acord vecini
acord vecini
uite eu nu inteleg de ce este necesar acordul vecinilor in cazul stabilirii sediului unei societati in spatiul cabinetului de avocat.
nu cumva legea 51 este una speciala si derogatorie de la 31?
nu cumva legea 51 este una speciala si derogatorie de la 31?
nJudelen iti cere acordul vecinilor conform:
Procedurii de avizare/autorizare sanitara a functionarii comerciantilor (M.Of. nr. 383/13.07.2001), anexa nr. 2.1. Declaratie referitoare la conditiile igienico - sanitare.
Ce nu stie "judele" este ca acest act a fost abrogat prin:
H.G. nr. 573/13.06.2002 pentru aprobarea procedurilor de autorizare a functionarii comerciantilor (M.Of. nr. 414/14.06.2002).
Conform acestui act act nu mai este necesar acordul vecinilor!
Procedurii de avizare/autorizare sanitara a functionarii comerciantilor (M.Of. nr. 383/13.07.2001), anexa nr. 2.1. Declaratie referitoare la conditiile igienico - sanitare.
H.G. nr. 573/13.06.2002 pentru aprobarea procedurilor de autorizare a functionarii comerciantilor (M.Of. nr. 414/14.06.2002).
axion mersi mult. tocmai imi beleam ochii prin 31 26 si alte legi si nu am gasit nimic referitor la acorduri. ma gandeam sa ma duc la legea care reglementeaza asociatiile de proprietari sa gasesc ceva.axion wrote:nJudelen iti cere acordul vecinilor conform:
ar fi solicitat si in cazul in care nu se declara activitate la sediu?
sunt inspaimantata,,, pentru ca este clar ca mi se va intocmi referat pe dosare...o sa ajung la termen iar daca ma amana judele sunt in probleme.
oricum caut acuma cumva niste societati libere pt cesiuni....planul B :(