O foloseste ca "sursa"

Sau "metoda specifica"...Baltazar wrote:Nu.
O foloseste ca "sursa"
In cazul povestit mai sus i-am fortat sistemul de inchidere la portiera la om, pt ca nu a vrut sa dea cheia.agenda wrote:aha...bine...dar eu nu il las sa intre in masina...o inchid si gata...ce poate sa faca...nu ii dau cheile...
Paisie, in functie de cat de tare ii fiutzi sau ai posibilitatea sa o faci, avocatul isi trage bani pe masura.paisie wrote:dar vai cata paine mancam noi de pe urma politistilor =)))))))
paisie wrote:dar vai cata paine mancam noi de pe urma politistilor =)))))))
Cat despre tremurat vorbeste doar pentru cei pe care ii cunosti, ca s-ar putea ca alte persoane sa nu reactioneze ca si avocatii pe care ii cunosti.
In ceea ce priveste dezmembrarea masinii tu visezi cam mult, eu personal dupa ce imi demontezi masina te invit sa o iei in proprietatea ta personala si sa imi dai una noua. Si as vrea sa vad eu politistul ala care are sange in cojones sa dezmembreze el o masina fara autorizatie de la procuror
Ia dezmembrati voi politistilor un Q7 sau macar un logan ca la cat de zmei va dati ca faceti si dregeti ai crede ca in Romania nu exista infractori =))))
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests