mesaj de ramas bun
Sunt sigur ca atunci cand ai scris "nero" nu te-ai referit la mine.AuditorFrustrat wrote:stiu de ce pleaca gavril de pe forum. nero, tu ce mai cauti pe forum? motivul pentru care nero nu ne spune cine este reprezinta mobilul pentru care gavril ne va parasi. magistratii sunt si trebuie sa fie legati la gura in afara pretoriului. nu-l mai cautati pe gavril pe forum. cautati-l in pretoriu
desi sunt off topic.........
nu m-am putut abtine, ca mi-am adus aminte de poezia asta superba:
nS-apoi... cine stie de este mai bine
A fi sau a nu fi... dar stie bine
Ca ceea ce nu e, nu simte dureri,
Si multe dureri-s, putine placeri.
A fi? Nebunie si trista si goala;
Urechea te minte si, ochiul te-nseala;
Ce-un secol ne zice ceilalti o dezic.
Decât un vis sarbad, mai bine nimic.
Vad vise-ntrupate gonind dupa vise,
Pân� dau în mormintele ce-asteapta deschise,
Si nu stiu gândirea-mi în ce sa o sting:
Sa râd ca nebunii? Sa-i blestem? Sa-i plâng?
La ce?... Oare totul nu e nebunie?
Au moartea ta, înger, de ce fu sa fie?
Au e sens în lume? Tu chip zâmbitor,
Trait-ai anume ca astfel sa mori?
De e sens într-asta, e-ntors si ateu,
Pe palida-ti frunte nu-i scris Dumnezeun
M.Eminescu-Mortua est!
nu m-am putut abtine, ca mi-am adus aminte de poezia asta superba:
nS-apoi... cine stie de este mai bine
A fi sau a nu fi... dar stie bine
Ca ceea ce nu e, nu simte dureri,
Si multe dureri-s, putine placeri.
A fi? Nebunie si trista si goala;
Urechea te minte si, ochiul te-nseala;
Ce-un secol ne zice ceilalti o dezic.
Decât un vis sarbad, mai bine nimic.
Vad vise-ntrupate gonind dupa vise,
Pân� dau în mormintele ce-asteapta deschise,
Si nu stiu gândirea-mi în ce sa o sting:
Sa râd ca nebunii? Sa-i blestem? Sa-i plâng?
La ce?... Oare totul nu e nebunie?
Au moartea ta, înger, de ce fu sa fie?
Au e sens în lume? Tu chip zâmbitor,
Trait-ai anume ca astfel sa mori?
De e sens într-asta, e-ntors si ateu,
Pe palida-ti frunte nu-i scris Dumnezeun
M.Eminescu-Mortua est!
o lume nebuna, nebuna......
Mai lasati deoparte discutiile astea.....
Nu stiu cum era Gavril inainte, de ziceti voi ca s-a schimbat...
cert e ca eu sunt membru din iunie anul asta iar atunci cand m-am inscris mi s-a parut super forumul.
Nu pot sa mai zic acelasi lucru acum...e OK sa mai "condimentezi" putin comentariie pe un anumit subiect, dar aceste comentarii s-au transformat in ultima perioada in rautati gratuite si injurii care nu isi au rostul intre niste oameni educati . Poate ca fiecare dintre noi ar trebui sa mai lase un pic la o parte rautatile....nu ma refer la nimeni anume..recunosc ca in anumite situatii si eu am fost putin ironica.
....mi-ar placea ca site-ul asta sa redevina ce a fost.
Craciun fericit tuturor!
Mai lasati deoparte discutiile astea.....
Nu stiu cum era Gavril inainte, de ziceti voi ca s-a schimbat...
cert e ca eu sunt membru din iunie anul asta iar atunci cand m-am inscris mi s-a parut super forumul.
Nu pot sa mai zic acelasi lucru acum...e OK sa mai "condimentezi" putin comentariie pe un anumit subiect, dar aceste comentarii s-au transformat in ultima perioada in rautati gratuite si injurii care nu isi au rostul intre niste oameni educati . Poate ca fiecare dintre noi ar trebui sa mai lase un pic la o parte rautatile....nu ma refer la nimeni anume..recunosc ca in anumite situatii si eu am fost putin ironica.

