Cabinet avocatura angajeaza avocat stagiar, membru al Baroului Bucuresti. Rugam CV pe adresa bogdan@eurom.ro
Cerinte : cunostinte minime procedura civila, drept comercial, PC, eventual carnet de conducere cat.B
Angajez avocat stagiar
Sunt student in anul al IV-lea la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, precum si la Colegiul Romano-Francez de Studii Juridice Europene.
In perioada 14-18 aprilie 2003 am participat la Concursul de drepturile omului "Rene Cassin", Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Strasbourg. In perioada 13-29 septembrie, am luat parte la Seminarul International de Drept Comparat organizat de Universitatea Bayreuth, Germania.
Am cunostinte avansate de utilizare PC si Internet.
Vorbesc la nivel avansat franceza (inclusiv vocabular juridic) si engleza.
Posed permis de conducere categoriile A si B.
Ma puteti contacta la adresa de mail de mai jos, am acces permanent la Internet, deci voi raspunde rapid (prefer sa nu dau nr. de tel aici)
costin81@yahoo.com
In perioada 14-18 aprilie 2003 am participat la Concursul de drepturile omului "Rene Cassin", Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Strasbourg. In perioada 13-29 septembrie, am luat parte la Seminarul International de Drept Comparat organizat de Universitatea Bayreuth, Germania.
Am cunostinte avansate de utilizare PC si Internet.
Vorbesc la nivel avansat franceza (inclusiv vocabular juridic) si engleza.
Posed permis de conducere categoriile A si B.
Ma puteti contacta la adresa de mail de mai jos, am acces permanent la Internet, deci voi raspunde rapid (prefer sa nu dau nr. de tel aici)
costin81@yahoo.com