Subiectele date la Baroul Iasi anul trecut (?)

Examene, rezultate, pareri, etc
DanyT

Subiectele date la Baroul Iasi anul trecut (?)

Post by DanyT » 11 Oct 2008, 16:54

Mai are cineva subiecte date anul trecut la Baroul Iasi ? ( nu cele propuse, cele date!)
Multumesc! :cafea:

paisie

Post by paisie » 11 Oct 2008, 23:41

din cate stiu eu la iasi se trag la sorti biletele cu subiecte, si sunt aproape toate din liste, subiectele de anu trecut nu le am :((

mari02

Post by mari02 » 16 Oct 2008, 18:54

este cineva care va sustine examenul la iasi si care are info despre depunerea dosarelor si despre certificatul medical? multumesc..

paisie

Post by paisie » 17 Oct 2008, 07:02

sunati la secretariat si va spun de acolo toate detaliile, din cat stiu eu certificatul medical e o fisa tip angajare pe care trebuie facute cateva analize.

mari02

Post by mari02 » 17 Oct 2008, 10:12

paisie wrote:sunati la secretariat si va spun de acolo toate detaliile, din cat stiu eu certificatul medical e o fisa tip angajare pe care trebuie facute cateva analize.
sun de 2 saptamani la secretariat dar nu vor sa imi spuna nimic... au avut o inspectie unbr ..si deci tote celelalte au trecut in planul 2... stiu despre fisa de angajare dar ce analize trebuie facute.. pe fisaasta sunt multe analize.in afara de sange, plaman, psihiatru mai e ceva... stii cumva si de pe ce data incepe depunerea dosarelor?... eu am o prob si nu pot sta in iasi decat putin timp...asa ca daca m-ai putea informa ti-as fi f recunoscatoare

paisie

Post by paisie » 17 Oct 2008, 18:36

deci din ce tin eu minte e vorba de sange plaman si psihiatru, la sange era BV-ul si inca ceva dar daca te duci la un centru pentru analize garantat stiu aia care sunt cele obligatorii la angajare, pe la secretariat nu cred sa ajung curand din lipsa de timp. Dar mai suna ca s-a terminat controlul de la CAA

mari02

Post by mari02 » 18 Oct 2008, 14:19

paisie wrote:deci din ce tin eu minte e vorba de sange plaman si psihiatru, la sange era BV-ul si inca ceva dar daca te duci la un centru pentru analize garantat stiu aia care sunt cele obligatorii la angajare, pe la secretariat nu cred sa ajung curand din lipsa de timp. Dar mai suna ca s-a terminat controlul de la CAA

sa inteleg ca tu nu dai admitere anul acesta? esti deja avocat? sunt putin preocupata pt ce am gasit pe net in legatura cu baroul iasi http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_i ... 50381.html
e adevarat ca se intra doar cu pile? sau se intra si pe merit?

paisie

Post by paisie » 18 Oct 2008, 18:13

stai linistita ca baroul iasi are printre cei mai multi admisi an de an, fata de media din celelalte barouri, spre exemplu anu trecut la neamt au intrat 4 oameni, iar la iasi vreo 50 deci este putina diferenta.

biancaE

Post by biancaE » 20 Oct 2008, 08:58

am fost la secretariatul baroului iasi cam acum 2 saptamani7 o saptamana jumatate.In fine, mi s-a spus ca toate informatiile in legatura cu examenul vor fi postate pe geamurile baroului.Am fost in recunoastere week endul trecut dar nimic.Nu stiu ce sa fac.Normal ar fi sa le afiseze cu ceva timp inainte sa ai timp sa ti procuri toate datele dar iarasi, nimic.......stie cineva ceva, data limita a depunerii dosarelor, actele necesare, analizele unde mi le pot face in iasi, ca am vz pe site ul unbr ca baroul iasi ar trebui sa mentioneze doctorii recunoscuti ca fiint indriduiti sa faca asta......e toatala ceata pt mine....
multumesc mult si succes celor ce incerca!!

