surprise

Vesti de interes.
kinga

Post by kinga » 14 Jul 2007, 19:57

URSU wrote:eeeeeeee, aia-s pt. ...finute!!! si io nu-s!!!!
mie imi plac astia...mai...munciti...mai raiiiiiiiiii !!!!!!!
aia de la chippandales sunt doar........decorativi!!!! :-P
pfuiiiiiiiiiiiiiiii
am uitat.. ...

.Acesta era un topic al iubitorilor de rugby. :razz: :razz: :razz:

ursu

Post by ursu » 14 Jul 2007, 20:08

asea...si io ce spuneam???ca nu-mi plac...rugbystii ????????? :grin:

mariusms

Post by mariusms » 14 Jul 2007, 20:30

Chiar si pilierii aia, mari cat ... ursii? :razz:

ursu

Post by ursu » 14 Jul 2007, 21:28

aha, cat... ursii, cat... ursii !!! :grin: ca doar n-o sa-mi placa talonerii !!!! :mrgreen:

mariusms

Post by mariusms » 07 Oct 2007, 14:19

Anglia si Franta au trecut de Australia, respectiv Noua Zeelanda !!!
Referitor la Franta, aceasta a trecut mai departe cu un puternic vant suflat in panze de arbitrul englez care, normal, vroia ca Anglia sa aiba ca viitor adversar Franta si nu periculoasa Noua Zeelanda. :(

nicuvar

Post by nicuvar » 15 Oct 2007, 12:25

In finala s-au calificat Anglia si Africa de Sud.

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 15 Oct 2007, 12:38

nicuvar wrote:In finala s-au calificat Anglia si Africa de Sud.
ah, ce ma enervez...mi-ar fi placut argentina in finala cu anglia

in conditiile astea sper ca trofeul sa ramana in europa :grin:

mariusms

Post by mariusms » 15 Oct 2007, 18:48

Franta a trecut de NZL cu ajutorul arbitrului englez care "nu a vazut" o pasa inainte la eseul frantujilor.
Anglia a "profitat" de faptul ca nu a intalnit NZL ci pe Franta, o echipa total debusolata, si a ajuns in finala.
Pentru frumusetea acestui sport, normal ar fi sa castige RSA care a mai "electrocutat" Anglia cu un sec 36-0 (ca tot le plac lor bancurile seci), de curand, in faza grupelor.

Sa nu uit marea noastra nationala, care a ajuns sa se creada mare echipa dupa un gol dat din offside. Si sa mai si multumeasca arbitrului care, de asemenea "nu a vazut", asta este chiar culmea.

Nu prea mai este fair play in sporturile acestea. Iar in rugby chiar nu ma asteptam, pentru ca este un sport de gentlemani.

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 16 Oct 2007, 09:27

imi aduc aminte, am vazut meciul FRA-NZL. asa-i, a fost un "inainte" la eseul furculisionilor

se pare ca despre Anglia putem spune la fel cum se zice(a) despre Germania la fotbal: cand joaca prost ajunge cel putin in finala
:mrgreen:

gavril

Post by gavril » 16 Oct 2007, 11:03

ma ... e cineva care se uita la rugby ? o multime de oameni ce se calca in picioare .. se alearga si sar unul peste celalalt .. si cam atat.

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 16 Oct 2007, 11:19

hai mai gavrile, jocul de rugby e chiar spectaculos uneori chiar mai mult decat un meci de fotbal :grin:

si exista mult mai mult fair-play decat la fotbal...sunt foarte rare situatiile in care vreun jucator comenteaza decizia arbitrului sau altercatii intre diferiti jucatori...de angajamentul fizic nu mai zic... :grin:

gavril

Post by gavril » 16 Oct 2007, 11:56

si cand a fost bataia aia generala intre judecatori echipei Steaua si Dinamo? tot fair-play a fost ? :grin:

ursu

Post by ursu » 21 Oct 2007, 23:04

mariusms wrote: Pentru frumusetea acestui sport, normal ar fi sa castige RSA care a mai "electrocutat" Anglia cu un sec 36-0 (ca tot le plac lor bancurile seci), de curand, in faza grupelor.
si uite ca a castigat RSA!!!
15 la....parca 6? ...hm...am uitat!
normal, ma uitam la...rugbysti doar! :grin:

jus2001

Post by jus2001 » 22 Oct 2007, 17:47

Rugbyul apare ca fiind un sport al mintii, in care contactele (de orice natura) sunt extrem de rare si atunci cand se intampla totul se petrece cu mult fair-play. Aparent de asta multora le place rugbyul. Glumesc, cred.

Dar va rog sa observati ca exista asemanari cu lumea justitiei de la noi. Din sali si pana la sefii din minister totul pare o gramada ordonata. Mai mult, tot timpul sunt doua echipe: procurori+judecatori v/ avocati. Ciudat, deoarece in acest joc al justitiei nu ar trebui sa fim adversari decat noi avocatii. In fine, am divagat cam mult de la rugby...

MataHari

Post by MataHari » 31 Oct 2007, 17:36

Scuzati ca m-am bagat intr-un topic atat de" interesant ", dar vroiam sa va salut pe toti !
Scuze iubitorilor acestor gramezi ce se numesc Rugby.

Post Reply