Examene, rezultate, pareri, etc
-
erikwolder
Da.
Mea culpa.
Nu stăpânesc bine procedura citării.
(deşi, dacă stau să mă gândesc, ghilimelele nu au chiar aşa multe semnificaţii în limba română:cafea:)
N-am nimic împotrivă dacă moderatorii acestui forum şterg acest malentendu din ultimele mesaje ale discuţiei.
-
piorel
Propun să recapitulăm!
-
serafim
ERIK
in coltul din dreapta al mesajului de pe forum ai scris cu albastru "CITEAZA"
dai click pe el si-ti deschide automat casuta pt. raspuns cu tot cu textul citat.

-
erikwolder
În regulă.
Mulţumesc.
-
kinga
-
ovi_dragomir
...si io am gatat la babes si zic ca am facut ceva scoala fata de alte universitati insa se putea si mai bine...uite eu spre exemplu am trecut prin procedura civila si comercial foarte usor fata de alte universitati la care am auzit ca se pica pe capete...acu sper ca profii deleanu si turcu sa nu-si revizuiasca nota data...

...
-
erikwolder
Aveţi cumva noutăţi despre examenul de definitivat din această primăvară?
-
cleo27ro
Va roooooooooog nu va mai certati. Ce de timp au unii...
Mai bine, daca stie cineva ...sa-mi zica si mie ce subiecte au fost adte la admitere barou 2008...Nu gasesc pe site-ul baroului...am gasit doar tematica, bibliografia si subiectele ce trebuiau invatate.
Multumex!

-
avram
Cleo27ro wrote:Va roooooooooog nu va mai certati. Ce de timp au unii...
Mai bine, daca stie cineva ...sa-mi zica si mie ce subiecte au fost adte la admitere barou 2008...Nu gasesc pe site-ul baroului...am gasit doar tematica, bibliografia si subiectele ce trebuiau invatate.
Multumex!

La baroul din care judet?
-
cleo27ro
Constanta
-
avram
Cleo27ro wrote:Constanta
Pe cele de la Constanta nu le stiu. Pot sa-ti spun ca la Bucuresti s-au dat:
Civil - Prescriptia extinctiva in materie succesorala, fidejusiunea, contractul de sublocatiune si cesiunea locatiunii.
Procedura Civila - Indreptarea, completarea si lamurirea hot jud, cheltuielile de judecata si hot jud: cuprins si efecte.
Penal - Comparatie intre furt si delapidare si reabilitarea judecatoreasca.
Procedura Penala - Nulitatile ca sanctiuni procedurale penale si rezolvarea cauzei penala
-
erikwolder
Mulţumesc, serafim.
M-am liniştit. Nu Bucureşti, nu grile. Iată şi veşti bune.
Cleo, nu se ceartă nimeni aici.
Doar avatarul tău are ceva cu pironul acela, dar n-aş zice că e ceartă, ci, mai degrabă, trosneală.

-
cleo27ro
avram wrote:Cleo27ro wrote:Constanta
Pe cele de la Constanta nu le stiu. Pot sa-ti spun ca la Bucuresti s-au dat:
Civil - Prescriptia extinctiva in materie succesorala, fidejusiunea, contractul de sublocatiune si cesiunea locatiunii.
Procedura Civila - Indreptarea, completarea si lamurirea hot jud, cheltuielile de judecata si hot jud: cuprins si efecte.
Penal - Comparatie intre furt si delapidare si reabilitarea judecatoreasca.
Procedura Penala - Nulitatile ca sanctiuni procedurale penale si rezolvarea cauzei penala
Multumesc!

-
cleo27ro
erikwolder wrote:
Doar avatarul tău are ceva cu pironul acela, dar n-aş zice că e ceartă, ci, mai degrabă, trosneală.

Exprima starea mea de spirit de o vreme incoace, adica "Sa-mi...Bip..una-n cap!" :)
-
serafim