In ce masura o obligatia de neconcurenta care sa fie aplicabila la 2 ani dupa incetarea contractului de munca poate fi inserata intr-un astfel de contract, daca angajatorul drept contraprestatie se angajeaza sa specializeze personalul angajat.
Va rog sa aveti in vedere necesitatea acestei masuri pentru a fi evitata demisia imediata a angajatilor dupa cursul de formare specializata!
Pe langa obligatia din contract e necesar si un angajament separat?
Este posibil sa aveti un model de contract cu o astfel de prevedere?
Concurenta neloiala!
Din pacate asa este
Domnule avand in vedere nu va pot da un raspuns in care sa va relatez contractul pe care dumneavoastra vreti sa il analizati cu atentie dupa cum am citi pe acest forum, dar Romania este pe primul loc pe glob in care se poate face o coruptie la nivel inalt, dar asta nu inseamna ca trebuie sa suportati dumneavoastra aceste consecinte la care sunteti supus.
Am o rugaminte daca se poate numi asa, dar eu vreau sa va ajut daca doriti sa va angajati in functia pe care ati dorit-o de cand ati intrat la Facultate, de asemenea va rog sa imi expuneti intr-un mesaj dacda aveti licenta luata si/sau daca ati terminat forma de invatamant si daca este vorba de dumneavoastra bineinteles.
Astept raspuns
Am o rugaminte daca se poate numi asa, dar eu vreau sa va ajut daca doriti sa va angajati in functia pe care ati dorit-o de cand ati intrat la Facultate, de asemenea va rog sa imi expuneti intr-un mesaj dacda aveti licenta luata si/sau daca ati terminat forma de invatamant si daca este vorba de dumneavoastra bineinteles.
Astept raspuns