perchezitie masina

Discutii privind Dreptul Penal
Baltazar

Post by Baltazar » 03 Jun 2008, 14:48

Nu.

O foloseste ca "sursa" :grin:

comisar

Post by comisar » 03 Jun 2008, 19:42

Nu va faceti probleme cu controlul auto de catre politisti,in trafic sub anumite motive poate sa-ti si demonteze masina in n bucati,nui trebuie nimic nici macar ordonanta,vad ca sunteti toti niste zmei pe aici cind vedeti un politist va tremura chilotii la toti.
Mai lasati politistii in pace ca de pe urma lor mincati si voi o piine,un cuvint nu scoateti despre judecatori si procurorii nostri care printre altele se chinuie de la revolutie sa termine dosarul cu ingramadeala din dec 89.

kinga

Post by kinga » 03 Jun 2008, 19:48

comisar wrote: Mai lasati politistii in pace ca de pe urma lor mincati si voi o piine,.
mai sa fie... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

paisie

Post by paisie » 03 Jun 2008, 22:12

dar vai cata paine mancam noi de pe urma politistilor =)))))))

Cat despre tremurat vorbeste doar pentru cei pe care ii cunosti, ca s-ar putea ca alte persoane sa nu reactioneze ca si avocatii pe care ii cunosti.

In ceea ce priveste dezmembrarea masinii tu visezi cam mult, eu personal dupa ce imi demontezi masina te invit sa o iei in proprietatea ta personala si sa imi dai una noua. Si as vrea sa vad eu politistul ala care are sange in cojones sa dezmembreze el o masina fara autorizatie de la procuror :D

Ia dezmembrati voi politistilor un Q7 sau macar un logan ca la cat de zmei va dati ca faceti si dregeti ai crede ca in Romania nu exista infractori =))))

wittmann

Post by wittmann » 03 Jun 2008, 22:49

Baltazar wrote:Nu.

O foloseste ca "sursa" :grin:
Sau "metoda specifica"... :grin:

Comisare, iti spun si eu s-o lasi balta cu dezmembratul. Poti sa chemi si mascatii sa faci asta (mai nou, astia sunt chemati pe post de arma psihologica de intimidare, nu-i asa?) dar dupa aia te tarai prin toate tribunalele din tara asta, ca sa inveti ca functia pe care o ai vine si cu obligatii, nu doar cu drepturi.

ursu

Post by ursu » 04 Jun 2008, 13:58

Daaa...stiu si io cativa "haiduci" prin politie...care mai fac de astea!
Buni baieti!!!

offtopic:
Mai Floriane, da ce blog ti-ai tras...link-uri..fete...chestii...articol super bun !!!
Auzi...ar fi interesant sa-l convingi si pe prietenul tau sa-si faca..ca are ce scrie pe el! :grin:
No offence.... :cafea: ...da ma ..."mananca" de mult...sa-ti spun!

florian267

Post by florian267 » 04 Jun 2008, 17:54

tot offtopic: care prieten? despre ce vb?

agenda

Post by agenda » 04 Jun 2008, 20:45

aha...bine...dar eu nu il las sa intre in masina...o inchid si gata...ce poate sa faca...nu ii dau cheile...

luc4s

Post by luc4s » 07 Jun 2008, 20:41

agenda wrote:aha...bine...dar eu nu il las sa intre in masina...o inchid si gata...ce poate sa faca...nu ii dau cheile...
In cazul povestit mai sus i-am fortat sistemul de inchidere la portiera la om, pt ca nu a vrut sa dea cheia.
Frumos, cu martori asistenti, au vazut oamenii ca nu a vrut sa dea cheia..
Aveam doar ordonanta emisa de mine in dosar.
A facut o plangere, dar si-a cam luat teapa. :grin:
paisie wrote:dar vai cata paine mancam noi de pe urma politistilor =)))))))
Paisie, in functie de cat de tare ii fiutzi sau ai posibilitatea sa o faci, avocatul isi trage bani pe masura.
Erau unii oameni caregreseau, dar nu f tare si veneau tremurind la audieri.
Nici nu imi inchipui cat trageau avocatii de pe ei...
Asa ca nu o mai aburiti, pt ca daca il scoateti pe unul de la arestare(de fapt daca aveti bafta si nu ii da judele arest) , mai alkes la infractiunile econopmice, va umpleti de bani, cu toatre ca, cu voi sau fara voi tot aia ar fi.
Oricum, bravo celor care se descurca

agenda

Post by agenda » 08 Jun 2008, 02:30

luc4s ma intereseaza normele conform carora ai procedat in cazul mentionat mai sus.

te rog sa imi spui si mie unde pot vedea ce se poate face si ce nu( si in ce cazuri).

Mersi mult

luc4s

Post by luc4s » 08 Jun 2008, 22:55

Eu asimilez ordonanta unei autorizatii de perchezitie.
Diferenta e ca ordonanta se refera la perchezitia interiorului masinii, iar autor de perchezitie la perchezitia incaperii.

agenda

Post by agenda » 09 Jun 2008, 09:07

multumesc luc4s

inteleg ca nu exista vreo procedura speciala in cazurile acestea...

Guest

Re:

Post by Guest » 18 Dec 2013, 01:24

paisie wrote:dar vai cata paine mancam noi de pe urma politistilor =)))))))

Cat despre tremurat vorbeste doar pentru cei pe care ii cunosti, ca s-ar putea ca alte persoane sa nu reactioneze ca si avocatii pe care ii cunosti.

In ceea ce priveste dezmembrarea masinii tu visezi cam mult, eu personal dupa ce imi demontezi masina te invit sa o iei in proprietatea ta personala si sa imi dai una noua. Si as vrea sa vad eu politistul ala care are sange in cojones sa dezmembreze el o masina fara autorizatie de la procuror :D

Ia dezmembrati voi politistilor un Q7 sau macar un logan ca la cat de zmei va dati ca faceti si dregeti ai crede ca in Romania nu exista infractori =))))

Ai luat-o pas cu pas, dar in mod sigur nu se referea ca politistul va sta cu elevatorul si trusele de scule sa o demonteze bucati,unii am inteles ce a vrut sa zica

Post Reply