Cine s-a apucat de invatat pentru INM 2009?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
misa

Cine s-a apucat de invatat pentru INM 2009?

Post by misa » 13 Oct 2008, 11:47

E devreme...e foarte devreme....sa mai stam cu invatatul ptr inm 2009 ?
Sau e cazul sa ne mobilizam si sa incepem deja?
Cine mai incearca in 2009? Sau ...si in 2009...ma refer la cei care au mai dat si tot nu s-au lecuit....

elle_cv

Post by elle_cv » 14 Oct 2008, 08:34

nu e devreme, daca vrei sa iei. :grin:

misa

Post by misa » 14 Oct 2008, 09:00

Ai dreptate. Te numeri printre fericitii care au luat anul acesta? Daca da, bravo, daca nu..spor la invatat pt la anul, daca vrei sa dai.

elle_cv

Post by elle_cv » 14 Oct 2008, 16:08

nu, nu am luat...dar m-am apucat de invat din nou. Sper sa fie bine la anul.
Spor si tie!

irisnicole

Post by irisnicole » 14 Oct 2008, 18:44

stie cineva dc una din probe va la o lb straina?

corrine

Post by corrine » 14 Oct 2008, 18:49

nimeni nu poate sa stie asta ,pana pe la sfarsitul lui iunie,dar stai linistita... e ultima problema ptr care ar trebui sa-ti faci griji,iar daca s-ar introduce o asemenea proba,cu siguranta ar avea o pondere foarte mica

Cicero25

Post by Cicero25 » 14 Oct 2008, 21:11

elle, iti tin pumnii, sa-ti fie clar trebuie sa intri!

elle_cv

Post by elle_cv » 14 Oct 2008, 22:04

Cicero25 wrote:elle, iti tin pumnii, sa-ti fie clar trebuie sa intri!
multumesc de incurajare...a picat intr-un moment bun.
Si tie multa bafta in primul an de INM!

mazgalici

Post by mazgalici » 14 Oct 2008, 22:16

Si eu, si eu pnaci. Iti urez bafta elle . Intru si eu in gasca asta de perseverenti pentru admiterea in INM :grin: . Nu m-am apucat inca de studiu, dar in scurt timp...Sa speram ca noi vom fi urmatorii :-P

Si asteptam spete controversate de la cei care isi vor toci coatele anul asta pe bancile INM ului.

misa

Post by misa » 15 Oct 2008, 09:38

Si spete si grile cat mai controversate, cat mai multe la civil, ca el ne-a rupt anul asta - si nu numai- la examen. Iubesc procedura penala si penalul dar civilul....brrrr :-(

NesCafe

Post by NesCafe » 15 Oct 2008, 16:38

misa wrote:Iubesc procedura penala si penalul dar civilul....brrrr :-(
daca-ti doresti sa fi magistrat, va trebui sa iubesti si civilul :-P :cafea:

misa

Post by misa » 16 Oct 2008, 09:48

...dacă stau şi mă gândesc, succesiunile sunt chiar dulci.
Grila cu fratii cosangvini de la civil de anul asta mi-a iesit....si restul de la succesiuni. Dar, din pacate mai erau incă altele de dovedit pe civil (unele le-am ştiut...unele nu..).Asta e.
Oricum, ai dreptate, un bun magistrat (Doamne ajuta de la Cel de sus dar mai ales de la cei de jos :-P ) le iubeşte pe amândouă...
Vom vedea.. :cafea: :cafea: :cafea:

elle_cv

Post by elle_cv » 16 Oct 2008, 10:43

nu mai dulci ca obligatiile :grin: , preferatele mele.

mazgalici

Post by mazgalici » 16 Oct 2008, 10:58

Eu cu succesiunile am o alta problema. Mi se par usoare, imi plac si mereu le las la urma si le citesc ca pe o lectura , seara , inainte de culcare. Si de fiecare data uit chestii importante , tocmai ca le acord putina atentie.

E ca si cum ai citi o carte de beletristica. Iti place actiunea, la sfarsitul cartii iti ramane o impresie placuta, dar dupa ceva vreme, uiti mai exact cum se numea perosnajul principal, amanuntele picante, si retii doar ca in cartea aia era vorba despre....ceva. Cam asa mi se intampla cu succesiunile.
Si mereu le-am lasat la urma. Si in facultate, cand ma pregateam de examinari , civilul succesiuni era in josul listei de prioritati.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 16 Oct 2008, 11:33

...Eu. De prin 2007 ...:grin: ...:cafea: :cafea: :cafea:

Post Reply