INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
kinga
-
flaviusnet
agenda wrote:nu stiu ...de ce nu este vanzarea pe gustate? ce bine ar fi.....

nu este, pt ca nu asa s-au inteles partile...hai, mai oameni, asta e speta simpla...pai daca procurorul accepta ipoteza voastra, zau ca mi-as incerca norokul des...ca sunt si procesoman de fel
-
flaviusnet
NUP...fapta nu e prev de legea penala...suuuuuuuuuper....
-
agenda
-
gavril
flaviusnet wrote:si apropos...daca zicem ca devine proprietar din mom in care i s-a adus produsul...si ca e raspundere contractuala...patronul trebuie sa dovedeasca cu inscris raportul daca valoarea ob e mai mare de 250 lei, nu?

dovada ca ai cumparat un spray cum o faci ?
cu bonul de la casa? pai asa e si cu pizza.
nu e nici o infractiune. singura discutie ar fi pe inselaciune. Dar eu am mentionat ca am cerut insistent nota de plata si am asteptat sa platesc. Deci ... nu exista intentia pt. a fi inselaciune. Deci .. nema infractiune. :)
-
fanfanlatulipe
flaviusnet wrote:
zici ca fanfan e gagicar?hm...fanfan, hai la un gratar tata...

offtopic: merg, bineinteles!
ontopic: e furt
-
fanfanlatulipe
Gavril wrote:flaviusnet wrote:si apropos...daca zicem ca devine proprietar din mom in care i s-a adus produsul...si ca e raspundere contractuala...patronul trebuie sa dovedeasca cu inscris raportul daca valoarea ob e mai mare de 250 lei, nu?

dovada ca ai cumparat un spray cum o faci ?
cu bonul de la casa? pai asa e si cu pizza.
nu e nici o infractiune. singura discutie ar fi pe inselaciune. Dar eu am mentionat ca am cerut insistent nota de plata si am asteptat sa platesc. Deci ... nu exista intentia pt. a fi inselaciune. Deci .. nema infractiune. :)
gavrile, deci eu daca astept nota de plata si tot astept si nu mai vine...pot sa plec linistit? n-am comis nicio infractiune?...hmmm...
-
kinga
fanfanlatulipe wrote:flaviusnet wrote:
zici ca fanfan e gagicar?hm...fanfan, hai la un gratar tata...

offtopic: merg, bineinteles!
ontopic: e furt
Flavius... te rog frumos... dragul meu...
pai nu vezi avatarul???
cine rezista???

-
arian
e furt pe fata ... ca parca nu l-as trimite in judecata pt o bere, asta e altceva ...

-
cyclop
Furt zic si io
-
gavril
acun pe bune.
voi vb. serios ??
intrebare: cand mancarea e in stomacul meu ... cine este proprietar ??
-
arian
gavril, ca de obicei iti respect punctul de vedere (si vb absolut serios), dar ce incerci aici tu cu noi e un sofism, reusit din punct de vedere al PR-ului ...

amandoi stim ca nu asta e problema reala ...
-
gavril
arian wrote:e furt pe fata ... ca parca nu l-as trimite in judecata pt o bere, asta e altceva ...

acum sa stii ca eu nu-s hot.
repet intrebarea ... cand mancarea era la mine in stomac si astept nota de plata cine este proprietarul ei ? eu sau terasa ? Poti sa-mi spui cand opereaza transferul proprietatii ??
daca sunt eu proprietar ... atunci nu este furt.
daca e terasa .. atunci pot comanda vreo 10 pizza ... si nu mananc nici una. Plec si nu se intampla nimic.
-
gavril
arian wrote:gavril, ca de obicei iti respect punctul de vedere (si vb absolut serios), dar ce incerci aici tu cu noi e un sofism, reusit din punct de vedere al PR-ului ...

amandoi stim ca nu asta e problema reala ...
in principiu, si eu respect punctul tau de vedere ..
hai sa auzim si niste argumente in sprijinul lui ...
PS: da. asa e. nu asta e problema reala.
-
arian
care e elementul constitutiv al furtului care nu e intrunit in speta?