Angajez avocat stagiar

Vesti de interes.
Post Reply
juristu

Angajez avocat stagiar

Post by juristu » 08 Mar 2004, 12:14

Cabinet avocatura angajeaza avocat stagiar, membru al Baroului Bucuresti. Rugam CV pe adresa bogdan@eurom.ro

Cerinte : cunostinte minime procedura civila, drept comercial, PC, eventual carnet de conducere cat.B

cadri

Post by cadri » 08 Mar 2004, 19:39

as dori sa ma ajutati in vederea admiterii in profesie

juristu

Post by juristu » 09 Mar 2004, 09:22

V-as ajuta dar daca citeati mai atent eu sunt in Bucuresti - dvs in Constanta asha ca ...

ypmen

Post by ypmen » 12 Mar 2004, 01:22

Neaparat Baroul Bucuresti? Full or part-time?

Tekken

Post by Tekken » 17 Mar 2004, 15:33

Sunt student in anul al IV-lea la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, precum si la Colegiul Romano-Francez de Studii Juridice Europene.

In perioada 14-18 aprilie 2003 am participat la Concursul de drepturile omului "Rene Cassin", Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Strasbourg. In perioada 13-29 septembrie, am luat parte la Seminarul International de Drept Comparat organizat de Universitatea Bayreuth, Germania.

Am cunostinte avansate de utilizare PC si Internet.
Vorbesc la nivel avansat franceza (inclusiv vocabular juridic) si engleza.
Posed permis de conducere categoriile A si B.

Ma puteti contacta la adresa de mail de mai jos, am acces permanent la Internet, deci voi raspunde rapid (prefer sa nu dau nr. de tel aici)
costin81@yahoo.com

andruta29

Post by andruta29 » 08 Apr 2004, 16:25

As dori sa fac practica intr-un cabinet de avocatura in Bucuresti. Nu cer mult pentru ca nu ofer mult :), sunt abia anul I, dar imi doresc enorm de mult sa invat, fie si sa car hartii prin diverse locuri (deci fara salariu, in principiu).

juristu

Post by juristu » 09 Apr 2004, 08:43

Din fericire pentru noi si din pacate pentru cei interesati postul oferit de cabinetul nostru s-a ocupat intre timp.

PS : mesaj special pentru andruta29 - tinem legatura si probabil ca din vara vom colabora.

Post Reply