Examene, rezultate, pareri, etc
-
carmen_c
stie cineva... dupa ce ai primit decizia de primire in profesia de avocat ,care este termenul in care trebuie sa-ti gasesti avocat indrumator??
-
av_bbq
eu stiu ca un an, dar asta era prin 2005. intreaba la barou cel mai sigur .
-
axion
pentru barbeque: in 2008 termenul este de 10 (zece) ani; pe scurt, reusesti la "examenul" de intrare in barou si nu stii raspunsul la intrebari pe care nu le-as putea ncataloga" din motive de bun simt!
P.S. Daca declari rapirea de catre extraterestri in acest interval, exista posibilitatea prelungirii termenului cu inca 10 (zece) ani.
-
av_bbq
10 ani sa-ti gasesti indrumator dupa ce ai intrat in profesie pe baza de examen ????:-D
8O 8O 8O 8O 8O
-
carmen_c
de auzit... eu am auzit ca ai avea cam 2 ani la dispozitie sa te inscrii in Tabloul avocatilor, respectiv sa -ti gasesti indrumator, dar nu am vazut nimic scris, concret, negru pe alb. Nici în Lege, nici în statut şi nici in vreo decizie a UNBR. Speram sa ma ajutati voi. Mutumesc oricum.
-
carmen_c
de auzit... eu am auzit ca ai avea cam 2 ani la dispozitie sa te inscrii in Tabloul avocatilor, respectiv sa -ti gasesti indrumator, dar nu am vazut nimic scris, concret, negru pe alb. Nici în Lege, nici în statut şi nici in vreo decizie a UNBR. Speram sa ma ajutati voi. Multumesc oricum.
-
Donkey
-
deliadallys
2 ani
-
krondet
carmen_c wrote:stie cineva... dupa ce ai primit decizia de primire in profesia de avocat ,care este termenul in care trebuie sa-ti gasesti avocat indrumator??
la momentul depunerii actelor pentru admitere, nu ai avut nevoie de angajamentul unui avocat care se obliga ca te va lua sub indrumare?
deci...la momentul primirii deciziei, trebuie deja sa ai un contract de colaborare cu un avocat indrumator.
-
astarte
scrie si in statut si in regulamentul examenului. examenul este valabil doi ani. deci doi ani ai timp sa iti gasesti mentor. mult succes!
-
giovanni
Neatza, tot cu intarziere apar. Asa-i, am trecut si eu prin asta, acum doi ani. Cel care mi-a promis ca ma ia a dat din coate dupa ce am promovat examenul. Ma simteam neajutorat. Noroc ca am gasit in scurt timp un altul, care s-a dovedit a fi de mare valoare.