limita de varsta sau nu???

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Franceska29

limita de varsta sau nu???

Post by Franceska29 » 11 Oct 2007, 16:50

tot aud pe aici de limita de varsta pentru inscrierea la INM...eu n-am auzit sa fie, dar daca stie careva, sa-mi raspunda si mie, pls!!! si daca este, care ar fi aceea! mltumesc

axion

Post by axion » 11 Oct 2007, 17:15

Conform art. 14 alin. 2 L. nr. 303/2004(r) nu exista o astfel de conditie!

Franceska29

Post by Franceska29 » 11 Oct 2007, 17:31

axion, ms!!!

gavril

Post by gavril » 11 Oct 2007, 23:20

eu zic sa instituim una special pt tine. ce zici ?

serafim

Post by serafim » 12 Oct 2007, 00:10

:mrgreen: pt. axion ?????

gavril

Post by gavril » 12 Oct 2007, 10:11

pt. Francescka. daca tot vine cu idei d-astea nastrusnice.

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 11:22

gavril, marturisesc ca nu m-a interesat vreodata pana acum, conditiile de participare la examenul pt INM! nu m-a interesat pur si simplu!

apoi pt ca am intrat pe acest forum, am mai vazut subiecte asemanatoare, am vrut doar sa ma conving, pt ca mi-as dori sa incerc si eu anul urmator....e vreo problema ca am vrut sa ma informez???

scuze pt tonalitatea mea usor acida, dar hai sa nu cautam ofense acolo unde ele nu exista!!! nu toata lumea are experienta ta (marturisesc ca te stiu dinainte de a-mi face cont aici, de pe alte site-uri, si cunosc povestea cu meditatorii tai si cu faptul ca nu concepeai sa nu fii admis anul asta - poate ma indoiesc si te confund, daca da, scuze, n-are relevanta, oricum)...deci, nu toata lumea de pe aici are experienta ta...evident ca stiai ca nu exista limita de varsta...ok, bravo!!!dar lasa si pe altii sa afle!!! ...

dupa cum am spus, eu asa stiam ca nu exista limita de varsta...am intrat pe INM la conditii si n-am vazut o asemenea regula...insa intrand aici, am observat ca mai sunt unii nelamuriti ca si mine! acum ca s-a rezolvat dilema mea, multumesc celor care mi-au dat un raspuns, indiferent cat de acid ar fi fost acela!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 12 Oct 2007, 11:27

nu te-a ofensat nimeni, cu atat mai mult gavril...doar ca ipoteza ta a starnit amuzament :grin:

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 11:37

ok, a starnit amuzament...e de inteles pt "veteranii" de pe aici...
dar pt o novice ca mine, poate ca nu!!! repet, nu toata lumea cunoaste regulile de participare...

bobocel

Post by bobocel » 12 Oct 2007, 12:21

Franceska, daca vrei sa devii si tu "veteran" pe forumul asta, nu tb sa te superi, deci, nu pune la suflet :grin:

gavril

Post by gavril » 12 Oct 2007, 12:35

ok, Franceska. daca tu crezi ca am anumite privilegii .. atunci iti dau tie privilegiul meu de "veteran".
anunt:
eu, Gavril al III-lea, om de onoare, potential tata a 3 copii (ai vazut Marinelo daca nu m-ai luat de sot? mi-ai distrus viata ! aveam si eu copii acum! ) de bunavoie si nesilit de nimeni, dau privilegiul meu de "veteran" stimabilei Franceska, sa dispuna asa cum doreste ea de acesta.

PS: Aoleuuuu, mama, ce ma fac eu fara privilegiul asta ?? Cuuuum am putut sa fiu atat de fraier sa renunt laaaa el ?? Cum sa mai fac eu pe arogantun in fata celor noi de pe forum ? :-(

kinga

Post by kinga » 12 Oct 2007, 12:40

Felicitari Gavrile...
1900 mesaje... :cafea: :cafea: :cafea:

gavril

Post by gavril » 12 Oct 2007, 12:47

multumesc.
dar ti-ai gresit omul. felicitarile sunt pt. Franceska! ea este titulara tuturor drepturilor mele pe forum.

kinga

Post by kinga » 12 Oct 2007, 12:51

ei noa... cesiune de drepturi de autor???
vrea sa vad contractul... :mrgreen: :mrgreen:

si are un nick frumos... Franceska :razz: :razz:

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 13:53

ok, gavril, se pare ca te-ai simtit putin lezat de spusele mele!!! nu e cazul, tu fiind unul mai vechi decat mine pe acest forum! poate ca nici eu nu trebuia sa am reactia pe care am avut-o! poate!!!dar n-am putut sa nu "musc" o mana care ma "loveste"-(poate e exagerata oarecum exprimarea), insa faptul ca esti "atat" de veteran, nu ar trebui sa-ti dea dreptul sa fii asa cinic uneori...

acestea fiind zise, intentionez sa nu-ti fur "privilegiul", doar ca mi-as dori sa-l folosesti cu diplomatia unuia cu experienta!

in alta ordine de idei, nu am nimic personal nici cu tine, nici cu alti forumisti! sunt o fire pasnik, in ciuda faptului ca vorbele imi mai "musk" uneori ( a se citit defect zodiacal)!

Post Reply