Test rationament logic
Oare scopul testarii se mai atinge, avand in vedere conditiile sustinerii acestei probe?
De fapt, care ar fi scopul acestei testari?
De cate ori, in practica, se vor ivi situatii de aceste gen? Nu ma refer la continutul intrebarilor din grile ci la perioada alocata pentru gasirea raspunsului corect.
De fapt, care ar fi scopul acestei testari?
De cate ori, in practica, se vor ivi situatii de aceste gen? Nu ma refer la continutul intrebarilor din grile ci la perioada alocata pentru gasirea raspunsului corect.
Am facut bine, dupa cum preconizam. Rezultatele vor fi ceva mai mari decat anul trecut, pentru ca am fost lasati 20 de minute in plus, asta insemnand timp suficient pentru cel putin 10 intrebari, de care cei de anul trecut nu s-au putut bucura. De aceea daca vrem sa comparam rezultatele generatiei de anul asta cu cele de anul trecut ar trebui coborate in medie cu vreo 5 puncte.
"Am facut bine, dupa cum preconizam" :).. dar de ce nu ne spui parole direct cat ai facut? crezi ca ne-ar intimida scorul tau?parole wrote:Am facut bine, dupa cum preconizam. Rezultatele vor fi ceva mai mari decat anul trecut, pentru ca am fost lasati 20 de minute in plus, asta insemnand timp suficient pentru cel putin 10 intrebari, de care cei de anul trecut nu s-au putut bucura. De aceea daca vrem sa comparam rezultatele generatiei de anul asta cu cele de anul trecut ar trebui coborate in medie cu vreo 5 puncte.
Cat interes pe tine juliee ca sa-mi aflii scorul.
Mi-ai starnit si mie interesul. Daca ai inteles sa creezi un cont doar ca sa-mi pui intrebarea asta de buna seama trebuie sa fie ceva foarte important.
Nu puteai sa ma intrebi pur si simplu prin personagiul obisnuit cu care frecventezi forumul?
Nu am niciun secret. Am un scor bun.
Peste asteptarile mele si cine-mi cunoaste asteptarile stie despre ce vorbesc. Nu-ti fie teama ca nu izvoraste lumina de la mine din frunte. Sunt altii mai dastepti ca mine.
Veti vedea ca vor fi si rezultate mari, trecute de 70. 

Nu am niciun secret. Am un scor bun.

O colega care urma dupa mine la interviu mi-a spus o cifra peste 80. Aproape dublu cat am scos eu. Ce sa mai zic... Inca un pic si incep sa ma cuprinda emotiile. Si eram asa de fericit ca am scos in jur de 40.
Sa fi fost mai usoare grilele anul asta, asa cum anticipasem... Nu mai am cuvinte. Oricum, mie nu mi s-au parut chiar usoare.
Sa fi fost mai usoare grilele anul asta, asa cum anticipasem... Nu mai am cuvinte. Oricum, mie nu mi s-au parut chiar usoare.
Nu ma refeream la tine.
Nu ma refeream nici la cineva anume.
Nu-mi bat eu capu cu chestiuni din astea de inalta finete ntelectuala. Cine s-o ascunde sub fusta lui juliee sa fie sanatos si virtuos. Poate ne spune juliee cat a facut ea? :) Parca suntem in curtea blocului, ca baietii prepuberi pe dupa usi de scari care se jiontesc cu un "hai arata-mi-o si pe a ta ca sa vedem cine o are mai mare".
Am trecut de varsta asta fratilor. Barbatia se tine in pantaloni.
Da ce prostii vorbesc eu aici, doar juliee e fetitza.