examen de admitere in magistratura 29 martie
examen de admitere in magistratura 29 martie
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
- organizarea concursului de admitere în magistratură, în condiţiile art.33 alin.(1) din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea a 70 de posturi de judecător şi a 60 de posturi de procuror, la Bucureşti, la data de 29 martie 2009, conform calendarului propus de direcţia de specialitate;
- tematica şi bibliografia concursului, propuse de Institutul Naţional al Magistraturii;
- cererea tipizată de înscriere la concurs;
- taxa de înscriere la concurs în cuantum de 400 RON.
- organizarea concursului de admitere în magistratură, în condiţiile art.33 alin.(1) din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea a 70 de posturi de judecător şi a 60 de posturi de procuror, la Bucureşti, la data de 29 martie 2009, conform calendarului propus de direcţia de specialitate;
- tematica şi bibliografia concursului, propuse de Institutul Naţional al Magistraturii;
- cererea tipizată de înscriere la concurs;
- taxa de înscriere la concurs în cuantum de 400 RON.
...nu exista decat un singur secret...sa inveti...
eu m-am apucat de citit cu un an inainte...dar fara stres...si nu in fiecare zi...in septembrie si octombrie am invatat mult de la 8 dimineata pana pe la 10-11 seara....cu pauze pentru odihna....si am intrat cu nota mare, mi-am ales postul pe care l-am vrut si acum sunt judecator....
ce pot sa iti spun....trebuie un car de cunostinte juridice si un gram de noroc....
multa bafta!!!!
eu m-am apucat de citit cu un an inainte...dar fara stres...si nu in fiecare zi...in septembrie si octombrie am invatat mult de la 8 dimineata pana pe la 10-11 seara....cu pauze pentru odihna....si am intrat cu nota mare, mi-am ales postul pe care l-am vrut si acum sunt judecator....
ce pot sa iti spun....trebuie un car de cunostinte juridice si un gram de noroc....
multa bafta!!!!
Imi cer mii de scuzeLuc4s wrote:Mi s-a parut ciudat sa fie anuntat un concurs despre care nu gasesc nimic nici pe site ul INM ori CSM.
Mai mult initiatorul sa fie un nou forumist, care si-a facut cont doar pentru a anunta concursul, el fiind deja intrat in noiembrie ...
...

Nu am fost atent si am crezut ca face cineva misto.
Te rog sa ma scuzi. Soimul, dar speri sa ma intelegi, la cat stress am pe cap, si ma uit si nu gasesc nimic pe site...

Neatentia mea.
Scuze inca o data...