Rezultatele finale !!!!!!!!!!!!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mariusms

Post by mariusms » 25 Sep 2008, 16:55

Si nu trebuia sa fie dedesuptul admisilor? :roll:

gavril

Post by gavril » 25 Sep 2008, 16:57

nu prea. au luat-o in ordinea mediilor.

Popescu A., e beneficiarul pierderii locului de catre tipa aia. O fi superfericit omu asta spre dauna lui Neagoi M.

gavril

Post by gavril » 25 Sep 2008, 17:26

cand dam drumul la berici si gratar ? :grin:

aiurel

Post by aiurel » 25 Sep 2008, 17:31

URAAAAAAAAA !

De cand asteptam asa ceva.

:-D :-D :-D :-D

Unde se organizeaza??
Mai sunt locuri libere??
E vreo testare ceva ???

:-D :-D :-D

Saint-ex

Post by Saint-ex » 25 Sep 2008, 17:45

Felicitări celor care au reuşit, dar, în special, celor care au învăţat cu adevărat, au studiat şi au reuşit prin mijloace cinstite, curate, de fair-play.
Mă veţi întreba, poate, de unde ştiu că au intrat - puţini într-adevăr - şi prin alte "mijloace".
Răapunsul meu este simplu: ŞTIU.
Multă sănătate şi succes în tot ceea ce întreprindeţi.
P.S.- Dacă îmi permiteţi un modest sfat: faceţi tot posibilul şi înscrieţi-vă la doctorat.

magdan

Post by magdan » 25 Sep 2008, 18:59

Scuzati-ma daca va stric buna-dispozitie!
Eu sunt in ceata rau de tot!
Trebuie sa vin la Buc pt 28.Stau pana pe 2 cu toate testele medicale.Si apoi??????

sisif

Post by sisif » 25 Sep 2008, 19:19

magdan wrote:Scuzati-ma daca va stric buna-dispozitie!
Eu sunt in ceata rau de tot!
Trebuie sa vin la Buc pt 28.Stau pana pe 2 cu toate testele medicale.Si apoi??????
Si eu sunt la fel de nedumerit.
Sunam maine si mai vedem.
Deocamdata sa ne bucuram. Pur si simplu.

Haruspex

Post by Haruspex » 25 Sep 2008, 19:45

Cred ca multi suntem nedumeriti.
Nu ar putea sa ne povesteasca un auditor de anul II cate ceva despre primele zile la INM?

Haruspex

Post by Haruspex » 25 Sep 2008, 19:45

Nu ar putea sa ne povesteasca un auditor de anul II cate ceva despre primele zile la INM?

Haruspex

Post by Haruspex » 25 Sep 2008, 19:46

observer

Post by observer » 25 Sep 2008, 20:34

Eu nu cred ca exista nici o diferenta de valoare intre cel cu media 7.004 si ultimul intrat.

Mie unu mi se pare minunat cum a dat rationamentu logic si interviul cu unii de gard.

In fine, felicitari celor admisi dar si celor respinsi. Ce pot sa zic decat ca cei 160 sunt peste asteptarile mele :-D :-D

In rest sa nu uitati ca eroii is in cimitire, saracii in puscarie si bogatii in vacante :-D

schioru

Post by schioru » 25 Sep 2008, 21:14

Am reusit....:) 8O .....abia astept sa ne vedem.....morcovul a fost mare cat lubenitza,.....dar....ce mai conteaza cand se termina cu bine.....felicitari la toti bobocii!!!!

giovanni

Post by giovanni » 25 Sep 2008, 21:20

VA INSTIG LA MEMORIU. NU CEDATI FRATZILOR !!! M-AS BUCURA SA FIM MAI MULTI IN AN.

gavril

Post by gavril » 25 Sep 2008, 22:15

cu cat mai multi cu atat mai bine !

schioru

Post by schioru » 25 Sep 2008, 22:39

sustin memoriul....am vb cu una din persoanele alea 14, insa sunt cam demoralizate....ce sa zic?......depinde numai de ei.....tre sa il faca si sa isi sustina speranta.....SUSTIN INK O DATA

Post Reply