SPETE LA INM 2008?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
corrine

SPETE LA INM 2008?

Post by corrine » 04 Nov 2007, 17:53

SPETE pt inm 2008?ce se stie?cred si sper ca e doar un zvon.voi ce stiti?cred ca daca ar reintroduce spetele ar trebui sa anunte din timp,nu din iunie-iulie,nu?

andreid

Re: SPETE LA INM 2008?

Post by andreid » 04 Nov 2007, 18:31

corrine wrote:SPETE pt inm 2008?ce se stie?cred si sper ca e doar un zvon.voi ce stiti?cred ca daca ar reintroduce spetele ar trebui sa anunte din timp,nu din iunie-iulie,nu?
Ar fi perfect ! :lol: :evil:

ALLKOZ

Re: SPETE LA INM 2008?

Post by ALLKOZ » 04 Nov 2007, 18:38

corrine wrote:SPETE pt inm 2008?ce se stie?cred si sper ca e doar un zvon.voi ce stiti?cred ca daca ar reintroduce spetele ar trebui sa anunte din timp,nu din iunie-iulie,nu?
Oficial nu cred ca au vreo obligatie de a anunta varianta de examinare mai inainte de anuntul din iunie-iulie (acela e anuntul OFICIAL). Trebuie sa fii pregatit pentru orice. Spor! :cafea: :cafea: :cafea:

corrine

Post by corrine » 04 Nov 2007, 18:44

dar nu s-a decis nimic oficial inca,nu? :-(

corrine

Post by corrine » 04 Nov 2007, 19:48

@andrei -observ accente malitioase la unele mesaje postate de tine :evil:

PS-nu e un repros,doar o constatare

andreid

Post by andreid » 04 Nov 2007, 20:04

corrine wrote:@andrei -observ accente malitioase la unele mesaje postate de tine :evil:

PS-nu e un repros,doar o constatare
spuneam si eu...mie chiar imi plac spetzele si cred ca ar fi bine daca s-ar introduce, dar nu cred ca vor fi ... :twisted:

gavril

Post by gavril » 04 Nov 2007, 22:39

or sa fie si flotari ... cu teancul de dosare pe spate ..

corrine

Post by corrine » 04 Nov 2007, 22:43

you re mean :-( !!!cred ca intrebarea mea nu era atat de deplasata,nu am intrebat daca trebuie sa ai activitati sportive extraccuriculare remarcabile

andreid

Post by andreid » 04 Nov 2007, 23:05

Gavril wrote:or sa fie si flotari ... cu teancul de dosare pe spate ..
mi se pare corect sa fie si o proba la sport si alta la o limba straina
;-) :evil:

corrine

Post by corrine » 04 Nov 2007, 23:12

cum s-a denaturat topicul asta! :mrgreen: poate si o proba de slalom printre dosare si un concurs de bancuri(ca am vazut ca judecatorilor le face o teribila placere sa rade de avocati :grin:

andreid

Post by andreid » 04 Nov 2007, 23:16

corrine wrote:cum s-a denaturat topicul asta! :mrgreen: poate si o proba de slalom printre dosare si un concurs de bancuri(ca am vazut ca judecatorilor le face o teribila placere sa rade de avocati :grin:

au si de ce, presupun, altii sunt chiar mai buni ca judecatorii! :fluierat:

gavril

Post by gavril » 05 Nov 2007, 00:12

corrine wrote:you re mean :-( !!!cred ca intrebarea mea nu era atat de deplasata,nu am intrebat daca trebuie sa ai activitati sportive extraccuriculare remarcabile
nu o lua personal. dar in fiecare an exista mai multe asemenea topicuri cu speculatii. nu le vad sensul.

daca ai sa cauti in topicurile de anul asta ai sa gasesti raspunsul despre cum va fi la anul.

bobocel

Post by bobocel » 05 Nov 2007, 09:06

andreid wrote:spuneam si eu...mie chiar imi plac spetzele si cred ca ar fi bine daca s-ar introduce, dar nu cred ca vor fi ... :twisted:
andrei, sa te vad dupa examen (grile) daca mai vrei spete .. :mrgreen:

corrine

Post by corrine » 05 Nov 2007, 09:40

@gavril-inteleg ca poate esti satul de asemenea speculatii,dar pentru mine (nu prea intru pe forumuri,deci nu stiu cum e in fiecare an) era doar o intrebare la care as fi vrut un raspuns de genul-nu e adevarat nu s-a stabilit nimic oficial sau da este adevarat-.am pus intrebarea in speranta ca poate lumea de pe forum stie ceva mai mult,iar nu ca sa fac o speculatie(nu am spus stiu eu ca se dau sigur spete la anul).multumesc oricum pentru raspusuri

bobocel

Post by bobocel » 05 Nov 2007, 09:58

corrine wrote:am pus intrebarea in speranta ca poate lumea de pe forum stie ceva mai mult
pana in iunie-iulie nu stie nimeni nimic, asa ca spor la invatat :cafea:

Post Reply