INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
mariusms
Si nu trebuia sa fie dedesuptul admisilor?

-
gavril
nu prea. au luat-o in ordinea mediilor.
Popescu A., e beneficiarul pierderii locului de catre tipa aia. O fi superfericit omu asta spre dauna lui Neagoi M.
-
gavril
cand dam drumul la berici si gratar ?

-
aiurel
URAAAAAAAAA !
De cand asteptam asa ceva.
Unde se organizeaza??
Mai sunt locuri libere??
E vreo testare ceva ???

-
Saint-ex
Felicitări celor care au reuşit, dar, în special, celor care au învăţat cu adevărat, au studiat şi au reuşit prin mijloace cinstite, curate, de fair-play.
Mă veţi întreba, poate, de unde ştiu că au intrat - puţini într-adevăr - şi prin alte "mijloace".
Răapunsul meu este simplu: ŞTIU.
Multă sănătate şi succes în tot ceea ce întreprindeţi.
P.S.- Dacă îmi permiteţi un modest sfat: faceţi tot posibilul şi înscrieţi-vă la doctorat.
-
magdan
Scuzati-ma daca va stric buna-dispozitie!
Eu sunt in ceata rau de tot!
Trebuie sa vin la Buc pt 28.Stau pana pe 2 cu toate testele medicale.Si apoi??????
-
sisif
magdan wrote:Scuzati-ma daca va stric buna-dispozitie!
Eu sunt in ceata rau de tot!
Trebuie sa vin la Buc pt 28.Stau pana pe 2 cu toate testele medicale.Si apoi??????
Si eu sunt la fel de nedumerit.
Sunam maine si mai vedem.
Deocamdata sa ne bucuram. Pur si simplu.
-
Haruspex
Cred ca multi suntem nedumeriti.
Nu ar putea sa ne povesteasca un auditor de anul II cate ceva despre primele zile la INM?
-
Haruspex
Nu ar putea sa ne povesteasca un auditor de anul II cate ceva despre primele zile la INM?
-
Haruspex
-
observer
Eu nu cred ca exista nici o diferenta de valoare intre cel cu media 7.004 si ultimul intrat.
Mie unu mi se pare minunat cum a dat rationamentu logic si interviul cu unii de gard.
In fine, felicitari celor admisi dar si celor respinsi. Ce pot sa zic decat ca cei 160 sunt peste asteptarile mele
In rest sa nu uitati ca eroii is in cimitire, saracii in puscarie si bogatii in vacante

-
schioru
Am reusit....:) 8O .....abia astept sa ne vedem.....morcovul a fost mare cat lubenitza,.....dar....ce mai conteaza cand se termina cu bine.....felicitari la toti bobocii!!!!
-
giovanni
VA INSTIG LA MEMORIU. NU CEDATI FRATZILOR !!! M-AS BUCURA SA FIM MAI MULTI IN AN.
-
gavril
cu cat mai multi cu atat mai bine !
-
schioru
sustin memoriul....am vb cu una din persoanele alea 14, insa sunt cam demoralizate....ce sa zic?......depinde numai de ei.....tre sa il faca si sa isi sustina speranta.....SUSTIN INK O DATA