examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
observer

Post by observer » 09 Feb 2009, 20:16

cory relax...

Ignite se da pe brazda. De abia l-am convins sa nu mai scrie cu caps lock. :-P :-P

Cat priveste tematica si locurile nu mai conteaza. Tu orikum intri. Daca ai noroc sa mergi la Podu Inalt sa sti ca e frumos si acolo.

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 09 Feb 2009, 20:25

sper sa ai gura aurita! bafta si tie!

observer

Post by observer » 09 Feb 2009, 20:36

Mersic. Eu la anu o sa intru... Anu asta ma duc numa sa imi incerc norocul. Ca vorba ceea : La pasarea chioara ii face Dumnezeu cuib

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 09 Feb 2009, 20:40

Daca tragi tare, poti intra si acum. Exemplu Luc4s, care dupa 5 saptamani de invatat a reusit super performanta. Ideea e sa mergi cu convingerea ca trebuie sa intri . Timp e destul.

Kateri

Post by Kateri » 10 Feb 2009, 17:08

[quote="cory_pisycutz06"]oare cand or avea de gand sa afiseze tematica si locurile vacante?[/quote]

Eu cred ca se vor afisa cam pe sapt viitoare pentru ca in ceilalti ani au lasat cam o luna si jumatate (poate chiar mai mult) intre anunt si data concursului...

sibila

Post by sibila » 10 Feb 2009, 21:39

voi din ce invatati la CEDO, in afara de hotararile acelea de la bibliografie?

luc4s

Post by luc4s » 10 Feb 2009, 22:40

cory_pisycutz06 wrote:Daca tragi tare, poti intra si acum. Exemplu Luc4s, care dupa 5 saptamani de invatat a reusit super performanta. .
Da, am picat cu brio :mrgreen:

serafim

Post by serafim » 10 Feb 2009, 23:00

:-D :-D :-D lasa esti tanar mai ai sanse !!! BAFTA!!!

observer

Post by observer » 11 Feb 2009, 00:05

Adevaru e ca nu e nici o graba cu intratu poti sa intri si cu 1 an inainte de pensie ...

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 11 Feb 2009, 00:08

imi cer scuze pentru exprimarea defectuoasa, voiam sa spun ca daca te pregatesti intens , poti reusi, luc4s a avut ghinion , ca si mine. scuze daca s-a inteles altceva, n-am vrut sa ofensez pe nimeni....

luc4s

Post by luc4s » 11 Feb 2009, 00:12

Nu am interpretat-o ca o jignire, dar mai credea lumea ca am intrat ... :)

ignite

Post by ignite » 11 Feb 2009, 01:08

cory_pisycutz06 wrote:multumesc! nu de raspunsuri ironice aveam nevoie......dar nu ma mir, e nota ta obisnuita....
fara nici o suparare...daca te gandeai putin...puteai sa ti dai seama usor ca nu era nici o ironie.

analizand lucrurile ca un judecator ce vrei sa devii tu, dupa ce trecusi de floarea varstei si... cu tot cu intelepciune...cumintenie...

astfel, din fapte reiese ca eu am spus ca pana la 29 martie in mod sigur se publica ce trebuie...lucru adevarat, mai mult ca sigur...in continuare...buna credinta se prezuma...de obicei de oameni care nu sunt complexati, bineinteles, iar nu de toti...puternicii...deci, cum buna credinta se prezuma...tu ... nefiind de rea credinta...trebuia sa te gandesti ca ironia, in masura existentei sale, se adresa celor care organizeaza examenul, iar nu tie. Ca nu aveam cum sa ma iau de tine ... din senin.

dar tu...mai batrana...mai complexata...te invarti printre tinerei...vrei sa fii ca ei...insa ... nu...sari de fund in sus...elegant, bineinteles...

asta sunt...eu...ti o spun in fata...asa o sa faci si in instanta...o sa te iei dupa avocatii mai "cu experienta" ... ca doar acolo...nu te pui sa inveti niste carti ... pentru solutionarea fiecarui dosar...si atunci...mai pe langa drum...mai pe langa gard...ajungi tu ... acasa...

si nu uita...de ton...care aici ... e ... politicos...dar sa te vedem... la Podul Inalt...sau pe unde dracu doamne iarta ma mai spuneti voi...Vaslui, Murgeni, Barlad...

deci...eu... baiat sincer...ti o spusai de acu...ca sa stii...pe viitor...

si de luat daca ei...tot se cheama ca degeaba. Parerea mea...sincera si a dracului. In nici un caz ironica. Eu nu sunt ironic...din senin. Sunt al dracu...cu motiv.

Degeaba...daca ai minte de copil...vreau sa spun...oricum...poate ca e mai bine...decat ce avem acum. In mod sigur.

Daca simti niste nervi...nu te supara...ca am facut misto. Eu ... baiat bun....eu...nu baiat ... de cacat.

ignite

Post by ignite » 11 Feb 2009, 01:28

sper ca nu va puneti dracu pe mine...spuneti voi: "hai sa ignoram" ... si altele...ca nu te pui cu astia fara minte...

imi pare rau ca tocmai la tine...mesaj din asta...dar...nu imi vine sa ti explic frumos ca nu e o ironie..ca nu stiu ce...de parca as fi vinovat...nu tati...tu esti de vina...ca o iei asa...

am mai explicat si la altii...insa tu nu ai observat decat ce ti a placut...sa nu mai spun ca nu am fost ironic cu tine...vreodata...si deci...ciuciu motive sa spui ca sunt ironic...nu de alta, dar nu sunt ironic, in genere.

puteai sa taci...sa rumegi de mai multe ori...dar nu ai facut o ... de ce? prejudecati?...ceva complexe? in fine...uite ca eu nu ti spun ce vrei sa auzi...ca o sa iei..o sa dregi...vezi tu ce faci ... cum le potrivesti...ca esti mare...desi esti cu diminutive...pisicoase...

stii ca pisica...nu e loiala persoanei, nu? ea este o fiinta materialista...se ataseaza de casa...

serafim

Post by serafim » 11 Feb 2009, 05:57

:( ?????
N-am inteles nimic !!! :x

ignite

Post by ignite » 11 Feb 2009, 09:26

pai...e bine...

Post Reply