Nu se poate altfel! Ma simt ranita si daca face cineva

Deci 29 cu 83 cu ......... mda 800-1100 de candidati! Vai de capul meu!Gata mi-am pus ochelarii nnde calnn ! Sper sa vad sa citesc !
CARE BARSAN MANCA TI AS! DEAK DA...DAR BARSAN SI VANZAREA...POATE LA COMERT INTERNATIONAL LA VANZAREA CUMPARAREA INTERNATIONALA IN MATERIE COMERCIALA, DAR PE CIVIL...??????MedEx wrote:Azi m-am blocat la contractul de vanzare cumparare! M-a apucat durerea de cap si nici stiu cum l-am terminat! E mare si stufos dupa Barsan in DeaK parea mai rezonabil.
Acum stau blocata in contractul asta, pe care desi nu stiu sa-l redau, pot rezolva grilele din Boroi.
Ce sa fac sa trec mai departe am ajuns sa urasc toate contractele!
Dragul meu, recunosc, sunt fata. De invataT le-am invatat o data pe toate IN FACULTATE. Acum doar FIXEZI, PARCURGI, REVEZI, RECITESTI, CONSOLIDEZI, REEVALUEZI, REIEI ...si lista poate continua.IGNITE wrote:CARE BARSAN MANCA TI AS! DEAK DA...DAR BARSAN SI VANZAREA...POATE LA COMERT INTERNATIONAL LA VANZAREA CUMPARAREA INTERNATIONALA IN MATERIE COMERCIALA, DAR PE CIVIL...??????MedEx wrote:Azi m-am blocat la contractul de vanzare cumparare! M-a apucat durerea de cap si nici stiu cum l-am terminat! E mare si stufos dupa Barsan in DeaK parea mai rezonabil.
Acum stau blocata in contractul asta, pe care desi nu stiu sa-l redau, pot rezolva grilele din Boroi.
Ce sa fac sa trec mai departe am ajuns sa urasc toate contractele!
SAU NU STIU EU CE SCRIE BARSAN SAU A APARUT CEVA NOU SAU AI GRESIT TU.
IN PLUS, MAI MARE CA IN DEAK...NUMAI IN MONOGRAFII PE CONTRACTUL ASTA...IN REST...NU CRED.
Vrei sa ajungi sa redai peste 100 de pagini la contract? si sa uiti si autor si tot. si sa stii un singur autor? nu cred ca e prea sanatos. parere care nu conteaza, insa, cred ca atunci cand vei fi in sala nu vei mai sti sa redai 120 de pagini pe un singur contract, dintr o materie vasta, autor necunoscut...si restul ... aplicat si la speta. si mai sunt si altele pe care trebuie sa le stii nonstop.
pentru cine a invatat transmiterea, transformarea si stingerea obligatiilor intr o saptamana si considera ca are spor...ala nu este spor. sunt doar cateva pagini.
se vede frate ca sunteti fete...stati cu capul in carte nonstop.
nu e mai putin adevarat ca de aia si intra multe fete, iar baietii care f..t pisicu mai tot timpul...cum nu dau doi bani pe repetat...raman pe afara.
nu stiu ce sa spun insa cred ca e mai rentabil ca in loc sa repeti la nesfarsit...sa citesti si recitesti liber de mai multe ori, eventual dupa mai multi autori...cu fise ... si sa inveti prin comparatie, iar nu prin memorare prin repetitie.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests