As putea sa dau o ruda in judecata, pentru ca a facut prea multi copii si ia aruncat la casele de copii?.
Poate ca nu este in deplina facultate mentala, ce-mi puteti spune?
Credeti ca ar fi greu sa o dau in judecata?
Credeti ca pot sa o pun sub interdictie intr-un spital de boli mentale, fara a mai esi de acolo, decat cu cel care i-se acorda tutela?
Astept un raspuns daca se poate si va multumesc, daca am deranjat pe cineva cu acest mesaj sa nu se supere.
As putea sa dau o ruda in judecata?
pentru octavio daca este pe receptie?
Este vorba de o femeie care nu este in deplinatatea facultatilor mentale, care face copii si nu ii tine pe langa ea, de aceea am apelat la dumneavoastra cei care sunteti experti in acest domeniu.
Oricum va multumesc si astept un raspuns la aceasta confirmare pe care eu v-am trimis-o catre dumneavoastra pentru verificare si validare, pentru a nu ma judeca gresit.
Oricum va multumesc si astept un raspuns la aceasta confirmare pe care eu v-am trimis-o catre dumneavoastra pentru verificare si validare, pentru a nu ma judeca gresit.
Da trebuie sa introduceti o actiune pe obligatia de a face, respectiv sa fie obligata de catre instanta sa poarte centura de castitate,iar cheita sa fie data in custodie tutorelui numit de catre autoritatea tutelara.
Un alt capat de cerere ar tebui sa fie obligarea paratei sa poarte basma si ochelari de soare pentru a nu ademeni barbati.
Nu costa mult taxa de timbru 68.000 lei si timbru judiciar 3000 lei.
Bafta
Un alt capat de cerere ar tebui sa fie obligarea paratei sa poarte basma si ochelari de soare pentru a nu ademeni barbati.
Nu costa mult taxa de timbru 68.000 lei si timbru judiciar 3000 lei.
Bafta
Draga domnule sau doamna
Cred ca exista deja o gresala pe care toti o cred o gluma pe care nu este de glumit, este o realitate pe care trebuie respectata si nu sa o facem din problema foarte serioasa intr-o gluma?
Imi cxer scuze dar am mai trecut prin asta si nu mai vreau.
Va multumesc oricum, si daca dati un raspuns datil cu seriozitate.
Imi cxer scuze dar am mai trecut prin asta si nu mai vreau.
Va multumesc oricum, si daca dati un raspuns datil cu seriozitate.