admitere in magistratura -comunicat CSM
admitere in magistratura -comunicat CSM
CONUNICAT CSM-admitere in magistratura
Intr-un comunicat CSM catre Tribunale si Parchete se mentioneza (citez din memorie):"incepand cu data de 12 ianuarie va functiona Comisia pentru organizarea examenului si pentru rezolvarea contestatiilor privind dispensa de vechime ......"
personal am depus o cerere la CSM pentru dispensa de vechime pentru a putea participa la concursul din 19 martie, dar nu stiu ce se va intampla in continuare pentru ca in regulament nu se mentioneaza nimic despre acordarea unor dispense
mai este cineva in situatia mea?
se stie ceva despre aceasta dispensa?cat si cum vom fi scutiti de vechime?
Intr-un comunicat CSM catre Tribunale si Parchete se mentioneza (citez din memorie):"incepand cu data de 12 ianuarie va functiona Comisia pentru organizarea examenului si pentru rezolvarea contestatiilor privind dispensa de vechime ......"
personal am depus o cerere la CSM pentru dispensa de vechime pentru a putea participa la concursul din 19 martie, dar nu stiu ce se va intampla in continuare pentru ca in regulament nu se mentioneaza nimic despre acordarea unor dispense
mai este cineva in situatia mea?
se stie ceva despre aceasta dispensa?cat si cum vom fi scutiti de vechime?
dispensa??
Oricum, depunerea dosarului nu inseamna ca vei si sustine examenul.
Anterior, dosarele vor fi validate de CSM, iar daca nu indeplinesti conditiile primesti taxa si dosarul inapoi!
Anterior, dosarele vor fi validate de CSM, iar daca nu indeplinesti conditiile primesti taxa si dosarul inapoi!
Dispensa de vechime???
In ce temei se aplica aceasta dispensa?Si unde este publicat acest comunicat vis a vis de DISPENSA? Astept un raspuns!!!
raspuns pentru Madre
vechimea mea este de 2 ani si 6 luni.
nu este nici un fel de banc, este doar realitatea.
cu siguranta mai sunt si alte persoane in situatia mea.stiu ca s-au mai inscris cel putin 5 pentru concursul pentru procurori in Dolj.
stiu si eu ca nu este prevazuta o asemenea procedura nici in regulament si nici in lege.
nu este nici un fel de banc, este doar realitatea.
cu siguranta mai sunt si alte persoane in situatia mea.stiu ca s-au mai inscris cel putin 5 pentru concursul pentru procurori in Dolj.
stiu si eu ca nu este prevazuta o asemenea procedura nici in regulament si nici in lege.
pentru Madre
nu este nici banc, nici gluma,este doar realitatea.
in mod sigur mai sunt si alte persoane in situatia mea.
in Dolj sunt cel putin 5 persoane inscrise iar cand am fost sa-mi depun cererea la CSM mai asteptau 2 persoane cu cereri similare.
stiu si eu ca o asemenea procedura nu este prevazuta de lege sau de regulament.
se pare ca decat eu am auzit de "chestia cu dispensa".
nu este nici banc, nici gluma,este doar realitatea.
in mod sigur mai sunt si alte persoane in situatia mea.
in Dolj sunt cel putin 5 persoane inscrise iar cand am fost sa-mi depun cererea la CSM mai asteptau 2 persoane cu cereri similare.
stiu si eu ca o asemenea procedura nu este prevazuta de lege sau de regulament.
se pare ca decat eu am auzit de "chestia cu dispensa".
Te cred, emy....
Sunt ferm convins ca se poate sa se fi acordat o astfel de dispensa.
Desi e spre binele tau, e regretabil ca exista astfel de cazuri... Nu cred ca ar trebui sa se eludeze legea chiar de catre Min Jus. Cred ca dispensa a acordat-o CSM, dar nu este in regula ca se poate asa ceva. E nedrept, pentru ca sunt foarte multi care nu se gandesc la acest examen pentru ca nu au vechime, fara sa se gandeasca faptul ca se poate acorda dispensa.
Cu alte cuvinte, unde este egalitatea in drepturi pe care o apara Constitutia?
Desi e spre binele tau, e regretabil ca exista astfel de cazuri... Nu cred ca ar trebui sa se eludeze legea chiar de catre Min Jus. Cred ca dispensa a acordat-o CSM, dar nu este in regula ca se poate asa ceva. E nedrept, pentru ca sunt foarte multi care nu se gandesc la acest examen pentru ca nu au vechime, fara sa se gandeasca faptul ca se poate acorda dispensa.
Cu alte cuvinte, unde este egalitatea in drepturi pe care o apara Constitutia?