stie cineva...

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
carmen_c

stie cineva...

Post by carmen_c » 14 Jan 2008, 13:28

stie cineva... dupa ce ai primit decizia de primire in profesia de avocat ,care este termenul in care trebuie sa-ti gasesti avocat indrumator??

av_bbq

Post by av_bbq » 15 Jan 2008, 22:21

eu stiu ca un an, dar asta era prin 2005. intreaba la barou cel mai sigur .

axion

Post by axion » 15 Jan 2008, 22:49

pentru barbeque: in 2008 termenul este de 10 (zece) ani; pe scurt, reusesti la "examenul" de intrare in barou si nu stii raspunsul la intrebari pe care nu le-as putea ncataloga" din motive de bun simt!

P.S. Daca declari rapirea de catre extraterestri in acest interval, exista posibilitatea prelungirii termenului cu inca 10 (zece) ani.

av_bbq

Post by av_bbq » 15 Jan 2008, 22:57

10 ani sa-ti gasesti indrumator dupa ce ai intrat in profesie pe baza de examen ????:-D :-D :-D

8O 8O 8O 8O 8O

carmen_c

Post by carmen_c » 16 Jan 2008, 10:14

de auzit... eu am auzit ca ai avea cam 2 ani la dispozitie sa te inscrii in Tabloul avocatilor, respectiv sa -ti gasesti indrumator, dar nu am vazut nimic scris, concret, negru pe alb. Nici în Lege, nici în statut şi nici in vreo decizie a UNBR. Speram sa ma ajutati voi. Mutumesc oricum.

carmen_c

Post by carmen_c » 16 Jan 2008, 10:14

de auzit... eu am auzit ca ai avea cam 2 ani la dispozitie sa te inscrii in Tabloul avocatilor, respectiv sa -ti gasesti indrumator, dar nu am vazut nimic scris, concret, negru pe alb. Nici în Lege, nici în statut şi nici in vreo decizie a UNBR. Speram sa ma ajutati voi. Multumesc oricum.

deliadallys

Post by deliadallys » 16 Jan 2008, 19:32

2 ani

krondet

Re: stie cineva...

Post by krondet » 17 Jan 2008, 18:04

carmen_c wrote:stie cineva... dupa ce ai primit decizia de primire in profesia de avocat ,care este termenul in care trebuie sa-ti gasesti avocat indrumator??
la momentul depunerii actelor pentru admitere, nu ai avut nevoie de angajamentul unui avocat care se obliga ca te va lua sub indrumare? :twisted:
deci...la momentul primirii deciziei, trebuie deja sa ai un contract de colaborare cu un avocat indrumator.

astarte

raspuns

Post by astarte » 17 Jan 2008, 20:21

scrie si in statut si in regulamentul examenului. examenul este valabil doi ani. deci doi ani ai timp sa iti gasesti mentor. mult succes!

giovanni

Post by giovanni » 17 Jan 2008, 22:56

Neatza, tot cu intarziere apar. Asa-i, am trecut si eu prin asta, acum doi ani. Cel care mi-a promis ca ma ia a dat din coate dupa ce am promovat examenul. Ma simteam neajutorat. Noroc ca am gasit in scurt timp un altul, care s-a dovedit a fi de mare valoare.

Post Reply