contestatie titlu-executoriu

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
gicu

contestatie titlu-executoriu

Post by gicu » 22 Oct 2008, 20:33

Am contestat un titlu executtoriu emis de Primarie-Taxe si impozite,in urmatoarele conditii: este vorba de o taxa auto pentru un autoturism care nu a fost niciodata al respectivei persoane ci a fost inscris de altcineva in fals,pe o perioada de 7 zile calendaristice pe numele acestuia.A existat un dosar penal si a fost data Ordonanta de scoatere de sub urmarire penala de pe numele respectivului prin care se mentiona radierea autoturismului de pe numele acestuia cu specificatia de a se transmite acest aspect si autoritatilor.
In fine a fost emis dosarul de executare ,am facut contestatie impotriva ,Serviciului de impozite si taxe -Primaria X dar in intampinarea facuta de catre consilierul juridic al primariei s-a invocat exceptia lipsa calitatii procesuale pasive. Fata de cele ce am prezentat ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat.

ursu

Post by ursu » 22 Oct 2008, 21:16

Normal sa invoce aceasta exceptie atat timp cat cel cu care te judeci este de fapt Administratia Finantelor Publice Locale.

gicu

Post by gicu » 22 Oct 2008, 21:24

URSU wrote:Normal sa invoce aceasta exceptie atat timp cat cel cu care te judeci este de fapt Administratia Finantelor Publice Locale.
pai daca dosarul de executare a fost emis de catre Serviciul impozite si taxe din cadrul Primariei,contestatia catre cine trebuia sa o fac?
Multumesc .si care ar fi rezolvarea?

gicu

Post by gicu » 23 Oct 2008, 07:35

gicu wrote:
URSU wrote:Normal sa invoce aceasta exceptie atat timp cat cel cu care te judeci este de fapt Administratia Finantelor Publice Locale.
pai daca dosarul de executare a fost emis de catre Serviciul impozite si taxe din cadrul Primariei,contestatia catre cine trebuia sa o fac?
Multumesc .si care ar fi rezolvarea?
Am uitat sa precizez ca am formulat actiunea astfel"fac contestatie impotriva executarii silite cerute de Primaria x, Serviciul Imozite si Taxe.......al executorului din cadrul acestei institutii"

Post Reply