Pentru cine nu a auzit inca...

Vesti de interes.
attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 20 Dec 2004, 14:12

Cred ca da.
Pentru ca art. 31 din L303/2004 prevede ca "pot fi numiti in magistratura, pe baza de concurs, ...."
Art. 106 lit d zice ca CSM va elabora regulamentul de concurs pentru admiterea in magistratura prev la art. 31.
articolul din final zice ca pana la 1.01.2005 pot fi numiti in magistratura in conditiile art. 31 si cei care au indeplinit functii juridice in fostele arbitraje de stat, jurist consulti, etc, etc persoane care in 31 nu apar.
De aceea cred ca au interpretat acest art. in sensul ca instituie o derogare de art 31 pentru anumite categorii de persoane.

fira

Post by fira » 20 Dec 2004, 14:13

nu reiau disputa, dar cum deroga ei de la lege printr-un regulament?

procurorule lasa tata, nu mai fii suparat, ca-i frumos la INM, mai bem o cafea,mai mergem la o citronada...ca-n studentie :) Sau esti nerabdator sa intri in piine ?

procurorul

Post by procurorul » 20 Dec 2004, 14:15

:wink: Lasa , bai fira , citronade pe vremea asta ??? :lol:

croc

Post by croc » 20 Dec 2004, 14:40

nu cred ca este incorect, procurorule!
examenul este la fel de greu, si sunt 6 luni de INM, restul fiind compensat cu practica efectuata!
nu ai vazut cati iau examenul?? :lol:

attorneyatlaw

pentru Fira

Post by attorneyatlaw » 20 Dec 2004, 14:57

nu deroga de la lege. legea permite, la art. 31. admiterea in magistratura, pe baza de concurs, pentru anumite categorii de persoane care au detinut functii de specialitate juridica vreme de 5 ani.

procurorul

Post by procurorul » 20 Dec 2004, 15:42

Attorney , nu te incanta deloc magistratura ??? :?: :idea:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 20 Dec 2004, 15:45

ba da, teribil.
Am dat acum 5 ani si am intrat.
am renuntat cand s-au afisat posturile ca cel mai aproape era la 100 km de Bucuresti iar eu nu aveam o medie atat de mare ca sa-l prin pe ala (Valeni de Munte). Iar altele mi s-au parut inacceptabil de departe.
E drept ca as fi putut prinde INM (se dadeau la gramada) insa eu am facut dreptul a doua facultate si mi-am spus ca daca mai fac si INM ies direct la pensie din scoala. (am terminat dreptul la 27 ani)

procurorul

Post by procurorul » 20 Dec 2004, 15:48

:?: Sper ca nu glumesti... :?:
Daca nu glumesti , atunci m-ai lasat masca?
Deci ai facut institutul????

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 20 Dec 2004, 15:52

Nu glumesc.
Nu am facut institutul. M-am dus in avocatura.

ainsof

Post by ainsof » 21 Dec 2004, 09:13

Brr...da complexat mai esti procurorule.
Poate ar fi mai bine sa impusti toti juristii si atunci ai sanse sa fii SINGURUL SI CEL MAI BUN!

croc

Post by croc » 21 Dec 2004, 10:19

:lol:
o sa-i treaca!
asa e la inceput!

ainsof

Post by ainsof » 21 Dec 2004, 10:29

Sa speram ca ai dreptate Croc .

innuenda

Post by innuenda » 21 Dec 2004, 17:40

Are sanse si fara sa-i impuste, ainsof. Si nu-i complexat, e complex procurorul. Numai trebuie sa fii dispus sa-l vezi asa. Craciun fericit si tie!

Post Reply