiar afisate pe site ca si subiecte de examen.
Re: subiecte definitivat
de ce nu suni tu la barou ca sa afli? nu e mai simplu?lazyboy wrote:Daca stie cineva precis la definitivat se vor da doar spete sau combinat? Eu asa inteleg din fraza asta desi lucrurile sunt cam neclare: "NOTĂ: Programa examenului de dobândire a titlului profesional de avocat definitiv - sesiunea aprilie 2009 este constituită din aplicaţii practice din materia prevăzută în Anexa nr. 1 la Hotărârea nr. 295/15 decembrie 2007 a Consiliului U.N.B.R., care poate fi consultată şi la rubrica nExamen de definitivaren. Toate probele de examen se vor susţine în scris, conform Hotărârii nr. 452 din 21 februarie 2009 a Consiliului U.N.B.R., privind organizarea examenului de obţinere a titlului profesional de avocat definitiv în luna aprilie 2009, rectificată prin Decizia rectificativă nr. 23/25 februarie 2009 pentru îndreptarea erorii materiale strecurată în cuprinsul art. 4 alin. (1)"