pentru cei interesati si iubitori de animale !!!
va trimit un mesaj ce l-am primit si eu pentru ca fac parte din aceasta categorie.....si ......daca sunteti doritori aveti la final si numerele de telefon la care puteti sa va inscrieti pe lista de participanti !!!
Stimati colegi,
Ieri, 12 decembrie, a fost adoptata in plenul Senatului (76 voturi pentru, 1 vot impotriva) propunerea legislativa pentru modificarea OUG 155/2001 privind programul de gestionare a cainilor fara stapan.
Cei ce am participat la mitingul de sustinere (cca 65 persoane) precum si in sedinta din plenul Senatului am trait pe viu parte dintr-o imensa fericire ce speram sa vina foarte curand pe de-a intregul.
Ambele propuneri legislative, de modificare a Legii 205/2004 privind protectia animalelor (adoptata de catre Senat cu unanimitate de voturi saptamana trecuta) precum si OUG 155 vor trece acum prin Camera Deputatilor.
Luni, 17 decembrie, ora 11:00, in fata Camerei Deputatilor (Casa Popurului - intrarea este prin poarta de la Izvor) trebuie sa ne adunam cel putin 600 de sustinatori si deci va fi absolut necesar sa se vina si din provincie pentru a sustine aprobarea acestui proiect legislativ in plenul Camerei Deputatilor (camera decizionala). Va rugam sa cereti ajutor de participare prietenilor, rudelor, colegilor.
Astazi pana la ora 24:00 trebuie sa avem numele persoanelor care vin pentru redactarea unei liste care va fi predata maine dimineata si pe baza careia se va intra la sedinta in plen. Va rugam trimiteti d-ei Marilena Cristian robi_mydog@yahoo.com numele complet al persoanelor care vor participa. De asemenea va trebui sa aveti la dumneavoastra cartea/buletinul de identitate.
Ceilalti, care nu vor figura pe lista (pentru ca nu au dat numele in timp util) vor fi doar la intrarea in Camera Deputatilor ceea ce oricum va fi foarte bine.
Referindu-ma la participarea restransa as dori sa va dau ca exemplu d-ul senator Marinescu, initiatorul celor doua propuneri legislative, care, atat ieri cat si saptamana trecuta, a stat afara, in ger, cu iubitorii de animale, cate doua ore, in camasa si sacou, abordand pe fiecare senator in parte pe scarile Senatului si ulterior, din nou, in sala de sedinte, explicand si asigurandu-se ca vor vota pentru lege. Acest exemplu este doar o infima parte din ceea ce nu stiu cati alti oameni politici ar face.
Eforturile pe care le facem zi de zi, de dimineata pana noaptea, nu ar mai fi nici atat de mari si nici zadarnice daca aceste legi ar fi promulgate. Prezenta noastra fizica pentru sustinere ar fi defapt cel mai mic efort pe care l-am facut vreodata pentru
Federatia Nationala de Protectie a Animalelor
tel. contact: Carmen Arsene 0744156133; Marilena Cristian: 0740035400; Maria Beck: 0728593977
P.S. Mare parte dintre cei din Bucuresti carora adresez de asemenea acest mesaj, au participat binenteles la adunarile precedente de sustinere a legilor.
animale.
URGENT / LEGEA PROTECTIEI ANIMALELOR