Craciun fericit tuturor!
Drum bun si cale batuta! Daca tu asta vrei...
Dar nici eu nu inteleg ce naiba este cu mesajul asta de ramas bun.
Te sinucizi? Ai ajuns la un alt nivel? Poate infiintezi o religie ceva...
Chiar nu iti inteleg mesajul...pe restul nici nu le am citit...am sesizat ca a venit si Nescafe...
G. eu zic ca ar fi bine sa nu fim asa labili...pune mana si scrie in continuare...chiar daca rar...
Daca nu o faci...esti dus frate...ai fumat ceva tare? Ai inhalat ceva pe undeva? Daca nu...labilitatea psihica e realitatea...
Daca vezi mesajul si bineinteles reactiile pulimii...si nu scrii...altadata sa nu mai intri ca iti rup picioarele.
Oricum, mie nu imi vine sa plang la fazele astea...
Dar nici eu nu inteleg ce naiba este cu mesajul asta de ramas bun.
Te sinucizi? Ai ajuns la un alt nivel? Poate infiintezi o religie ceva...
Chiar nu iti inteleg mesajul...pe restul nici nu le am citit...am sesizat ca a venit si Nescafe...
G. eu zic ca ar fi bine sa nu fim asa labili...pune mana si scrie in continuare...chiar daca rar...
Daca nu o faci...esti dus frate...ai fumat ceva tare? Ai inhalat ceva pe undeva? Daca nu...labilitatea psihica e realitatea...
Daca vezi mesajul si bineinteles reactiile pulimii...si nu scrii...altadata sa nu mai intri ca iti rup picioarele.
Oricum, mie nu imi vine sa plang la fazele astea...
FRATE, NU AM NIMIC CU NIMENI...DAR NU POT SA NU SPUN CA CEEA CE IMI CITESC OCHII E... PENIBIL, SUPER PENIBIL...JENIBIL...SIROPOS..MedEx wrote:Nu exista NIMIC pe lumea asta care sa te forteze sa te retragi. Chiar de-ai fi acum judecator sau procuror sau ministru sau etc. tot nu te poate nimeni forta sa te retragi.
Statutul profesiei de magistrat te obliga sa ai o anumita conduita in sensul ca nu-ti permite sa dai consultatii, DAR daca tu nu ti-ai divulgat secretul si nimeni nu stie cine esti nu inteleg care ar fi motivul sa te retragi!
Si daca prin absurd s-a aflat, poti sa-ti schimbi pseudonimul folosind o noua adresa de email si in loc de ramas bun poti spune voi fi mereu prezet aici numai ca voi nu veti sti cine sunt eu!
Nu te cunosc dar am observat ca postarile tale sunt de mare valoare !
Daca maine te vei numi blakmen probabil dupa ceva timp vom incepe sa indragim noul personaj tot dupa valoarea raspunsurilor sale!
Iti recomand sa lasi tuturor urmatorul mesaj:GAVRIL A PLECAT, DAR EU SUNT IN FIECARE ZI PREZENT PRINTRE VOI!
Sarbatori fericite! Doar disparitia prematura din randul omenirii te poate forta sa nu fii intr-un loc unde iti doresti sa existi!
DOAMNE FERESTE! CE DRACU AVETI?
POATE MAI CITESC...CA NU AM CITIT PANA LA CAPAT...SI CINE STIE...VAD VREO PROPUNERE SA SE FACA VREUN FILM CEVA...SA SE SCRIE VREO CARTE...
NESCAFE...O MANGAIERE VIRTUALA CEVA? O PUPATURA CEVA?
SCUZATI MA DAR E SUPER PENIBIL CE VAD AICI.
EU ZIC SA VA TREZITI.
DACA CINEVA ARE NEVOIE DE AFECTIUNE...EXISTA CURVE ... EXISTA SI ALTE LUCRURI...IN FINE...
DOAMNE FERESTE!