act fals
act fals
in 2001 s-a intocmit un act de vanzare cumparare fals , cu acest act s-a dus in eroare atat justitia cat si alte organe locale si judetene pt a obtine niste drepturi , in sept 2004 am aflat ca actul este fals si am dovezi , cand expira termenul de a face plangere la procuratura ?
Re: act fals
. in 2001 se intocmeste un act de vanzre cumparare dar a fost datat ca fiind intocmit in anul 1991 unul din vazatori trecuti in act nu a semnat acel act , datele personei fiiind luate din alte acte intocmite cu alte ocazii , nu este semnat de martori si este predat in justitie pt a deveni proprietar , pe baza procesului castiga , apoi tot pe baza actului fals se adreseaza in numele acelorasi persoane pt a obtine retrocedari de padure , pt retrocedari face din nou cereri pe care tot el le semneaza . ajunge din plan local la judet unde personal seful ocolului pe judet semneza pt a fi servit , localul se supune iar acum intra pe baza aceluiasi act sa intre pe proprietate unui vecin cica tot retrocedare, dar vecinul are act funciar , plan de situatie , el intra abuziv pe trenul vecinului schimba denumiri pe borne de hotar si tot el reclama vecinul la polite ca i-a incalcat hatul .nastasia wrote:in 2001 s-a intocmit un act de vanzare cumparare fals , cu acest act s-a dus in eroare atat justitia cat si alte organe locale si judetene pt a obtine niste drepturi , in sept 2004 am aflat ca actul este fals si am dovezi , cand expira termenul de a face plangere la procuratura ?
am copie de pe actul de vanzare cumparare ce s-a depus in dosarul dela tribunal in anul 2001 si cu ajutorul caruia si-a intabulat faneata , pt padure a facut cere de retrocedare unde a aratat ca el a cumparat si padurea . culmea tupeului este ca el a venit sa cumpere in zonarespectiva de abia in 93 lucru care iar se poate dovediagenda wrote:Imi retrag atunci cuvinteleursule.
in 2001 in forma autentica? cum sti ca este datat 1991?
am copie de pe actul de vanzare cumparare ce s-a depus in dosarul dela tribunal in anul 2001 si cu ajutorul caruia si-a intabulat faneata , pt padure a facut cere de retrocedare unde a aratat ca el a cumparat si padurea . culmea tupeului este ca el a venit sa cumpere in zonarespectiva de abia in 93 lucru care iar se poate dovedi . va rog sa ma ajutati ce pot sa fac ? va multumesc anticipat.agenda wrote:Imi retrag atunci cuvinteleursule.
in 2001 in forma autentica? cum sti ca este datat 1991?
Re: act fals
Cine si ce a vandut si ce a cumparat mey? La notar s-a facut contractul?nastasia wrote: in 2001 se intocmeste un act de vanzre cumparare dar a fost datat ca fiind intocmit in anul 1991 unul din vazatori trecuti in act nu a semnat acel act , datele personei fiiind luate din alte acte intocmite cu alte ocazii , nu este semnat de martori si este predat in justitie pt a deveni proprietar , pe baza procesului castiga , apoi tot pe baza actului fals se adreseaza in numele acelorasi persoane pt a obtine retrocedari de padure , pt retrocedari face din nou cereri pe care tot el le semneaza .
actul datat 1991 este un act de mana intocmit de cumparator , martor fiind sotia acestuia , datele personale ale vanzatorului sunt sustrase din din actele vecinului care cumparase teren in 1994 cu act autentic in fata notarului , pe cf -ul vechi au mai ramas numere topo care nu au fost vandute si pe acestea si le-a insusit cel cu actul fals . proprietarul adevart care avea drepturi asupra acestui cf murise .agenda wrote:probabil teren.
adica proprietarii unui teren, mai putin unul, semneaza in 2001 un contract, il dateaza 1991?
Si eu vreau sa stiu daca este act autentic.
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!!!!!!!!
Ori necesit eu vacanta urgent ori tu nu te face inteleasa!!!!!!
Hai sa vedem daca am priceput!!!!!
............ In 2001 x - cumparatorul incheie un contract de vanzare cumparare cu y (care reprezinta un singur vanzator), care decedase (candva intre 1994 si 2001), pentru achizitionare unor parcele de teren de la y. Contractul de vanzare cumparare este sub semnatura privata datat 1991. Aceste terenuri inteleg ca erau intabulate pe numele lui y inaintea anului 1991?
De ce spui undeva ca "unul dintre vanzatori nu a semnat"!
Cum pe baza unui contract de vanzare cumparare fals solicita "retrocedarea altor terenuri"?
Cum adica a facut "cerere de retrocedare padure" arantand ca el a cumparat padurea? De la cine, pe baza carui act? cand?
Si atatea intrebarii...............
Dar mai intai spune-mi daca am inteles bine
............ In 2001 x - cumparatorul incheie un contract de vanzare cumparare cu y (care reprezinta un singur vanzator), care decedase (candva intre 1994 si 2001), pentru achizitionare unor parcele de teren de la y. Contractul de vanzare cumparare este sub semnatura privata datat 1991. Aceste terenuri inteleg ca erau intabulate pe numele lui y inaintea anului 1991?
Cum pe baza unui contract de vanzare cumparare fals solicita "retrocedarea altor terenuri"?
Cum adica a facut "cerere de retrocedare padure" arantand ca el a cumparat padurea? De la cine, pe baza carui act? cand?

Dar mai intai spune-mi daca am inteles bine
[quote="agenda"]maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!!!!!!!!
Dar mai intai spune-mi daca am inteles bine EU Nastasia sunt de vine povestea-i lunga . pe mine ma intresa ce mijloace de atac am asupra unui om care si-a legalizat cumpararea si detinerea propritatii prin inducerea in eroare a tuturor . ajustitiei , a comisiei de retrocedare si acum se obrazniceste si isi muta haturille .

Dar mai intai spune-mi daca am inteles bine EU Nastasia sunt de vine povestea-i lunga . pe mine ma intresa ce mijloace de atac am asupra unui om care si-a legalizat cumpararea si detinerea propritatii prin inducerea in eroare a tuturor . ajustitiei , a comisiei de retrocedare si acum se obrazniceste si isi muta haturille .