Concurs magistratura-aprilie 2008

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
corect

Concurs magistratura-aprilie 2008

Post by corect » 22 Feb 2008, 18:50

E stabilit-13 :grin: aprilie 2008, 30 posturi de judec., 50 de proc.
http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/22_02 ... 260_ro.htm
pct.3

cory_pisycutz06

examen admitere in magistratura

Post by cory_pisycutz06 » 22 Feb 2008, 20:48

si tematica?

corect

Post by corect » 22 Feb 2008, 20:53

Mai tarziu! Probabil luni. :)

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 22 Feb 2008, 23:55

totusi, cam putine posturi scoase la concurs, fata de deficitul existent
am vazut eu bine in regulament? exista posibilitatea suplimentarii in cazul in care numarul mediilor de 7 depaseste numarul posturilor alocate?

corect

Post by corect » 23 Feb 2008, 10:07

Da, doar posibilitatea, nu obligatia.

cyclop

Re: examen admitere in magistratura

Post by cyclop » 23 Feb 2008, 10:26

cory_pisycutz06 wrote:totusi, cam putine posturi scoase la concurs, fata de deficitul existent
am vazut eu bine in regulament? exista posibilitatea suplimentarii in cazul in care numarul mediilor de 7 depaseste numarul posturilor alocate?
La judecatorii mai sunt putin peste 150 de locuri care pot fi ocupate (nu le lua in calcul si p-alea de conducere). Ia in calcul si 99 de absolventi INM de anu asta (judecatori) si ajungi la concluzia ca nu puteau scoate mai multe.

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 23 Feb 2008, 11:47

si atunci cum ramane cu afirmatiile procurorului general, ca la nivel national e deficit de 500 de posturi de procuror? am vazut si situatia locurilor vacante de procuror - in jur de 300. ca sa nu mai amintesc de cati au iesit la pensie.....

cyclop

Post by cyclop » 23 Feb 2008, 12:34

Io ma refeream numai la judecatori. Si numai de locurile de la judecatorii. Evident, luate per ansamblu, sunt mult mai multe. Numai ca nu pot fi scoase la concurs decat cele de la judecatorii.

La parchete e deficitul mai mare, intr-adevar, dan sunt convins ca procuroru general s-a referit la toate locurile libere, de la toate parchetele. Si aici, nu se scot la concurs decat locurile de la parchetele de pe langa judecatorii.

mirandolina

Post by mirandolina » 23 Feb 2008, 12:47

[quote="cory_pisycutz06"]totusi, cam putine posturi scoase la concurs, fata de deficitul existent

cory, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji ca sunt putine locuri.pariu ca nu se ocupa toate? :mrgreen:

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 23 Feb 2008, 13:47

avand in vedere ca se da grila, e posibil sa se ocupe fara probleme, daca grilele vor fi in genul celor de la admiterea la INM - 2007....ramane de vazut acum...BAFTA DACA AVETI DE GAND SA PARTICIPATI!

mirandolina

Post by mirandolina » 23 Feb 2008, 14:18

vad ca esti taaare optimista. om trai si om vedea(spuse orbul)

Post Reply