Proprire cont

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
susana

Proprire cont

Post by susana » 07 Mar 2009, 19:44

Va rog ajutati-ma intr-o problema care ma macina.Azi m-a sunat sefu de la locul meu de munca sa imi transmita k a primit o proprire pe salar pe numele meu.....ei bine prblema e alta pe luni trebuie sa imi intre niste bani in cont care mi s-au trim din strainatate, OARE AM DEJA PROPRIRE SI PE CONT?....sau cum se procedeaza in astfel de cazuri se pune pe salar si apoi pe cont?.....Precizeze faptul k sunt in urma cu rata la banca de 3 luni. Rog pe cei ce se pricep sa imi rasp.Va multumesc frumos.

observer

Post by observer » 07 Mar 2009, 19:50

Daca ai contul deschis tot la banca care a facut poprirea mai mult ca sigur.

susana

Post by susana » 07 Mar 2009, 20:21

Mda....am uitat sa precizez contul nu e la banca respectiva deschis....si sapt trecuta am mai primit ceva bani nu aveam proprire....

himera

Post by himera » 07 Mar 2009, 20:49

salarul il primesti prin cont?
sau direct in mana?

susana

Post by susana » 07 Mar 2009, 22:48

Direct in mana...dar pe mine ma inteeseaza mai tare dak mi-au pus proprire pe cont k pe luni trebuia sa imi intre niste bani in cont ce nu e deschis la banca respectiva.....si apropo dak le platesc din suma imi retrag propririle?....Sau cum se procedeaza

observer

Post by observer » 08 Mar 2009, 09:48

Daca platesti suma pentru care s-a facut poprire sau daca reusesti sa faci un angajament de plata.

himera

Post by himera » 08 Mar 2009, 14:59

daca salarul il primiti in mana - poprirea fiind pe salar, angajatorul va retine din salar si va vira suma catre executor, daca executorul a facut investigatii si a aflat contul tau, desi ma indoiesc, vei avea poprire si pe cont (dar ma indoiesc).
asadar luni puteti merge sa va ridicati banii din strainatate!!

Cu privire la ridicarea popririi a fost dat deja un raspuns, nu reiterez.

susana

Post by susana » 08 Mar 2009, 17:47

Bine, va multumesc de ajutor....si va anunt maine dak am sau nu proprire :roll: ...sper din toata inima sa nu fie

susana

Post by susana » 09 Mar 2009, 23:15

:aplauze: Am scapat....va multumesc de ajutor.... :)

Post Reply