mari02

Post by mari02 » 20 Oct 2008, 17:29

biancaE wrote:am fost la secretariatul baroului iasi cam acum 2 saptamani7 o saptamana jumatate.In fine, mi s-a spus ca toate informatiile in legatura cu examenul vor fi postate pe geamurile baroului.Am fost in recunoastere week endul trecut dar nimic.Nu stiu ce sa fac.Normal ar fi sa le afiseze cu ceva timp inainte sa ai timp sa ti procuri toate datele dar iarasi, nimic.......stie cineva ceva, data limita a depunerii dosarelor, actele necesare, analizele unde mi le pot face in iasi, ca am vz pe site ul unbr ca baroul iasi ar trebui sa mentioneze doctorii recunoscuti ca fiint indriduiti sa faca asta......e toatala ceata pt mine....
s-a afisat...mergi maine...dosarele se depun de miercuri

mari02

Post by mari02 » 20 Oct 2008, 17:43

mari02 wrote:
biancaE wrote:am fost la secretariatul baroului iasi cam acum 2 saptamani7 o saptamana jumatate.In fine, mi s-a spus ca toate informatiile in legatura cu examenul vor fi postate pe geamurile baroului.Am fost in recunoastere week endul trecut dar nimic.Nu stiu ce sa fac.Normal ar fi sa le afiseze cu ceva timp inainte sa ai timp sa ti procuri toate datele dar iarasi, nimic.......stie cineva ceva, data limita a depunerii dosarelor, actele necesare, analizele unde mi le pot face in iasi, ca am vz pe site ul unbr ca baroul iasi ar trebui sa mentioneze doctorii recunoscuti ca fiint indriduiti sa faca asta......e toatala ceata pt mine....
s-a afisat...mergi maine...dosarele se depun de miercuri
analizele se fac in policlinica mare la sange, plaman, orl, oftalmologie, psihiatru toate pe foaie pentru angajare( ceri o copie de la xerox-ul de la intrare) ... dupa care te duci singura pe la toti....costa 150 000 de mii fiecare.. pt sange doar dimineata si costa 70 ... asa e la iasi:)...
cazier judiciar, fiscal, certificat de nastere in copie legalizata, diploma licenta in copie legalizata, buletin in copie, cererea de inscriere, 2 poze + copii simple de pe toate actele...

te inteleg secretarele de la baroul iasi lasa mult de dorit... daca ai nelamuriri ...si daca pot sa te ajut...:)

paisie

Post by paisie » 21 Oct 2008, 14:33

mari te astept sa intri in barou sa vezi cum sunt secretarele si daca lasa de dorit, ceea ce nu ai inteles tu e ca in ultimele 2 saptamani cat a fost controlul de la CAA au avut un volum urias de munca trebuind sa contacteze fiecare avocat pentru a se prezenta la control si pentru asta la vreo 6-800 de avocati ai de luptat mult cu ei. Din punctul meu de vedere sunt niste secretare cum nu cred ca vei gasi la vreo institutie in tara asta. Dar asta e doar parerea mea :P

avram

Post by avram » 24 Oct 2008, 11:22

Dragul meu mari02 nu mai manca r***t in legatura cu fisa medicala pt ca e evident ca nu stii despre ce vb si induci lumea in eroare. Ca sa te inscri la examen iti trebuie o simpla fisa medicala de la medicul de familie care sa ateste ca esti apt dpdv medical

biancaE

Post by biancaE » 24 Oct 2008, 12:01

multumesc f mult pentru indicatii....eu am fost la spiridon si mi am facut analizele pe o fisa medicala si se pare ca nu eram singura , deci, dupa parerea mea, este valabila si aceasta, mai ales ca eu mi am schimbat recent buletinul pe iasi si nu mi am ales medic de familie......in plus pe site ul unbr scrie ca analizele se fac la un isntitut specificat de barou iar acesta se pare ca este policlinica spiridon....deci nu au cum toti candidatii sa aiba medic de familie acolo.....
va multumes iarasi pentru indicatii...succes :mrgreen:

paisie

Post by paisie » 24 Oct 2008, 12:40

avram tata daca ai vorbi frumos ar fi bine, ideea e ca la iasi de vreo 3 ani se cere fisa tip angajare, topicul fiind despre baroul iasi nu inteleg ce te bagi aiurea.

Post Reply