Buna ziua,
Va rog din suflet daca stie cineva care este codul CAEN pt. activ. Plafar . Nu gasesc in cod si am mare nevoie de el.
Multumesc.
AJUTOR... COD CAEN PLAFAR
Nu, agenda, iti multumesc. Am si eu CAEN-ul in fata mea. Problema este ca daca deschizi punct de lucru pe codul Caen 5231 - produse farmaceutice - intram in sfera legii ce reglementeaza ativitatea de farmacist. Clienta mea este de asistenta de profesie. Unii au pus caen 5232 - eu cred ca este corect.
agenda wrote:pai vezi codul si pune tot ce crezi referitor la comert inclusiv comertul cu produse farmaceutice.
poti adauga si 8514 Alte activitati referitoare la sanatatea umana daca este cazul
vrei sa-ti trimit clasificarea?
5231 Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice
5232 Comert cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice,
diferenta este mare intre cele doua.
voi stiti cel mai bine ce exact faceti, ce anume produse comercializati, daca acestea sunt listate in vreo anume clasificare.
vezi si tu ca sa stiti unde exact va incadrati si care dintre coduri va convine! de exemplu ceaiuri cred ca la comertul cu ceaiuri!
5232 Comert cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice,
diferenta este mare intre cele doua.
voi stiti cel mai bine ce exact faceti, ce anume produse comercializati, daca acestea sunt listate in vreo anume clasificare.
vezi si tu ca sa stiti unde exact va incadrati si care dintre coduri va convine! de exemplu ceaiuri cred ca la comertul cu ceaiuri!
Re: AJUTOR... COD CAEN PLAFAR
Codul CAEN pentru magazine de comercializare a produselor naturiste specifice, tipul PLAFAR, este - conform clasificarii actuale (2016) si pana la alte modificari (:d ) 4729: Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate.