Admiterea la INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
69adriana

Post by 69adriana » 24 Jan 2008, 21:05

eu nu am citit....
poti sa dai un link , te rog ....

69adriana

Post by 69adriana » 24 Jan 2008, 21:14

... nu stiu de ce nu-l pot deschide... imi da eroare...

lefterel

Post by lefterel » 24 Jan 2008, 21:17

am observat, nicio problema, intri pe www.csm.ro... si apoi, pas cu pas, descoperi!

lefterel

Post by lefterel » 24 Jan 2008, 21:21

69adriana

Post by 69adriana » 24 Jan 2008, 21:40

cred ca m-am descurcat...multumesc

"Punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios nr.1966/L/1/23416/1154/2007, referitor la sesizarea doamnei Tcaciuc Viorina, grefier în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată - Biroul Teritorial Suceava, prin care a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii pronunţarea unei hotărâri în baza căreia să fie stabilite condiţiile care trebuie îndeplinite de către grefieri, în vederea participării la concursul de admitere în magistratură.

Solutie

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit punctul de vedere al direcţiei de resort, apreciind că vechimea în specialitate de cel puţin 5 ani se raportează la perioada în care persoana a funcţionat pe un post de grefier cu studii superioare juridice. "

Tu ai gasit ceva mai mult ? Eu atat am gasit... daca nu ma insel nu de mult timp am citit si un articol despre grefieri.. cred ca era vorba chiar de doamna Tcaciuc Viorina ( un interviul al acesteia...cred)

cyclop

Post by cyclop » 24 Jan 2008, 21:51

Faza cu locurile multe din sistem nu e tocmai de actualitate... la nivel de judecatorii, mai sunt vreo 150. Bine, fara posturile de conducere. Anual, de la INM ies cam 100 de judecatori. Se cam ocupa, nu mai e criza de acum 2 ani.

69adriana

Post by 69adriana » 26 Jan 2008, 19:10

Cyclop wrote:Faza cu locurile multe din sistem nu e tocmai de actualitate... la nivel de judecatorii, mai sunt vreo 150. Bine, fara posturile de conducere. Anual, de la INM ies cam 100 de judecatori. Se cam ocupa, nu mai e criza de acum 2 ani.

....si eu sunt de aceiasi parere.
Totusi, cred ca au mai ramas ceva locuri la judecatoriile si parchetele din judetele tarii intrucat nu se inghesuie niciun absolvent INM sa ramana defintifiv pe un astfel de post, va fi doar o pista de lansare. Isi va termina stagiatura si va opta pentru oras. De asemenea, am inteles ca anul acesta vor iesi multi judecatori si procurori la pensie pe baza ordonantei de urgenta. Multi trec in avocatura. Deci... poate mai sunt sanse....

Post Reply