examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cleo27ro

Post by cleo27ro » 25 Feb 2009, 17:23

Dumnezeule mare...mai aveti energie si rabdare pentru invatatura? Sunteti de laudat.
MULTA BAFTA pe 29! Va tin pumnii :) .

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 25 Feb 2009, 17:33

Sa fie, multumesc! Tu nu vii?

cleo27ro

Post by cleo27ro » 25 Feb 2009, 17:36

cory_pisycutz06 wrote:Sa fie, multumesc! Tu nu vii?
In profesia asta nu am inca 5 ani. Dar va urez muuuuuuuuuuuulta bafta! :kiss:

MedEx

Post by MedEx » 25 Feb 2009, 18:27

Azi m-am blocat la contractul de vanzare cumparare! M-a apucat durerea de cap si nici stiu cum l-am terminat! E mare si stufos dupa Barsan in DeaK parea mai rezonabil.
Acum stau blocata in contractul asta, pe care desi nu stiu sa-l redau, pot rezolva grilele din Boroi.
Ce sa fac sa trec mai departe am ajuns sa urasc toate contractele!

cleo27ro

Post by cleo27ro » 25 Feb 2009, 18:44

MedEx wrote:Azi m-am blocat la contractul de vanzare cumparare! M-a apucat durerea de cap si nici stiu cum l-am terminat! E mare si stufos dupa Barsan in DeaK parea mai rezonabil.
Acum stau blocata in contractul asta, pe care desi nu stiu sa-l redau, pot rezolva grilele din Boroi.
Ce sa fac sa trec mai departe am ajuns sa urasc toate contractele!
Of...cat de bine tennteleg! Am trait acelasi sentiment si eu la vanz-cump. si acum se repeta la raspunderea delictuala pentru prejudiciile cauzate de lucruri in general. De hopul cu contractul am trecut facandu-mi o mare schema pe 2coli A4 in care am prins tot. Ca cica daca ai vederea de ansamblu te descurci dupnaia si cu detaliile...Incearca si asa...Oricum, faza cea mai nasoala e tot repetatun, ca schema o am din 2002, de la licenta. Te apuca toti dracii :-x . Iti urez determinare maxima :) ! :floare:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 25 Feb 2009, 18:57

...si cu privire la activitatea asta continua de invatare...Azi am avut o zi de tot ...bip...Ieri a fost la fel. Nu am putut sa citesc mai nimic.Si vineri mi se termina si acest concediu. Saptamana trecuta a fost foarte productiva. Am parcurs executarea , transmiterea, transformarea si stingerea obligatiilor.Sapt. asta mine greu parca sa si respir. Si deja ma panichez ca iar raman in urma. Voua vi se mai intampla asa? Na, ca dnasta ma apucai si de topice... :(
...Si cand ma gandesc ca unora care lucreaza cu astfel de institutii in fiecare zi le starnesc rasul...Norocosilor...! :)

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 25 Feb 2009, 21:46

sunt in asentimentul vostru, ca si eu urasc contractele, civilul in general, cu exceptia mostenirilor si a obligatiilor. dar, cu rabdare si tutun, le dam noi de capat! spor la invatat tuturor. si un sfat, daca mi se permite - cand va apuca scarba de ceva, schimbati, treceti la penal, e mult mai logic si chiar dragalash....Creierashi limpezi si putere de munca, pana la urma fiecare primeste ce merita!

serafim

Post by serafim » 25 Feb 2009, 23:55

spor la invatat si muuuuulta bafta !!!!!

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 25 Feb 2009, 23:58

multumesc! la fel si tie!

serafim

Post by serafim » 26 Feb 2009, 00:04

eu nu dau...puteam trece cu dosariada...dar nu m-a interesat asa ca.... e mai bine sa n-ai stapan......

BAFTAAAA

luc4s

Post by luc4s » 26 Feb 2009, 13:59

Eu sunt acum la Roma,
Am apucat sa cumpar sibilete de avion si sa platesc si cazarea din ianuarie, asa ca m-am dus, doar nu era sa arunc banii pe fereastra.
Am luat codul penal si de pr cu mine dar nu am citit un rand aici...
Am fost prea obosit.
Stateam si ma gandeam ca, inclusiv drumul, e o saptamana pierduta....
Imi pun baza in saptamana viitoare si apoi incele 3 saptamani de concediu ce urmeaza, precum si putin in noroc...
Ce-o fi o fi!
Spor lla invatat!

MedEx

Post by MedEx » 26 Feb 2009, 14:12

Dupa ce m-am remontat un pic am cazut iar in butoi! M-a pus naiba sa intreb cati s-au inscris si am aflat ca la mine sunt 29 de candidati. Daca fac o socoteala simpla pot sa aproximez ca vom fi in jur la 800-900 de candidati.
Nu ma sperie nimeni din cei inscrisi si stiu ca un coleg sigur v-a lua (ar cam fi cazul), dar totusi............ cam cat trebuie sa stiu sa iau si eu?
Gata, sunt in butoi si ma rog la Dumnezeu sa ies repede!Imi vine sa ........plang, ca am fost ......... si nu am luat in noiembrie!
Bafta celor ce pot, eu nu vreu sa-mi inchipui cum e sa te resemnezi!
Desi...............! :-(

observer

Post by observer » 26 Feb 2009, 15:30

numai 29 ....? de la mine is 83 :grin:

observer

Post by observer » 26 Feb 2009, 15:30

numai 29 ....? de la mine is 83 :grin:

elle_cv

Post by elle_cv » 26 Feb 2009, 15:33

la judecatori sau procurori? :grin:

Post Reply